Dodaj do ulubionych

depilacja...............

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:36
pytanie: jak sie depilujecie w intymnych miejscach? Czy golicie wszystkie
włosy czy zostawiacie? I czym najlepiej golic sie w tym miejscu?? co zrobic
aby skóra nie była pózniej podrazniona i nie było widocznych czerwonych
kropeczek??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: depilacja............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:38
      Siadam nad ogniskiem.
    • Gość: stokrotka Re: depilacja............... IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 27.09.04, 15:18
      Ja osobiście zostawiam wąski paseczek. Używam maszynki gillette z aloesem, gdyż
      tylko ta nie powoduje u mnnie podrażnień. Jeśli jednak takowe się pojawią to
      wydepilowaną skórę smaruję sudocremem. Dwukrotnie spróbowałam całkowitej
      depilacji, jednak jest ona dość kłopotliwa, gdyż odrastające włoski kłują.
      • blondi21lat Re: depilacja............... 27.09.04, 15:24
        ja osobiście proponuję depilacje u kosmetyczki ciepłym woskiem. zabieg dla mnie
        troszkę bolesny, ale na 3-4 tyg masz całkowity spokój, nic nie odrasta, nic nie
        drapie i nie ma podrażnień. mój facet był całkowicie zaskoczony gdy na
        dwutygodniowym biwaku nic nie odrastało. wczesniej po 2-3 dniach było czuć.
        naprawde polecam . teraz korzystam regularnie. a mój twierdzi, że nie ma nic
        seksowniejszego ... i to przez pełne 3-4 tygodnie. całkowity spokój. polecam
        p.s. pachy tez tak mozna, pełen komfort. jednak nie polecam przy silnych,
        grubych włoskach. wtedy boli bardziej
        • Gość: Ada Re: depilacja............... IP: *.elisa-laajakaista.fi 27.09.04, 20:22
          Chodze na laser. Juz mialam 3 seanse i zostaly marne resztki. Super!
          Raz (tzn np 5 seansow) a dobrze.Zadnych podraznien, bolu, a cipcia jak z
          porcelany.. Pachy tez zrobilam. Potem przyjdzie kolej na nogi. Polecam choc drogie!
        • Gość: milka Re: depilacja............... IP: *.net / *.tygrys.net 27.09.04, 22:18
          ile kosztuje ta depilacja woskiem??
        • Gość: aneta Re: depilacja............... IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 28.09.04, 18:19
          HEJ,MAM PYTANIE: CZY NIE WSTYDZICIE SIE ROZEBRAĆ PRZED KOSMETYCZKAMI,CZY
          ZOSTAJECIE W SKĄPYCH MAJTECZKACH? JA BYM CHĘTNIE SKORZYSTAŁA Z TAKIEJ USŁUGI
          ALE SIĘ BARDZO WSTYDZE. CZY TAK NAPRAWDĘ TO MAM CZEGO? PROSZĘ ODPOWIEDZCIE.
          DZIĘKI
    • Gość: Calvin Klein Re: depilacja............... IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 20:30
      polecam kosiarke ogrodową:) tylko zeby miała ostre noże;)
      • Gość: Mała Do Ady IP: 81.190.155.* 28.09.04, 12:27
        Hey Ada a ile taki zabieg kosztuje? I ile razy trzeba go powtórzyc żeby się
        pozbyć owłosienia?
        • Gość: Ada Re: Do Ady IP: *.elisa-laajakaista.fi 28.09.04, 14:20
          Ja to robie za granica, bo tam w tej chwili bytuje. I place za wizyte (pelne
          bikini i pachy razem) 200 euro. W Polsce co wiem to kosztuje 200-300 zlotych.
          To zalezy od salonu.
          Ten w ktorym ja bywam uzywaja laseru IPLT. To ile razy trzeba powtorzyc zalezy
          od osoby i "bujnosci" uwlosienia. W okolicach muszelki jest dosc silne wiec
          pewnie wiecej razy.
          Po pierwszym razie bylam troche zawiedziona. Wloski zaczely "wylazic" po ok
          poltora tygodnia i pojawily sie takie lysawe miejsca. Teraz po trzecim razie
          pozostalo ok 1/4. Efekt jest bardzo widoczny i jestem b. zadowolona.
          Zaczynajac bylam przygotowana na 7 wizyt. Na pierwszej wizyie kosmetolog dobiera
          dla ciebie dawke i rodzaj/spektrum swiatla. Mi dla pewnosci podawala rozne. Te
          dane zapisywala by moc porownac na nastepnej wizyie i ocenic efekty.
          Acha- ponoc najlepiej reaguja wloski ciemne na jasnej skorze... B. jasne zas
          wymagaja innej techniki.
          • Gość: kili Re: Do Ady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:37
            dobry z ciebie teraz kurczak na rożen, a do solarium też chodzisz ślicznotko ;)
    • bleee2000 Re: depilacja............... 27.09.04, 21:22
      ja gole sie maszynka. i robie to co drugi dzien, podobnie jak wloski pod
      pachami. tanio i solidnie;)))
    • Gość: bebe Re: depilacja............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:41
      chciałabym wam wszystkim podziekowac za odpowiedzi... te powazne i nie tylko:P
      hihi mysle ze wosk bedzie najleprzym rozwiazaniem....dzieki wam bardzo buzka:*
      • Gość: monia68 Re: depilacja............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:44
        a ja biore od mojego philishave'a i jade rowno, nawet wlosy z d**y rowno ida :)
        I nie wygladam jak mamucica :D
    • Gość: janiołek Re: depilacja............... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.09.04, 13:53
      a ja mam takie pytanie a propos depilacji woskiem: czy wosk stosuje sie również
      na wargach sromowych? wiem ze to skuteczny sposob depilacji bo tak usuwam
      włoski z nóg ale jakos nie moge sobie wyobrazic tego w tak delikatnym miejscu.
      Dziewczyny jak to jest?
    • Gość: kili całkowicie wydepilowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:35
      całkowicie wydepilowane kojarzą mi się z kurczakami na rożen, identyko ;)
      • Gość: ala Re: całkowicie wydepilowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:46
        ile kosztuje depilacja u kosmetyczki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka