Gość: anetka IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 22.12.04, 13:37 Wczoraj ogoliłam cipkę i juz dziś jest jak broda faceta:((( co robić dziewczyny? czy aby miec gładką golicie codziennie-a może macie jakies inne sprawdzone sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diablę Re: kująca cipka IP: *.ump.pl / *.ump.pl 22.12.04, 13:39 chyba to logiczne, że trzeba codziennie golić, aby wzgórek i niziny były gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOSFERATUX Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:51 PROPONUJĘ ŻEBYŚ POWYRYWAŁA WŁOSY ŁONOWE PENCETĄ ALBO OPALIŁA(NP. ZAPALNICZKĄ, NAD KUCHENKĄ GAZOWĄ, ŻELAZKIEM...) DOBRYM SPOSOBEM TEŻ MOŻE BYĆ WYCIĘCIE SKÓRY W MIEJSCACH GDZIE ROSNĄ WŁOSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablę Re: kująca cipka IP: *.ump.pl / *.ump.pl 22.12.04, 14:02 przestań, bo jeszcze gotowa to faktycznie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: kująca cipka IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 22.12.04, 14:34 bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadmiar czasu Re: k(ł)ująca cipka IP: 80.51.253.* 26.12.04, 19:29 No i bardzo dobrze niech sobie poopala, skoro nie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: kująca cipka IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 22.12.04, 14:35 Dzięki za "wyczerpujące" odpowiedzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:59 No wiec kiedys jakas laska (dziekuje jej za to) poradziła mi aby po goleniu uzyc talku dla dzieci... skórka jest gładziutka i nie swedzi i nie ma mowy o zadnych krostkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrr Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:51 Ludzie, na mózg Wam padło z tymi włosami łonowymi! Jak ogolić, wyrwać pensetą, wydepilować, a tu kłuje, a tam swędzi, a jaka fryzurka, a nieogolona lepsza, a ogolona lepsza... Może powinno powstać osobne forum pod tytułem "golenie cipy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIS . Re: kująca cipka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:25 Ja robie to depilatorem.NA drugi dzine jest zaczerwienienie ale przez oK 1,5 TYG JUZ nIEM USZE.A teraz odpowiedz do ,,wrrrr''To sa intymne sprawy i niektórzy wstydza sie rozmawiac o nuich ze znajomymi.Na forum kazdy jest anonimowy.A swoje droga forum ,,golenie cipy''mogłoby powstac;/(ps ładnie ujęte) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 06:52 Przecież jest forum "depilacja intymna"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaharias Re: kująca cipka IP: *.chello.pl 23.12.04, 12:31 a ja bym chwycił sie zderzaka w aucie, i na cipie przejechał 2 km po betonie, na bank juz by nic nie wyrosło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujaszek joe Re: kująca cipka IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 12:50 jaja też by ci już nie odsrosły. dzięki bogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak myślenia Re: k(ł?)ująca cipka IP: 80.51.253.* 26.12.04, 19:30 Brawo! Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gixera Re: kująca cipka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:19 opal ja sobie nad gazem, trzyma sie w dobrym stanie z 5 dni conajmniej. ja tak robie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: kująca cipka IP: *.elisa-laajakaista.fi 23.12.04, 22:30 Sprobuj kremu do depilacji. Wtedy odrastajace wloski sa miekkie i nie kluja. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:37 Wiesz ja mialam ten sam problem ale w koncu kupilam sobie wosk i wiesz co jestem zadowolona, boli ale jesli szybko sie odrywa (najlepiej z czyjas pomoca) to idzie to szybko i sprawnie, jak dlugo trawa efekt jeszcze nie wiem ale jak na razie 3 dni nie ma sladu klujacych odrostow, co prawda pojawily mi sie czerwone (ale niebolace) kropeczki ale do nastepnego dnia zeszly! Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: kująca cipka IP: *.elisa-laajakaista.fi 24.12.04, 17:45 Nie chwal dnia przed zachodem slonca- poczekaj az zaczna wloski odrastac i czesc wrastac pod skore. "przyjemnosc" nie do pozazdroszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta11 golutka cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:54 zaczynam ja dziennie golic z myślą o sylwestrze,zanim dojedziemy na bal mój chłopak przynajmniej 2 x zrobi mi minetkę w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *boo Re: kująca cipka IP: *.lublin.mm.pl 25.12.04, 19:21 anetka- buahaha myśle że wypowiedz "PROPONUJĘ ŻEBYŚ POWYRYWAŁA WŁOSY ŁONOWE PENCETĄ ALBO OPALIŁA(NP. ZAPALNICZKĄ, NAD KUCHENKĄ GAZOWĄ, ŻELAZKIEM...) DOBRYM SPOSOBEM TEŻ MOŻE BYĆ WYCIĘCIE SKÓRY W MIEJSCACH GDZIE ROSNĄ WŁOSY" jest wyczerpująca w sumie możesz też spróbować z benzyną :DD nieopisane wrażenia. Anetka! buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 00:50 Maszynka do strzyzenia owiec bedzie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: kująca cipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:15 hahaha a ty masz cipke? moze to nie cipka, moze ci sie tylko tak wydaje buahahahah hahahaah Odpowiedz Link Zgłoś