Dodaj do ulubionych

WALENTYNKI!!- JAK?

IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 12:47
Niedlugo zblizaja sie Walentynki...nasze pierwsze z tym mezczyzna..chcialabym
zeby byly one niezapomniane...z gory dziekuje za wszelkie pomysly.
Obserwuj wątek
    • Gość: kpt.krzys niezgula Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 18.01.05, 13:09
      z twojej wypowiedzi wynika, ze to sa Twoje pierwsze walentynki z tym facetem.
      proponuje podarowac to samo co swojemu ostatniemu facetwi
      • Gość: MARGITTA Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 13:54
        HA HA HA...nie masz lepszych propozycji?
    • Gość: anulka Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.maszewo.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 15:28
      wybranie prezentu zawsze jest problemem.. bo zeby nie byl za tani ani za drogi
      zeby sie podobal etc.. najlepszym wyjsciem jest przygotowanie romantycznej
      kolacji przy swiecach.. pozniej oczywiscie super seks (najlepiej spraw sobie
      nowa seksowna bielizne:).. no a jezeli nie masz takiej mozliwosci (no coz
      potrzebna jest wolna chata) to zawsze mozesz mu kupic ladne perfumy fajny
      podkoszulek albo ramke z waszym zdjeciem.. zreszta facetow latwo jest podejsc i
      dowiedziec sie co chcieliby dostac..
      • Gość: kropka Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.n.net.pl 18.01.05, 16:26
        ja wtamtym roku(1nasze walentynki) uszylam poduszke serduszko=]zrobilam laurke i dalam figurke (dwa słoniątka z serduszkiem)skromne ale fajne=]wtym roku podejzewam ze skusze sie na perfumy
      • Gość: majki Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.238.101.8.adsl.inetia.pl 22.01.05, 15:56
        może wiecej polotu i finezji co???kolacja świece dobra bielizna i sex to
        troche przereklamowane tym raczej nie zaskoczysz faceta wymyśl cos lepszego
        moze wspólny wyjazd w góry i tam wspolny wypad do salonu odnowy biologicznej
        basen sauna potem wyjście na miasto ale nie do kina zaproś faceta do teatru to
        dopiero go zaskoczysz potem no tak może byc kolacja ale bardzo wytrawna
        najlepiej w najleprzej restauracji nie zaden magdonald po którym kłuje w boku:)
        pozniej spacer lub dyskoteka no i potem chyba bedzie nie unikniony sex:)nie
        wiem kazdy obchodzi to na swój sposób ja opisałem taki jaki ja bym zrobił
        pozdrawiam.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.01.05, 16:41
          Ok, a ty zaplacisz potem za to wszystko
          • Gość: ja Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:48
            a co ma powiedziec ktos kogo ukochana osoba i zarazem dluga polowka jest ponad
            1700km od niego ??
    • Gość: Mia Re: WALENTYNKI!!- JAK? IP: *.ca.astound.net 23.01.05, 03:09
      Ja dla mojego misiaczka planuje jakis baaardzo mily wieczor. Fajnie jest
      przygotowac cos samemu na taka okazje. Ja planuje cos z wloskiej kichni bo
      oboje uwielbiamy. Bedzie duzo swiec i kolacja przy malym stoliku na podlodze.
      Musi byc nastroj wiec romantyczna muzyka (dla nas obowiazkowo Barry
      White),jakies eleganckie ale zarazem seksowne ciuszki. Oczywiscie bielizna
      jakiej jeszcze nie widzial. Polecam czarny kolor i do tego czarne ponczochy.
      Nie wiem jak inni faceci ale moj uwielbia ponczochy, po prostu oczy mu zachodza
      wtedy mgielka i ma taki glupawy usmieszek na twarzy :) Polecam tez jakies
      dobre czerwone winko lub szampana. Na deser lody i polewa czekoladowa ... moze
      sie przydac i pozniej. Mozna to zorganizowac w kilku miejscach. Mozna u siebie
      w domu, u niego, a jesli nie to to mozna gdzies wyjechac na 2 dni, wtedy jest
      ciekawiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka