Dodaj do ulubionych

MASTURBACJA!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:08
Mam pytanie...czy to jest normalne ,że dziewczyna sie masturbuje??ja to robie
co jakis czas,ale mam wrazenie ,ze to nie jest zupelnie normalne??A moze sie
myle??prosze o sensowne odpowiedzi!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dziad borowy Re: MASTURBACJA!!! IP: *.bflony.adelphia.net 03.02.05, 21:42
      a co, krzywde komus robisz?
    • Gość: ktoś Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:42
      Dlaczego miałoby to nie być normalne??? Jeśli u chłopaków tak może być to
      dlaczego nie udziewczyn???? Moja dziewczyna też to robi i ani Ona ani Ja nigdy
      nie myśleliśmy, że to nie jest normalne. WIdujemy się rzadko więc inaczej sobie
      nie może radzić ;);) Nie przejmuj sie!!!
    • Gość: Meshchoo Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:00
      No nienormalne zgłoś się do psychiarty albo nie, do księdza!!!
    • tootsie19 Re: MASTURBACJA!!! 03.02.05, 23:11
      co w tym może być nienormalnego???każdy ma prawo do chwili słodkiego
      zapomnienia szczególnie wtedy gdzy w pobliżu nie ma faceta.
    • Gość: szcze-a Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:37
      tak normalne, do tego tez fantazjowanie moze byc.twoja dziurka rozkoszy tez
      czulosci potrzebuje.to tak jak inne organy twego ciala.do tego mozna uzywac
      przeroznych zabawek z sex schopu .moze pochwalicie sie ktore sa super !,ktore
      uzywac ktore daja najwieksza rozkosz.
    • Gość: madziarka Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:50
      www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&sid=20#on
      juz ta stronke polecalam:)))
    • Gość: Bella Re: MASTURBACJA!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 04.02.05, 00:11
      po to nam Bozia dala paluszki etc,zeby ich używać...do wielu różnych rzeczy..
      póki zaś zabawianie się w samotności nie przeszkadza w zabawianu się z kimś, to
      żaden problem:)
    • Gość: załamana Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:45
      uff to dobrze,już myslałam ,że to może byc coś dziwnego,bo raczej nie spotykam
      sie z osobami,które to robiły:/
      • Gość: Kessi Re: MASTURBACJA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 14:37
        bo nikt do tego ci sie w oczy nie przyzna
        lepiej powiedz jak to robisz....?
        moze tez sprobuje?
        pozdr
    • Gość: laluni_a Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:05
      hmm...moze ktos jeszcze cos napisze??bo to wazne,i jak czesto to robicie??
    • Gość: Ania Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:50
      ja robie to prawie codziennie, bez rozniecy czy bylam z facetem ego dnia czy
      nie, taki mam ppotencjal,
      pa
      • Gość: qrka Re: MASTURBACJA!!! IP: 195.136.118.* 13.02.05, 15:00
        niekiedy nawet robie to kilka razy dziennie. Ale tak normalnie to minimum 3 razy
        w tyg. :)
    • Gość: kindzior Re: MASTURBACJA!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.02.05, 16:15
      odkąd odkryłam jakie to przyjemne robię to regularnie w zalezności jak często widuję się z moim facetem.Oboje to lubimy i moj chłopak uwielbia patrzeć jak ja to robię,mnie też to podnica.Więc przyjemnośc obustronna:)
    • Gość: fionka01 Re: MASTURBACJA!!! IP: *.intertel.net.pl 13.02.05, 19:27
      ja nie traktuję tego jako zaspokojenie zamiast stosunku.To jest inny rodzaj
      seksu niż z facetem i czasem tego intymnego sam na sam z sobą i swoimi
      myślami,fantazjami - potrzeba mi...i robię wtedy i wcale się nie zastanawiam co
      i jak :)
      Ale jak miałam 16 latek - to też miałam obiekcje różne ale minęły na szczęście
    • Gość: jurak Re: MASTURBACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:38
      nic dziwnego ze sobie strzelasz palcowe ;] Taka sytuacja jest normalna!!! Chyba
      ze masz chlopaka i kochasz sie z nim codziennie, to wtedy bym uznal ze to
      psychiczne strzelac sobie palcowe :D jednym slowem jak Cie nikt nie zaspokaja
      to posuwaj sie sama... palcem
    • Gość: sexista Re: MASTURBACJA!!! IP: 81.219.15.* 13.02.05, 22:47
      jak masz chlopa i on nie starcza to dziwne. Ale gneralnie to objaw ze jestes
      zdrowa. Ja mam kobite ale czasem robie to sam. Albo w domu albo w pracy. fajnie
      tak walnac sobie konia dla odstresowania zeby oczyscic mozg z kosmatych mysli,
      niesadzisz ??
      • Gość: j [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka