Dodaj do ulubionych

Walentynki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 06:15
Mam 16 lat. Ze swoją dziewczyną chodze od połowy grudnia. Za nie długo
walentynki. I zastanawiam się co kupić, itp. na tą okazję. Ona jets w moim
wieku (jest nawet o pare miechow starsza) i zalezy mi na fajnym prezencie. Co
byście poradzili?
Obserwuj wątek
    • caprice83 Re: Walentynki 01.01.05, 13:03
      Kup cos prostego, np książkę lub jakiś ładny zestaw kosmetyków.
      Ja dostałam na gwiazdkę wiersze Szymborskiej, cieszyłam sie jak dziecko:)
      • Gość: idiota Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:40
        ucieszylas sie jak dziecko bo widocznie nim jestes........ gosciu kup jej
        stingasy w serduszka..
        • boska_rita Re: Walentynki 01.01.05, 20:52
          Gość portalu: idiota napisał(a):

> ucieszylas sie jak dziecko bo widocznie nim jestes

Tak trudno pojąć, że książka może być pożądanym prezentem?
          • Gość: ona taka jedna Re: Walentynki IP: *.238.64.18.adsl.inetia.pl 01.01.05, 21:01
            kup bransoletke jest sliczna albo kolczyki za ok. 10 zł w Bijou Brigitte cudne
            • Gość: ola Re: Walentynki IP: *.238.73.112.adsl.inetia.pl 02.01.05, 20:05
              pan o nazwie idiota to prawdziwy idiota i chcial zrobic sobie jaja. wiesz co
              dziewczyny dobrze mowia ksiazka to dobry pomysl tylko najlepiej zebys wiedzial
              co lubi bo to wazne ja tez dostalam ksiazke na gwiazdle a mam 20 lat i tez sie
              cieszylam naprawde ja to sie rozryczalam wiec bylabym za ksiazka bo nie mozesz
              sie wczuwac za bardzo z prostego wzgledu
              bedziesz pozniej musial kupowac co raz lepsze prezenty i jesli teraz wyskoczysz
              z niewiadomo czym to pozniej bedziesz mial problem np na urodziny zeby wymyslec
              cos lepszego
              wiec ksiazka lub bizuteria a moze po prostu cos zwiazanego z walentynkami moze
              tez byc bielizna ale bardziej bym sie nastawila na jakis ladny komplet do
              spania z bawelny np koszulka na ramiaczkach i spodenki takie wiesz obcisle
              dziewczyny czesto lubia takie rzeczy bron boze nic z koronki !!! jestes za
              mlody na to i to byloby glupie
              wiesz duzo tez zalezy ile masz kasy bo np mozesz ja zaprosic na kolacje nawet
              typu pizza i kupic jej kwiatka i wlasnie ten komplet bielizniamy albo drobna
              branzoletke to jest tez swietny pomysl tylko nie wymyslna cos prostego i
              ladnego bo to zawsze najdluzej jest uzywane najlepiej zglos sie do jej
              przyjeciolki ona powinna ci pomoc w wyboze moze jakies ladne ciapki wiesz takie
              mieciutkie no kwiatek:) nie zapomnij o kwiatku a i katrka by si przydala zeby
              mogla zawsze ja wziac i przypomniec sobie jak ja kochasz. wiesz ja tak mowie i
              mowie ale ogolnie bylabym za czyms slodkim ale tanim nie jaks bizuteria za 100
              zlotych albo wygladajaca na taka cos drobnego kolczyki branzoletka jakies
              ciapuszki albo ten komplet i nie siedzcie w domu wez ja na kolacje a jesli nie
              masz kasy to po prostu na spacer no chyba ze ona cos wymysli hehe no chyba ze
              bedzie wolna chata to wtedy lepij zostac i sie poprzytulac :) mam nadzieja ze
              cos ci podsunelam
              • Gość: 16-nastka, Re: Walentynki IP: *.net.pl / *.net.pl 02.01.05, 21:28
                ramka z Waszym zdjeciem,kosmetyk,fajny pluszowy
                misio,czekoladki,kwiaty...poprostu jej sluchaj napewno sie wygada ze musi sobie
                kupic cos tam albo ze chcialaby cos,co niedawno zobaczyla w
                sklepie...SLUCHAJ,SLUCHAJ,SLUCHAJ...
          • Gość: złośnic@ Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:38
            do boska_rita jak ktos podpisuje się idiota, to pewnie trudno jest mu pojąć,że
            książka może być dobrym prezentem.
            :))))))))))))))))))))))
    • Gość: mimesis Re: Walentynki IP: *.wmc.net.pl 02.01.05, 23:09
      ja bym chciala dostac bielizne;) + kolacja przy swiecach. Ostatecznie
      romantyczny film w kinie. z bizutera ryzykowna sprawa, ladna jest droga, a jest
      duze prawdopodobienstwo, ze nie trafisz w jej gust;]
      • Gość: basia Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:07
        ja bym chciała iść do kina i do kawiarni a potem na długi spacer albo do ciebie
    • Gość: Ona_20 Re: Walentynki IP: *.ca.astound.net 03.01.05, 19:23
      Ja bym CI radzila cos z bizuterii. Mozna kupic cos slodkiego za nieduze
      pieniadze a uwierz mi dziewczyny to uwielbiaja.
    • karola1984 Re: Walentynki 05.01.05, 10:32
      ja bym ci nie radzila kupowac bielizny ani nic w tym stylu z tego wzgledu ze
      jeszcze bardzo krótko z nia chodzisz i to moglo by byc źle przez nią
      odebrane,nie wiem jak to jest u ciebie ale u mnie w miescie jest takie studio
      gdzie robia poduszki ze zdjeciem i ja wlasnie taki prezent chce dac w tym roku
      na walentynki swojemu chlopakowi-poduszke z moim zdjeciem wydaje mi sie ze to
      jest fajny prezent, a jesli nie to napewno jakas maskotka, pluszowa poducha w
      ksztalcie serca, napewno jakas fajna ramka z waszym zdjeciem (jesli masz wasze
      zdjecie)jest duzo pomyslow tylko ze one zaleza od funduszy :)
    • karola1984 Re: Walentynki 05.01.05, 10:44
      jesli chcesz zobaczyc jak taka poduszka moze wygladac to podaje ci strone, na
      ktorej jest jej zdjecie: www.fotojoker.pl/sub.php?
      kid=12&FotojokerSklep=06c812d3676a1c9ff8b68d4ba4ce071e
    • Gość: Takttak Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:32
      Kurde dzięki wam bardzo!!!!!!!!!!!!!!!! Tyle ciekawych propozycji... Ale wiecie
      co...Ona miała taki łańcuszek od poprzedniego chłopaka i nosiła go do tej pory
      jak ja z nią zaczalem chodzic. I teraz ma taką "pustą" szyjkę. Może własnie
      jakiś łańcuszek z serduszkiem? Co wy na to? Tylko wlasnie nie za drogi, bo
      pozniej beda problemy z kolejnymi prezentami :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka