Dodaj do ulubionych

pytanie za 100 pkt. !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:04
Dziewczyny , chłopacy w sumie to pytanie skierowane jest do was wszystkich.
Czy dziewczyna która nie robi lodów i nie godzi się na sex analny ma szansę
znaleźć kogoś i być z nim w stałym związku?
Obserwuj wątek
    • Gość: szczęśliwy-inaczej Re: pytanie za 100 pkt. ! IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 14.01.05, 23:44
      Gość portalu: Martusia86 napisał(a):

> Dziewczyny , chłopacy w sumie to pytanie skierowane jest do was wszystkich.
      > Czy dziewczyna która nie robi lodów i nie godzi się na sex analny ma szansę
      > znaleźć kogoś i być z nim w stałym związku?

Odpowiedź za 1 pkt :
      Tak!!Jak najbardziej tak!!Lody można przecież kupić, a na "sex analny" pójść do
      sąsiadki.
    • Gość: x Re: pytanie za 100 pkt. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:11
      jasne!!!! czemu nie!!!! nie wszyscy chłopcy lubią np anal...
    • Gość: karola1984 Re: pytanie za 100 pkt. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:31
      masz szanse ja wlasnie jestem w takim zwiazku, najpierw nie chcialam zrobic
      loda mojemu facetowi, potem sie przemoglam i chcialam ale on nie chcial, a na
      sex analny tez sie nie zgadzam bo to nie jest wg mnie nic przyjemnego, teraz
      jest nam ze soba bardzo dobrze i planujemy wspolna przyszlosc to jest mozliwe
      przeciez on jest z toba dlatego jaka jestes a nie dlatego co mozesz mu zrobic,
      jesli cie kocha to nie bedzie zwracal uwagi na takie drobnostki bo sa
      wazniejsze sprawy np czy jest wam razem dobrze
      • Gość: monia Re: pytanie za 100 pkt. ! IP: *.gw-cegielniana.lama.net.pl 15.01.05, 19:27
        ja nie wiem, czym ty dziewczyno myslisz!!!!jesli szukasz faceta, tylko zeby sie
        z nim pobzykac, to powodzenia!!!!! jesli myslisze ze to dla wszystkich facetow
        jest takie wazne, to gratululuje!!!w zyciu nie bylabym z facetem, dla ktorego
        najwaznejsze jest to, czy moge mu zrobic loda, a nie to kim jestem, i czy sie
        kochamy!!! gdzie ty zyjesz!!!
        • Gość: hmmm Re: pytanie za 100 pkt. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:41
          zupełnie zgadzam sie z wypowiedzią MONI ....przeciez nie wszystko opiera sie na
          sexie i to czy zrobisz kolesiowi loda:/:/ gdzie ty zyjesz kobieto????
        • asiunia.lux Re: pytanie za 100 pkt. ! 15.01.05, 23:01
          Gość portalu: monia napisał(a):

> gdzie ty zyjesz!!!

w Polsce, jak sie domyslam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka