gretchen1 24.01.05, 15:00 Mam pytanko czy ktoś brał przez dłuższy czas logest , a potem przerwał? Byłabym wdzięczna za opinie na ten temat.Ile trwał wasz cykl , gdy przestałyście je brać , po ilu miesiącach się ustabilizował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adzia Re: Logest IP: *.eia.pl 24.01.05, 15:04 Logest to były moje pierwsze tabletki. Brałam je przez rok i nie odczuwałam żadnych nieprzyjemnych skutków ubocznych. Fakt, przez pierwsze 3 miesiące straciłam ochotę na cokolwiek, ale pożniej wszystko wróciło do normy. Moj ginekolog powiedział, że to normalne, więc nie przejęłam się zbytnio. Cykl trwał 24 dni (mniej więcej). Okres dostawałam po 2-3 dniach od odstawienia tabletek. Zadnych boli brzucha i złego nastroju! Gdy postanowiłam przestać je brac, to mój pierwszy nietabletkowy okres dostałam regularnie. Byłam z nich zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Logest IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 19:04 ja tez byłam z nich zadowolona, zadnych skutków ubocznych, zadnego przytycia, wszystko było ok, humor dopisywał, antykoncepcja działała, czego chcieć wiecej?! bardzo je polecam !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś