Gość: całuśna IP: *.chello.pl 18.11.04, 17:36 Dziewczyny, poradźcie coś, w weekend mam spotkanie z chłopakiem za którym szaleję, pewnie będziemy się ałować, a ja zupełnie nie wiem jak, doradźcie coś, moze jakieś stronki. Ale mam stresa i ciarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sol Re: jak się całować??? IP: 81.190.155.* 18.11.04, 17:48 tego się nie uczy ,tak samo jak potrafisz pocałować mame ,tate tak i to przychodzi. Ja Ci radze posmarować usta byłyszczykiem ,żeby nie były suche ,usta muszą być rozluźnione lekko rozchyl wargi i daj sie poniesć... Pamiętam mój pierwszy pocałunek ,eh wieki temu nikt mi nie mówił co mam robic samo przyszło poprostu się wczułam najpierw powli a potem szurubury dzikie węże .. ;) JAk masz jeszcze jakies pyt. to pisz.. powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak się całować??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:00 zadnym blyszczykiem nie smaruj!!!mojego faceta odrzuca od takich swiecacych specyfikow na ustach.radze zwykla pomadke nawilzajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całuśna Re: jak się całować??? IP: *.chello.pl 19.11.04, 11:31 dzięki za odpowiedzi, od wczoraj jestem tak spięta, że nic przełknąć nie mogę, stwierdziłam, ze chyba nie pójdę na to spotkanie, stresa mam strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: jak się całować??? IP: *.icpnet.pl 19.11.04, 13:17 idź!! nie pękaj!! to samo wyjdzie :) całowanie się o najseksowniejsza rzecz na świecie :P powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: jak się całować??? IP: *.pai.net.pl 19.11.04, 20:14 > tak samo jak potrafisz pocałować mame ,tate Mysle, ze to porownanie jest bardzo nie na miejscu. Ohyda. Zebym ja tak... ze swoim ojcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jak się całować??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:35 nnk.art.pl/dubznosa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całuśna Re: jak się całować??? IP: *.chello.pl 20.11.04, 22:47 Jednak poszłam, bylśmy w kinie, i wtedy on przybliżył się do mnie i normalnie polizał mnie po ustach. Szok, podnieciłam się. I też zaczęłam go tak lizać. Szybko oddychał. Jezu, normalnie trans, jeszcze mam ciarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: jak się całować??? IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 20.11.04, 23:16 po czym jeszcze się lizaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak się całować??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:47 no to gratulacje i zazdroszcze motylków w brzuchu:)powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: jak się całować??? IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 01:07 całkowicie zgadzam się z kasią,pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś