Gość: Anka IP: *.242.81.adsl.skynet.be 02.04.05, 16:50 Zastanawiam sie ile partnerow maja za soba srednio dziewczyny w wieku 21 lat?? Potrzebuje samookreslenia, w jakiej kategorii sie znajduje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglagla1 Re: Ilu partnerow?? 02.04.05, 17:02 Partnerów seksualnych,czy wogóle?Jeśli wogóle to w wieku 21 lat miałam 2,jesli seksualnych to 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ilu partnerow?? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 02.04.05, 17:10 Seksualnych. Ja mialam 6 i moj facet ktoremu to wczoraj powiedzialam sie ze mnie smieje ze jestem totalnie niedoswiadczona i jeszcze nigdy nie mial takiej wlasnie "niedoswiadczonej" dziewczyny (chyba nie swiadczy to dobrze o nim)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczony Re: Ilu partnerow?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.04.05, 12:31 Ma rację,że sie śmieje ,on przecież szukał k.,i do takich trochę Ci brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasteczka Re: no chyba nie... IP: *.214.169.23.62.rev.coltfrance.com 05.04.05, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ilu partnerow?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.05.05, 13:12 O doswiadczeniu nie swiadczy ilosc partnerow. Mozna miec stado kochankow za soba i byc kiepska w seksie, a mozna trafic na jednego dobrego nauczyciela seksu. Jakość, a nie ilość... no, chyba, ze ktoś lubi "zaliczac"... Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Ilu partnerow?? 26.09.05, 21:26 dokladnie ... pewnie dlatego miala ich tak duzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulakna Re: Ilu partnerow?? IP: *.idea.pl 06.09.05, 19:19 mam 27 lat i mialam juz 72 z 19 to byl sex zbiorowy polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: Ilu partnerow?? 27.09.05, 14:05 Gość portalu: ulakna napisał(a): > mam 27 lat i mialam juz 72 z 19 to byl sex zbiorowy polecam. Łoł! muszę popytać przedstawicieli handlowych Idei o pannę "gorące majtki" z ich biura. Skontaktuj się z Pink Pressem bo możesz zrobić taką karierę, że Marianna Rokita wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuśka Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:25 Ja mam 21 lat i miałam/mam jednego partnera i myśle że on już będzie jedyny..Pozdrawiam..Żyj jak chcesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z gdanska Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:25 mam 20 lat ale powiem tobie ze w tym wieku mialam trzech juz partnerow w lozku i z dwoma bylam w zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:46 19 lat, 3 partnerów w związku i 2 jednorazowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 01:32 jak mialam 21lat to jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Ilu partnerow?? IP: *.eia.pl 03.04.05, 11:07 21 lat i ani jednego seksualnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczony Re: Ilu partnerow?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.04.05, 12:26 Odpowiedż jest bardzo prosta.Weż grupę 10 kobiet.Jeśli jedna spała z 9-ma,jedna z 6-ma,pięc z 1-ym /który zresztą będzie lub jest ich mężem/, a trzy jeszcze nie miały partnera w łóżku, wyjdzie Ci,że srednio dziewczyna w Twoim wieku spała z 2-ma facetami.Tak wychodzi,ze statystyki,ale fakt,że na ta "średnią " pracowały tylko dwie to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
haniah1 Re: Ilu partnerow?? 03.04.05, 21:11 a po cholere ci samookreslenie???kazdy zyje jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Ilu partnerow?? 05.04.05, 14:48 partnerow 2, z czego seksualnych 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbi Re: Ilu partnerow?? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 05.04.05, 15:23 nie mam jeszcze 21 ale jak narazie 1;))))))))))!i jest spoko hhee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Ilu partnerow?? IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 05.04.05, 20:40 4 z czego ten ostatni tylko tak naprawde sie liczy bo milosc i sex jest najpiekniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Ilu partnerow?? 27.09.05, 15:23 podobnie jak Marta 4 kazdy z tych relacji uwazam za udaną ,ale mój obecny narzeczony to zdecydowanie mężczyzna mego życia wiecej mi nie trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ilu partnerow?? IP: *.245.81.adsl.skynet.be 05.04.05, 20:56 no to kurcze nie rozumiem tego mojego chlopaka, z waszych odpowiedzi wynika, ze jak na razie mialam najwiecej partnerow ze wszystkich... Nie mowie, czy to dobrze, czy to zle, moze chodzi o to, ze wczesnie zaczelam, moze o to, ze wsrod moich znajomych i nawet rodziny (rodzice) ten temat nie jest tabu i nikogo nie szokuje, ze sypiam z facetami. ale to nie jest tez tak, ze ide do lozka z kazdym po kolei, zawsze lacze ze zwiazkiem wieksze nadzieje, ale nigdy nic z tego nie wychodzi, wiec probuje dalej... moze tym razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka zwyczajnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 00:15 Miałam 21 lat i cztery dłuższe związki, w tym trzech partnerów seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ilu partnerow?? