Gość: Mia IP: *.ca.astound.net 02.02.05, 00:08 Czy uwazacie ze powinna byc stosowana i dlaczego , a moze dlaczego nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meshchoo Re: KARA SMIERCI ! 02.02.05, 00:10 Absolutnie tak!!!!!!! ZYcie za Zycie!!!!! Nie mam zamiaru także utzymywac takiego ze spoich podatków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatni papieros Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:13 a cóż to za temat po północy? Po tych spustach, połykach, waleniu konia i minetach. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: KARA SMIERCI ! 02.02.05, 00:21 Gość portalu: ostatni papieros napisał(a): > a cóż to za temat po północy? Po tych spustach, połykach, waleniu konia i minet > ach. jasne, zostal tyko fajek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:17 troszke temat dolujacy ale moze warty dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: KARA SMIERCI ! IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.02.05, 00:39 Jak ja kocham takie watki z cyklu "co sadzicie o [...]". Ale zeby juz autorka watku sama sie wypowiedziela w tym temacie (podpowiedz "co sadzisz o karze smierci"), to bron cie panie boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: KARA SMIERCI ! IP: *.ca.astound.net 02.02.05, 06:02 Ku usatysfakcjonowaniu Artura Przezywacz : Ja jestem jak najbardziej przeciw karze smierci. Nie uwazam zeby ktokolwiek z nas mial prawo odbierac zycie. Interesuje mnie co sadza inni, chce sie zorientowac jakie macie zdanie, pisze na ten temat prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydentBush Re: KARA SMIERCI ! IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 02.02.05, 06:30 jezdem ZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KARA SMIERCI ! IP: *.chello.pl 02.02.05, 08:15 Jestem PRZECIWNA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: KARA SMIERCI ! IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.02.05, 10:25 Marna argumentacja, ale coz, taka spolecznosc juz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:45 MArna argumentacja!!!!!????!!!!! GOść zabije pięciu ludzi i z uśmiechem na twarzy wysłucha wyroku "dwa razy dożywocie" no kpiny kur*** I potem takiego ch*** trzeba karmić kur*** Ciekawe jakby zapierdo*** całą Twoją rodzinę albo kur*** ukochną???? A przed tym jaby ją torturował to jeszcze by się z niż zabawiał, potem by pokolei palce odcinał i tak przez pare godzin!!!??? ALbo jeszcze gorzej Twoje dziecko co????? JESTSM ZA!!!!! I od razy faszystów zlikidować cały ten chłam żywota ziemskiego!!!! KARA SMIERCI RLZ!!! ZYCIE ZA ŻYCIE!!!! DURALEX SET LEX!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re: KARA SMIERCI ! IP: 195.150.224.* 02.02.05, 22:20 DURA LEX, SED LEX, cieciu. I od razy faszystów > zlikidować cały ten chłam żywota ziemskiego!!!! nie zdaje Ci się, że Twoja wypowiedź też niezgorzej śmierdzi faszyzmem? głos w sprawie: karze śmierci jestem zdecydowanie przeciwna. dożywocie + obowiązek zarabiania na siebie. może być kamieniołom, ale z opieką lekarską. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo DO Khold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:46 Gdzie Ty żyjesz?????? Obowiązek zarabiania na siebie co za nonsens? MAją jeszcze odbierac nam prace? NA co Ty liczysz, ze kto to niby wprowadzi w życie? Opieka lekarska -buhahaaha- a jak On odcinał palce np. komuś z twojej rodzinki to ktoś się tą ofiarą opiekował??? NO wybaczcie ale to strasznie głupia wypowiedź!!!! Zwrot "cały chłam...." odnosi się wyłącznie faszystów, i jeśli jestes taka oczytana to mnie dziwi, że nie czujesz do nich wstrętu i wrogości, chyba wiesz co nam robili, a jak nie to sie doucz!! PS.Co do tego "DURA LEX, SED lEX" czy jak to soe pisze, nie każdy jest taki oczytany i wszystko wie JA sie spocjalizuje w czym inny. Nie zawsze mądrość idzie w parze z wiedzą jaką sie posiada i jesteś tego przykładem. Tak tego nie wiedziałem, ze tak się to pisze, można to zapamiętać to tylko informacje ale inteligencji nie da się "nauczyć", więc Ja już się douczyłem ale TY NIESTETY INTELIGENTNIEJSZA NIE BEDZIEJ PO PRZECZYTANIU TEGO. Nie chce się kłocić z Tobą ale czepiasz się szczegółów i jakbyś była taka ą ę i wogóle to byś wiedziała jak się zachowuje na takich forach. Ni używałem wobec Ciebie żadnych wyzwisk typu "cieciu", powinnaś o tym wiedzieć "oczytana damo" chyba, że sprawidziłaś pisownie na necie i chciałaś zabłysnąć w towarzystwie ??????? To bardzo możliwe!!!!! Do piachy z mordercami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re: DO Khold IP: 195.150.224.