Gość: olga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:13 napiszcie jakie sa oznaki nerwicy jakie sa jej rodzaje i jak ja mozna rozpoznac piszcie to wazne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaharias Re: nerwica IP: *.chello.pl 27.12.04, 21:15 Chcesz zobaczyc skutki nerwicy?? wejdz na temat 'czuły facet czy drań' i tam na końcu masz przykład nerwicy w wykonaniu niejakiej 'ASIA' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:46 Ja miałem nerwicę.Nie mogłem spać, budziłem sie w nocy, bałem sie wychodzić z domu. W domu jak wróciłem z pracy nie mogłem sie skupić na czymkolwiek poza pracą.Myślałem cały czas o tym co zrobiłem w pracy. Czy wszystko będzie w porządku. Całe życie spędziłem przy mojej mamie,i tak jakoś byłem wychowywany że nie ptafiłem się usamodzielnić. Teraz jest już zupełnie inaczej. Po psychoterapi, Odpowiedz Link Zgłoś
re.d Re: nerwica 27.12.04, 21:45 Załóż ten wątek na forum Zdrowie. Nie sądzę, żeby Cię ktoś tu potraktował poważnie. A najprościej będzie, kiedy w Google wpiszesz "nerwica" (www.google.pl/search?hl=pl&q=nerwica&lr=lang_pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gixera Re: nerwica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:24 jak ci leci zadkie w tylka to albo masz nerwice albo masz rozjechane ziweracze, ja nie wiem co mam, ale tak wlasnie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowany Re: nerwica IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 27.12.04, 23:58 kiedy przy każdej okazji łapiesz się za narządy-to może być objaw nerwicy Odpowiedz Link Zgłoś