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 06.04.05, 04:54 ja mialam swego pierwszego partnera seksualnego jak miala 23 lata,czekalam na tego jedynego,wydawalo mi sie ,ze go spotkalam,nie wyszlo,dlugo rozpaczalam po rozstaniu,mysle,ze nie byloby to tak bolesne,gdyby nie byl moim pierwszym kochankiem,zalowalam,ze tak dlugo zachowalam dziewictwo w dodatku dla kogos tak tego niewartego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Ilu partnerow?? IP: *.245.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 10:04 Wiesz, dla mnie seks nigdy nie byl czyms wyjatkowym, tak samo jak dziewictwo. To jest element zycia kazdego, chcialam sprobowac jak to jest jak najwczesniej, moze to byl blad, moze i nie. Teraz jak mam partnerow to chce zeby nam bylo dobrze w lozku, ale nie jest to dla mnie sprawa najwazniejsza, mysle, ze otaczanie spraw seksu i dziewictwa dziwnym mistycyzmem przynosi wiecej strat niz korzysci - tak jak u ciebie - czekalas cale zycie na ten szczegolny moment i sie okazalo, ze wcale nie jest jakos wyjatkowo cudownie. Wydaje mi sie tez, ze dobrze jest miec porownanie, troche poeksperymentowac, zanim sie znajdzie tego jednego jedynego :) Odpowiedz Link Zgłoś
qrka2 Re: Ilu partnerow?? 06.04.05, 10:38 PoeksperymentOj ze mną i z moimi kolegami!co ty na to?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ilu partnerow?? IP: *.telia.com 07.04.05, 15:31 TRZY ZWIAZKI, 22 LATA, 6 PARTNEROW SEKSUALNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTitA ach...dzieci... IP: *.2.pl 20.04.05, 19:24 mam 23 lata,i od niecelego roku jestem z jednym facetem.. znamy sie od 7 klasy podstawowki i mamy za soba 4 nie udane zwiazki..teraz wierzymy ze sie uda.. wszystko jest na dobrej drodze... ja jestem jego pierwsza partnerka a on moim pierwszym.. wczymy sie wzajemnie od siebie i jest nam dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: Ilu partnerow?? 20.04.05, 19:31 W wieku 21 lat mialam 1 partnera, teraz mam 26 i ta liczba nie ulegla zmianie :) A Twoj chlopak niech sie zastanowi, kogo szuka i czego oczekuje w zwiazku, bo sprawie wrazenie jakiegos infantylnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:43 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Ilu partnerow?? IP: *.udn.pl 09.05.05, 12:48 ja mam ponad 23 i miałam i mam 1. nie wyobrazam sobie innego Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: Ilu partnerow?? 09.05.05, 13:25 2 ,ale z jednym to był tylko petting a drugi jest do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: Ilu partnerow?? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 09.05.05, 13:26 10 na pogadanie, 6 na sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaura Re: hmmm...to ja wygrywam!!! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:28 ja bym sie tym tak nie szczycila na Twoim miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: hmmm...to ja wygrywam!!! ;)) IP: *.chello.pl 09.05.05, 21:33 hahaha od razu, że szczyciła.. po prostu nie żałuje, że byłam z żadnym z tych facetów, ponieważ każdy z nich był inny i wniósł coś innego do mojego życia, z którego jestem zadowolona a poza tym czy pomyślałaś ile z dziewczyn, które się tu wpisały podało najszczerszą prawde mimo, że zachowują tu anonimowość? kobiety mają skłonności do robienia z siebie cnotek (czyt. odejmowania sobie partnerów) jakby seks był jakimś grzechem i skazywał kobiete na potępienie, a nie był źródłem czystej przyjemności wynikającej z kontaktu z partnerem. mam nadzieje, że w miare jasno napisałam to co mam na myśli.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan.i.Władca Re: hmmm...to ja wygrywam!!! ;)) IP: *.echostar.pl 05.09.05, 22:55 Skoro tak uwazasz to podziel sie swoimi spostrzezeniami ze swoim obecnym facetem. Pewnie sie ucieszy, ze jest 1/10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:37 pieciu :) kazdy z nich byl wspanialy :) i nie zaluje ze az tylu/tylko tylku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA23 Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:35 2...Pierwszy nieporozumienie..Drugi jest...........:) i oby był juz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21-letnia Re: Ilu partnerow?? IP: *.pool82107.interbusiness.it 05.09.05, 12:33 2,i stwierdzam ze to stanowczo za malo Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Ilu partnerow?? 05.09.05, 13:22 2,i stwierdzam ze to stanowczo za malo za malo???? ale DO CZEGO za malo????? o tempora, o mores....... chcesz zobaczyc (i poczuc) jak najwiecej czlonkow... tylko PO CO???? zostan prostytutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21-letnia Re: Ilu partnerow?? IP: *.pool82107.interbusiness.it 06.09.05, 13:04 Kohinor.po prostu chcialabym miec wieksze doswiadczenie,miec porownanie,a poniewaz jestem w stalym zwiazku to juz nie moge sobie na to pozwolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:52 kohinor napisał: > 2,i stwierdzam ze to stanowczo za malo > > za malo???? > ale DO CZEGO za malo????? > o tempora, o mores....... > chcesz zobaczyc (i poczuc) jak najwiecej czlonkow... tylko PO CO???? > zostan prostytutka Z ciekawości, potrzeby urozmaicenia, sklonnosci do poligamii, takich tam... I nie bardzo wiem co w tym zlego, jesli nie wchodzi w gre zadrada. Odpowiedz Link Zgłoś