* 03.02.05, 00:26 tak, też myślę że po przeczytaniu tego postu NIE BEDZIEJ inteligentniejsza. >chyba wiesz co nam robili, a jak nie to sie doucz!! przede wszystkim wiem jak zaczynali: obietnicami usunięcia chłamu dla dobra nas, uczciwych ludzi itd. czuję do nich "wstręt i wrogość", dlatego brzydzę się też sposobami ich działania, które tu radośnie postulujesz. proponowanie metod pt. "Do piachu z mordercami!" to zniżanie się do moralnego poziomu tychże. Ty chyba nie czujesz w ogóle bolesnego paradoksu w powyższym postulacie. Ja nie musiałam sprawdzac pisowni, Ty powinieneś. Wiesz, nie ma obowiązku kończenia swoich prelekcji łacińskimi sentencjami, chyba że chce się zabłysnąć w towarzystwie, nad wyraz na tym forum wyrafinowanym, przeintelektualizowanym wręcz; właściwie jednak nie powinnam sugerować żebyś pisał po polsku, bo i w tym narzeczu nie idzie Ci najlepiej. Nie chodzi mi o moje ą ę które obnoszę z pietyzmem, tylko o to, że te Twoje literówy utrudniają mi zrozumienie Twej lotnej myśli. Być może jesteś bardziej inteligentny ode mnie, niespecjalnie mnie to boli, ale nieprawdą jest, że IQ nie da się poprawić, są sposoby. To miłe że tak od razu widać moje oczytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo do gramatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:34 Znów się czepiasz. Sama masz literówki w swoich "zawiłych" wypowiedziach. I nie mam zamiaru sprawdzac co napisałem po naciśnięciu każdego klawisza na klawiaturze bo to się z celem mija. NO i chyba nie jesteś taka douczona. Od czego zacząć, od początku: -nie robili tego dla nas (nie byliśmy z nimi) tylko nam dla samych siebie uważając się za rasę nadludzi. -nie usuwali chłamu tylko nas i żydów i niemców i rosjan i nie było to spowodowane miłością do nas więc nie pisz, że że to dla naszego dobra robili. -oni nie mordowali, nie zabijali, to słabo powiedziane określa sie to jako eksterminację. -kara śmierci nie jest na równi z tym co oni robili. TO "tylko" zwykła śmierć, zejście, zgon. -język polski to nie narzecze!!!! A jako oczytana powinnaś to wiedzieći zaśmiałem się jak to przeczytałem. WIem miało być śmieszne ale nie wypada pisać tak o naszym ojczystym języku!! Bardzo kur*** serdecznie prosze nie rób tego więcej!!! -masz jednak tudności ze zrozumieniem, sama przyznajesz sie do tego. -sposoby na IQ może i są, ale trzeba je najpierw zrozumieć. -"Twej lotnej myśli" wybacz mi ale to przekonanie. No i najważniejsze. Jako intelignetniejszy apeluje o zaprzestanie komentowania wzajemnych wypowiedzi i komentarzy innych przedmówców(piszących). Skupmy się na temacie. Przepraszam za moje zachowanie. Nie mam zamiaru już się spierać co do naszych predyspozycji itp. Wnoszę prośbe o "zawieszenie broni". To forum jest do innych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `QVQ Re: KARA SMIERCI ! IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 02.02.05, 08:55 Mężczyzna wielokrotnie bił chłopca po całym ciele, co spowodowało m.in.: złamanie kości czaszki i żeber oraz stłuczenie mózgu. Obrażenia spowodowały zgon dziecka info.onet.pl/1047315,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
yo-anna84 Re: KARA SMIERCI ! 02.02.05, 13:49 Jestem absolutnie ZA. Jeśli morderca upoważnił siebie, dał sobie przyzwolenie na zabicie kogoś, odebranie innemu życia, to wobec tego upoważnił też społeczenstwo /poprzez łamanie norm społecznych/ za odpowiednie potraktowanie siebie... Zasady są jasne - przestępca zna karę, jaka mu grozi za dane przestępstwo, przestępca sam wybiera sposób na swoje życie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:38 DO piachu z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Artur Przezywacz IP: *.ca.astound.net 02.02.05, 20:14 Krytykujesz slaby poziom i kiepska argumentacje. Oswiec nas wiec swoim zdaniem. Ja bardzo chetnie przeczyta jakie jest Twoje zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khold Re: Artur Przezywacz IP: *.sti.net.pl 02.02.05, 22:46 Zdecydowanie ZA. Też jestem zwolennikiem zasady 'śmierć za smierć'. W takich krajach jak Polska resocjalizacja więźnia jest zblizona do pobytu w hotelu -> dożywocie = baaaardzo długie wakacje za pieniądze podatników. Jeżeli więzienia były wszędzie takie jak np w Rosji to luz, bo tam ludzie by woleli szybką śmierć niż takie warunki aż do naturalnego zgonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Wybacz Khold, miało byc do GRAMATYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:49 Wybacz Khold pisałem w amoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khold Re: Wybacz Khold, miało byc do GRAMATYKA IP: *.sti.net.pl 03.02.05, 09:10 Luzik:) Ale spoko że sprostowałeś... Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:17 Dziękuje :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:34 przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:23 jestem za ,a do momentu egzekucji oboz pracy by zbrodniarz zapracowal na szur na ktorym zawisnie-chwast wyrywac tepic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eternity Re: KARA SMIERCI ! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.02.05, 20:44 zabijać?.. a po co?.. można takiemu zrobić jeszcze gorzej niż miałby żyć.. kopalni tyle,kamieniołomy też się mogą znaleźć.. a za gwałty obcinać to i owo. albo nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotRR Re: KARA SMIERCI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:54 Jestem zwolennikiem kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś