Dodaj do ulubionych

a propos spowiedzi........

IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 14:29
ide dzis do spowiedzi, mam 20 lat i nie przezylam jesazcze swojego pierwszego
razu....ale np kiedy caluje sie z chlopakiem, on dotyka moich piersi,
posladkow.....widzial tez moje piersi nago.... czy to tez jest grzech
cudzolostwa ??? czy z tego rowniez powinnam sie wyspowiadac ????? prosze o
szybka pomoc....
Obserwuj wątek
    • Gość: malutka Re: a propos spowiedzi........ IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 14:39
      ja nie uwazam tego za grzech i robilam tez inne rzeczy z moim chlopakiem, nie
      bede sie z tego spowiadac, bo nie skonczylo sie seksem, a dla mnie to juz jest
      grzechem
      • Gość: klea Re: a propos spowiedzi........ IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 14:45
        malutka, a jakie rzeczy? chce wiedziec, na co moge sobie pozwolic......
        • Gość: asa23 Re: a propos spowiedzi........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:27
          wiesz co,powiem ci co myślę.jestem osobą wierzącą i chodzę do kościoła i do
          spowiedzi, to 2 to raczej z pzrymusu że tak powiem katolickiego.jesli szczerze
          czegoś załujesz to ok.i Bóg o tym wie, a ksiądz i tak rozlicza Cię wg swojej
          miary i swojego sytemu, który sobie wymyslił a sam go nie stosuje.skoro jest
          przykazanie'nie zabijaj'a papierosy to powolna śmierc a wielu księży pali,pije
          i jedzie samochodem, i robią wiele innych ludzkich rzeczy...owszem są tylko
          ludźmi ale ofiarowali swoje życie Bogu, więc powinni to uszanowac!!!wierzę w
          BOGA ale nie muszewierzyć w księży.Twój wybór!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka