Dodaj do ulubionych

Obrażony o wibrator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:42
Nie wiem co robić. Podczas sexu z moim kochaniem zaczoł mnie zabawiać
wibratorem. Wziełam go od niego i chciałam mu nim zrobić masaż, ale on sie
wściek i zwyzywał mnie, że nie jest gejem żeby miał czerpać rozkosz ze
sztucznego członka. Chyba go obraziłam tym wibratorem, jak go przeprosić?
Plis, podpowiedzcie mi!
Obserwuj wątek
    • Gość: qrka Re: Obrażony o wibrator IP: 195.136.118.* 28.01.05, 15:09
      hm... Powiedz że nie spodziewałaś się jego takiej reakcji. Że nie chciałas go
      urazic ani obrazić. Chciałaś jedynie sprawić mu przyjemność i nie sądziłaś że
      tak się o to wkurzy.
      • Gość: stary Re: Obrażony o wibrator IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 15:18
        powiedz, że chciałaś, żeby sam się przekonał jakie doznania odczuwasz używając
        wibratora i zrób mu seans dotykając maszynką jego żołędzia w okolicy wiązadełka.
        Nawiasem, też bym się wściekł gdyby ktoś wpychałby mi go tyłem...;)
    • Gość: karolak Re: Obrażony o wibrator-glupol IP: 217.152.182.* 03.02.05, 11:31
      Polecam wymienic faceta bo przyglup
      • Gość: `QVQ Re: Obrażony o wibrator-glupol IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 03.02.05, 11:36
        DAJ MU GO W MORDE
    • Gość: Piotr Re: Obrażony o wibrator IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:36
      Mysle ze moze miec problemy z poczuciem wlasnej meskosci co z reszta wyrazil
      oralnie!Podstawowe zasady psychanalizy.
    • Gość: DEFINICJUSZ Re: Obrażony o wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:33
      dziwne.
    • Gość: wesoly Re: Obrażony o wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:28
      jak jest taki baran to wsadz mu dynamit do d......ipodaj zapalki bedzie mniej o
      jednego pedala onanisty.....
      • Gość: zając Re: Obrażony o wibrator IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 23.02.05, 23:38
        skończony palant
    • nibyktos wsadz mu w tylek 24.02.05, 01:55
      i nastaw na "HI". Moze sie wyluzuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka