Dodaj do ulubionych

sms na dobranoc...

IP: *.elpos.net 15.12.04, 21:24
moze jakies propozycje??
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdka Re: sms na dobranoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:30
      ja mojemu M od 2.5 roku wysylam co wieczor nocnego eska! (on zreszta tez tak
      robi) Poczatkowo bylo to tak na dobranoc - w podziece za milutko spedzony czas,
      a teraz przeszlo w nalog i bez wyslania nocnego eska do niego nie zasne...
      • Gość: Artur Przezywacz Re: sms na dobranoc... IP: 195.69.80.* 15.12.04, 23:44
        > ja mojemu M od 2.5 roku wysylam co wieczor nocnego eska! (on zreszta tez tak
        > robi) Poczatkowo bylo to tak na dobranoc - w podziece za milutko spedzony
        czas, a teraz przeszlo w nalog i bez wyslania nocnego eska do niego nie zasne...

To cudownie
        Ale pytanie dotyczylo czego innego.
    • Gość: nicole Re: sms na dobranoc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:27
      a moze tak: Ach spij kochanie jesli gwiazdke z nieba chcesz dostaniesz.. Ja Ci
      wszystko moge dac dlaczego Ty jeszcze nie chcesz spac?
    • Gość: nicole Re: sms na dobranoc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:28
      Kiedy patrze noca w niebo widze na nim mnostwo gwiazd kazda patrzy w moja
      strone tak jak oczu twoich blask. Dobranoc Tygrysku
      • rolenka Re: sms na dobranoc... 16.12.04, 13:12
        Spij zamknij oczka, snij...A ja bede Twym Aniolem, Twa radoscia smutkiem zalem,
        bede gwiazda na Twym niebie, bede zawsze obok Ciebie...
    • Gość: Majka Re: sms na dobranoc... IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 16.12.04, 13:28
      "Jeżeli moje myśli mają wplyw na Twoje sny to niech Ci się przyśni coś pięknego"
      • Gość: kinga Re: sms na dobranoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:21
        bleeeeeeeeee, po czyms takim można zwymiotowac a nie usnąc
        • Gość: Edek Re: sms na dobranoc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:56
          szkoda ze nikt Ci tak nie napisal pewnie jestes brzydka i nikt Cie nie chce
          Ropuszko
          • Gość: kinga Re: sms na dobranoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:02
            to do mnie było?
            hm pewnie sam jesteś piekny jak noc grudniowa i nikt cie nie chce prawiczku
            jeden
    • Gość: sola Re: sms na dobranoc... IP: *.olsztyn.mm.pl 17.12.04, 10:12
      JA czasem pisze mojemu miskowi ; "Słodkich snów kochanie spij i śnij o mnie"
      takie proste rzeczy bez wymyslania
    • Gość: Kasienka Re: sms na dobranoc... IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 18:03
      ...ODWIEDŹ MNIE W MOIM ŚNIE... :-))) CZEKAM W NIM TYLKO NA CIEBIE...
    • Gość: KIS . Re: sms na dobranoc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:14
      ,,Śpij sobie śpij Kochanie,tarantula chodzi Ci po ścianie,a Ja wezme gruby
      kij,tarantuke zdziele w ryj,a Ty dalej sobie śpij'' Nie slyszałam
      romantyczniejszego<lol>
    • aniaaa_t Re: sms na dobranoc... 18.12.04, 09:58
      Na dobranoc dla misia buziaczek w pysia tysiace piezczotek przesyla twoj
      kotek...
    • nemomi Re: sms na dobranoc... 01.12.13, 11:37
      Najlepiej samemu stworzyc jakis oryginalny, niepowtarzalny tekst - tylko ta mozna sprawic, ze jego odborca poczuje sie wyjatkowo. ALe jesli koniecznie musisz sie zainspirowac lub uzyc gotowca, to w sieci jest ich zatrzesinie, np www.sms4fun.pl/gotowe-sms/sms-na-dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka