Dodaj do ulubionych

nielegalne perfumy ???

IP: *.crowley.pl 10.12.04, 21:13
hej ,mam pytanko. pewnie wszystkie widzialyscie kiedys takie stragany z
malymi opakowaniami markowych perfum, ktore kosztuja ok. 10 zł, i handlowcy
stoja z nimi zwykle gdzies w jakichs tlocznych miejscach, w Warszawie np przy
empiku, czy przy wileńskim... zastanawiam sie czy te perfumy sa rzeczywiscie
dobrej jakosci, i w gole skad oni biora takie tanie perfumy??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoorek Re: nielegalne perfumy ??? IP: *.streamcn.pl / *.streamcn.pl 10.12.04, 22:51
      nie wiem jak u was w Wawie ale u nas w Krk jak sie zna kolesia to potrafi zalatwic cos BAAARDZO tanio i naprawde dobre perfumy :) a skad pochodza sie pytasz ? "wypadaja z ciezarowek" itp...
    • Gość: Artur Przezywacz Re: nielegalne perfumy ??? IP: 195.69.80.* 11.12.04, 06:45
      O slodka naiwnosci... to sa tzw. podrobki. Sam kiedys dokladnie obejrzalem
      takie cudo "Lancome" za 20zl. Wszystko podrobione idealnie, oprocz jednego
      napisu, ktory glosil "MADE IN PRANCE".
    • Gość: miska znow ja IP: *.crowley.pl 11.12.04, 08:25
      moj drogi nie mowie tutaj o normalnych opakowaniach drogich perfum, bo
      oczywiste jest ze gdyby byly one tej wielkosci jak w sklepach to nie
      kosztowalyby 10 zł. Sa to malutkie buteleczki w ksztalcie dlugopisu, w ktorcyh
      nie ma za wiele tej perfumy, a jednak wydaje mi sie ze sa one rzeczywiscie
      markowe, poniewaz ktos ze znajomych powiedzial mi kiedys ze sa to wlasnie
      probki do drogerii, ktorych ekspedientki nie wystwiaja jako testery lecz
      sprzedaja handlocom ktorzy pozniej w ten wlasnie sposob handluja nimi w
      wiekszyc miastach, a w mniejszych tez, np w Legionowie.
    • ostra8 Re: nielegalne perfumy ??? 11.12.04, 09:07
      Ja osobiście mam dwa takie długopisy. I też słyszałam że są to większe próbki
      po prostu. I już zawsze to będę kupować. No chyba że akurat będę w stanie wydać
      ok 200 zł na całe perfumy.
    • Gość: Paula Re: nielegalne perfumy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:05
      BYlam ostatnio w Wawie w delegacji i kupilam siostrze takie perfumy bo u nas
      nie ma i czy to podróby czy nie nieważne- sa ok. długo sie trzymaja i pachna
      jak w sephorze. takze smialo kupuj!!
    • Gość: Siurak Re: nielegalne perfumy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:22
      takie dlugopisowce to moze i orginaly ale takie orginaly co je sprzedaja po 10
      zl na kleparku to to podroba jest. Wypuszcza je ruska mafia na polski rynek i
      pewnie jeszcze inni handlowcy. Co nie zmienia faktu ze wcale nie pachna tak zle
      i sa naprawde warte swojej ceny :)
    • Gość: :) Re: nielegalne perfumy ??? IP: *.chello.pl 15.12.04, 22:14
      gdzie w wawie można kupić takie próbki? chciałabym chanel 5, tak troche klasyki
      na Sylwestra, a nie stać mnie na oryginał z empiku.
      pozdro
    • Gość: miska Re: nielegalne perfumy ??? IP: *.crowley.pl 20.12.04, 17:56
      Mozesz je kupic np w okolicach galerii centrum, albo jak jest empik na Nowym
      Świecie to po drugiej stronie ulicy stoi facet z tym, ogolnie to wlasnie w
      podziemiach, czy tez w takich ruchliwych miejscach w centrum, albo pod
      Wilenskim... Ja juz kupilam 3 takie dlugopisy i naprawde dlugo sie trzymaja i
      sa spox, polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka