Dodaj do ulubionych

kawalerski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:47
Powiedzcie mi jedną rzecz. Jest facet, który jest niesamowicie opiekuńczy,
zakochany i w ogóle jest cudowny. I jest wieczór kawalerski, na który jego
koledzy zapraszają striptizerkę.. Jest morze alkoholu. Są koledzy. Czy zawsze
na takich wieczorach musi dojść do zdrady? Czy zawsze przyszły pan młody
zdradza?..
Obserwuj wątek
    • Gość: megi Re: kawalerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:57
      modlmy sie bo co nam pozostalo(..za przyszla panne mloda oczywiscie)tak
      naprawde tego nie wiemy co kawalerowi nagle szczeli do lba!
    • Gość: asia Re: kawalerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:01
      wiesz co ja kurcze troche wiem od kolegów co na takich kawalerskich sie
      wyprawia...niestety nic dobrego:( nawet ostatnio moich dwoch kumpli robilo
      kawalerski wieczor i obydwa skonczyly sie w burdelu-bez komentarza...oczywiscie
      Ci koledzy robili zupelnie oddzielnie te wieczory i nawet nie sa z tego samego
      towarzystwa-czyli wiekszosc facetow podobnie zachowuje sie w ta "magiczna"
      noc...oczywiscie to nie jest regula,ale czasami nawet jesli facet nie chce
      robic nic zlego,to alkohol i chec przypodobania sie kumplom robi swoje:(
      • Gość: businesswoman Re: kawalerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:23
        mam to szcześci, że mój facet ma kolegów w porzadku i nie rajcują ich takie
        zabawy. w każdym razie koleżanka oglądała zdjęcia z wieczoru, na który
        zaproszony był jej facet. na zdjęciach była striptiserka z rozstępami i wielką
        oponą. a pan młody był tak spity, ze rozebrała go przy kolesiach do zera i
        bawiła się jego klejnotami. przy wszystkich. oczywiscie młoda się nie
        dowidziała. ja bym nie potrafiła wybaczyc. alkohol nic nie tłumaczy.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: kawalerski IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 23:25
          > alkohol nic nie tłumaczy.

Tlumaczy. Facet nie wiedzial co sie dzieje. Nie staje w jego obronie, ale
          chcialem naswietlic jak dziala alkohol.
    • Gość: zbigniew Re: kawalerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:31
      widziałem na pewnym wieczorze jak striptizerka osłuchiwała panu młodemu fiuta
      stetoskopem a potem on jej po czym lizali się jak popieprzeni więc uważam że na
      każdym wieczorze dochodzm do zdrady
      • Gość: Artur Przezywacz Re: kawalerski IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 23:49
        > striptizerka osłuchiwała panu młodemu fiuta stetoskopem a potem on jej

On jej? Striptizerka z fiutem? Ja bym sie na twoim miejscu nie przyznawal, ze
        chodze na takie imprezy
        • businesswoman Re: kawalerski 01.12.04, 22:41
          drogi Przezywaczu, alkohol nic nie tłumaczy. Można się napić i nie robi
          głupstw. Tylko trzeba mieć dobre chęci. Przykro mi, że twierdzisz inaczej,
          widocznie masz słabą głowę
          • Gość: Artur Przezywacz Re: kawalerski IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 01.12.04, 23:07
            Mozna sie napic wiecej i wtedy juz sie robi glupstwa. Nawet najmocniejsza glowa
            ma jakies granice.
    • Gość: Bianka Re: kawalerski IP: 80.53.11.* 01.12.04, 23:02
      Mój obezny mąż miał kawalerski, i był też striptiz, tyle że na tzeźwego, a
      potem dopiero zaczęlo się pice. I tym sposobem i ja byłam zadowolona, i on i
      koledzy!
    • Gość: magnessmeg Re: kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:07
      Dzięki. Będzie dobrze. Troche nabrałam do tego dystansu :)
    • Gość: v Re: kawalerski IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.12.04, 11:10
      nienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienieneienieneienei
      eneieneineiene
      • Gość: magnessmeg Re: kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:08
        cóż nie? nie będzie dobrze? ee tam bęzie;)
    • Gość: virtuallady Re: kawalerski IP: *.vline.pl 07.12.04, 18:31
      Załamały mnie wasze wypowiedzi..

I jak tu puścić teraz mojego faceta na kawalerski jego przyjaciela? Buuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka