Dodaj do ulubionych

Dermabrazja

IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 11.01.05, 06:13
Zastanawiam sie nad przeprowadzeniem zabiegu dermabrazji. Interesuja mnie
opinie osob, ktore przez to przeszly. Jakie byly faktyczne efekty, czy
nastapily jakies skutki uboczne i jak dlugo goila sie buzia po zbiegu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ebusia fam fatal a co to jest dermabrazja? IP: 213.77.66.* 11.01.05, 10:44
    • Gość: Magdalena Re: Dermabrazja IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.01.05, 10:55
      no właśnie...dobre pytanie...wszak teraz jest najlepsza pora na taki zabieg
    • Gość: ;))))) Re: Dermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:01
      www.sankowski.com.pl/zabiegi/laser.html
    • Gość: ;)))))) Re: Dermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:02
      www.chir-plast.com.pl/dermabrazja.php
      • ebusia_fam_fatal ahaaaaaaaaa 11.01.05, 12:18
        no to ja nie znam nikogo ktoby to mial:] powodzenia
        • Gość: gg Re: ahaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:23
          przechodzilam na szczescie na dekolcie mialam zakladane kwasy o stezeniu 50% ale
          dokladnie nie pamieteam zabieg byl w listopadzie na poczatku listopada na
          najpierw skora byla taka spieta bardzo po dwoh dniach zaczela sie zluszczac
          potem odpadac swedziec NIE wolno drapac , mi zeszly wszyskie przebarwienia a
          mialam kilka plam bo krostkach i takich blin malych wszystko zeszlo :) skóra
          jest gładziutka duzym minusem jest to ze to dlugo trwa nie wierzcie ze po doch
          tygodniach wroci do normy moze twarz wraca szybciej ale u mnie do dzis sa
          jeszcze zanikajace slady a to juz ponad 2 miesace nad zabiegiem na twarz
          zastanawialabym sie dosc dlugo i chyba musialabym miec minimum miesiac wolnego
          zeby siedziec i nikomu sie nie pokazywac
          a nie traktujcie tego jako lekatstwo cudowne na tradzik ja tradzik leczylam od 5
          lat juz i nadal lecze a zabieg byl tylko ostanim etapem :)
          • Gość: Magda Re: ahaaaaaaaaa IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 13.01.05, 06:25
            A czym leczylas tradzik? Wnioskuje ze wyleczylas?
            • Gość: gg Re: ahaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:53
              leczylam prawie wszystkim
              bardzo pomogly diane 35 ale bioraz je zle sie czulam wiec odsdtawilam potem
              bardzo mocne antybiotyki doustne i leczenie zewnetrznce preparat nazywa sie
              Axneroksid L dwa razy dziennie trzymac na twarzy okolo 3 minuty i potem zmyc
              wodą bardzo odbarwia wszystkie ciuszki wiec raczej uzywac bialego recznika i
              uwazac na ubrania mi pomógł i to bardzo. Do dzis stosuje na drobne mijescowe
              wypryski które jeszcze sie pojawiaja szczegolnie przed okresem. Używam tez
              kremu tego zielonego z Vichy drogi ale sie opłaca wczesniej uzywalam jakis tam
              z Garniera ale nie wartaja godny polecenia jest tez Dr Irena Eris krem do cery
              trądzikowej o połowe tańszy niż ten ż Vichy uzywam ich zamiennie jak sie jeden
              konczy to kupuje drugi;) To chyba tyle jesli chodzi o te leki dosutne to nie
              moge powiedziec Ci co bralam bo sama tych nazw nie pamietam tyle tego bylo az
              wreszcie trafilam na jakis ktory zadzialal i chyba jest dobrze bo nie biore juz
              od pol roku i jest swiety spokoj z twarza i dekoltem.
    • Gość: A Re: Dermabrazja IP: *.8-67.tampabay.rr.com 15.01.05, 06:18
      czesc wpadlam pierwszy raz na to forum i zainteresowalo mnie twoje pytanie,
      gdyz sama chce sie poddac temu zabiegowi. slyszalam ze przynosi bardzo dobre
      efekty. jednak ja ci cos poradze-jesli nie bylas u ginekologa lub masz jakies
      zaburzenia skieruj sie najpierw do lekarza. ja sama myslalam ze tradzik
      przejdzie mi jak zaczne stosowac rozne preparaty. zaczelam od kosmetykow,
      oczywiscie wyciskalam pryszcze co pozostawilo blizny wiec skierowalam sie na
      laser czego odradzam!!! nie dal mi efektow wrecz przeciwnie lekarka spalila mi
      skore na twarzy tak ze przez 2tyg bardzo cierpialam. pozniej skora zeszla ale
      nic sie nie poprawilo. wiec po 2latach zdecydowalam sie na zluszczanie skory
      tlenkiem azotu i to dawalo rezultaty tyle ze jest to zabieg dlugotrwaly (tanszy
      od laseru!). niestety musialam przerwac gdyz wyjechalam. ale jak to baba zwykle
      nie jest zadowolona do konca, chcialam miec super gladka twarz, a wiem ze
      chocby nie wiem co blizny w 100% nie znikna, jednak mam nadzieje. wiec znowu
      zaczelam uzywac kosmetyki i bardzo mi pomogl i pomaga krem z macicy
      perlowej "perla inkow"! procz tego uzywam tez preparat na same wypryski dr
      ireny eris ponizej 20. to nie wszytsko, uzywam tez tabletki hormonalne ale
      tylko dlatego, ze okazalo sie ze mam guza w przysadce mozgowej ktory powoduje
      zaburzenia. ginekolog powiedzial ze gdybym poszla wczesniej na wizyte moglabym
      uniknac lasera i innych zabiegow, straty pieniedzy a przede wszystkim nie
      cierpilabym. wiec chce ci dac rade wpierw sie przebadaj "od wnetrza" a pozniej
      maskuj to co na zewnatrz. a zabieg o ktorym piszesz nie pomoze w 100%, glownie
      usuwa przebarwienia skory moze troche wygladza twarz. chce pojsc gdyz mam twarz
      w ciapki zwlaszcza po wakacjach gdy opalenizna zeszla nierownomiernie.
      bynajmniej jak dowiesz sie czegos na ten temat daj znac
      Alexandra84@poczta,fm.pozdrawia m
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka