Gość: lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:55 ZNACIE TEN SRODEK? jakie macie doswiadczenia? wiem, ze to jakas pochodna daleka amfetaminy dostepna np w czeskich aptekach? stosowalyscie? uzaleznia? jakie srodki uboczne? a dziala??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: ADIPEX na odchudzanie??? IP: *.one.pl / *.one.pl 28.10.04, 15:15 Powiedzcie cosik na temat tego srodka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: ADIPEX na odchudzanie??? IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 15:37 Dzięki ADIPEX schudłam 15 kg w 4 miesiące! Po prostu kompletnie nie chce się po tym jeść, a miałam wilczy apetyt na słodycze. Tak więc przez 4 miesiące dieta 1000kcal, do tego dużo ruchu + masaże antycelulit i jest efekt (z 70kg zjechałam na 55!). Więcej info będzie na forum kafeteria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yorka_21 ADIPEX - rewelacja!!! 29.10.04, 08:18 Witam wszystkie Adipexiarki. Ja dziś wziełam juz 3 tabletkę i jak do tej pory nie widze przykrych skutków ubocznych (no może poza pierwszym dnie kiedy to czułam lekkie kolatanie serca i czulam sie troszke tak jak po amfetaminie, a 3 razy mi sie przed egzaminami zdarzylo wziasc wiec wiem jak to wyglada) Ważę 64 kg przy wzroście 170 więc aż tak dużo nie mam do zrzucenia. Moj problem polgał na tym,że im bardziej chciałam schudna tym więcej myślałam o jedzeniu i więcej jadłam. Codziennie po kilkadziesiat razy wchodziłam na wagę, a potem jadłam i jadłam i jadłam... przeważnie kończyło sie to zmuszaniem do wymiotów, albo przeczyszczaniem się. A to juz chyba bulimia, nie? Od 3 lat jestem uzależniona od senesu i doszłam juz do 10 torebek na dzień!!! Teraz biore adipex, jem mało, nie czuje się głodna. Myslę, że poczęsci do zasługa naszego tłumiacza głodu, ale po części tez fakt, że skoro juz go kupiłam to trzeba sie zastosować do zasad i ciut ograniczyc jedzonko. Byłam uzalezniona od słodyczy, a przez te 3 dni nie zjadłam nic! Na dzień daje swojemu ciałku 2 jabłka, 2-3 kromki suchego razowego chlebka,( pumpernikiel), jakis yogurt, a jak mi sie chce to kupuje zupke mrożona(prezydencka) i gotuje ja na wodzie z dodatkiem warzywnej( tylko 6 kcal na 100 ml)kostki rosołowej;) Mój brat uważa że sie głodze, ale ja nie czuje sie glodna. Poza tym po 18 juz nie jem i bardzo duzo pije. Ale ja zawsze tak mialam. Moim planem oprocz schdniecia jest oduczenie zoladka pochlaniania kg jedzonka. Chce go skurczyc, bo bywalo ze tak ze w 30 minut potrafilam wsunac w siebie ok 2 kg pokarmu! Tak wiec nie tyle o schudniecie, choc tez mi chodzi, ale o wyrobienie w sobie pozytywnych nawykow;)) czuje sie swietnie wiedzac,że chudnę, wage zaniosłam sasiadom i powiedzialam im ze maja mi jej nie dawac wczesniej jak dopiero za tydzien!!! Chce sie mile zaskoczyc... Bede codziennie pisala co i jak. Dzis juz zjadlam jedno jabluszko i wypilam mala kawke ze slodzikeim i mleczkiem 0,0%. I kocham zycie bo chudnę!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszytskie towarzyszki doli;))) nadmienie ze w moim zyciu probowalam juz wszytskiegi - diety montignaca (za trudna), cambidge(za droga) 1000 kcal (wytrzymywalam 4 dni), glodowek( potem jadlam za 10), tabletek w style ananas, l karnityna, chudeus, aplefit itp( czyscilam portfel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dochtur judym Re: ADIPEX na odchudzanie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 07:38 na odchudzanie najlepszy jest anal. kazdy to wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ADIPEX na odchudzanie??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 13:18 wlasnie wczoraj zamowilam sobie to "cudo" zobaczymy jak to bedzie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: ADIPEX na odchudzanie??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.04, 13:28 Proszę, powiedz gdzie zamówiłaś ten lek???? Daj jakieś wytyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ADIPEX na odchudzanie??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 13:32 wejdz na formu gery i tam duzo osob sprzedaje ten lek ok 80zl za 30 tabletek Odpowiedz Link Zgłoś