Gość: Gosia IP: *.retsat1.com.pl 23.10.04, 16:10 Mam 16 lat. Jestem jeszcze dziewicą. Nie mam chłopaka, ale chciałabym się sama zaspokoić. Nie chciałabym jednak przy tym stracić dziewictwa...Znacie jakieś metody? Proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masazystkapoznan Re: masturbacja 23.10.04, 18:34 hmm, spróbuj połozyc sie na brzuchu, między nogi włóż poduszke, ale tak abyś na niej leżała, i lekko poruszaj sie w góre i dół, tak aby drażniął łechtaczke, niesamowite doznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: masturbacja IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 23.10.04, 19:45 Obecnie nie jestem w zadnym zwiazku i tez od czasu do czasu poterzbuje rozluznienia. Proponuje Ci włozyc ręke w majtki i delikatnie, potem coraz szybciej pieścić palcami swoja łechtaczke. Powinnaś bez problemu dojść. Mi to zawsze pomaga. Powodzenia i miłych doznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeczka Re: masturbacja IP: *.smrw.lodz.pl 23.10.04, 19:56 nie zapomnij o świeczce w pupie to znakomicie podnosi poziom doznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby Re: masturbacja IP: *.regionline.fi 01.11.04, 16:28 Idz do kosciolka pomodl sie i wyspowiadaj ks.Jankowskiemu. Napisz jaka dostalas pokute. Odpowiedz Link Zgłoś