Gość: eweli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:05 A czy zakupiłyście już coś z najnowszych trendów w modzie - odtwarzacz mp3, a jeśli tak to możecie coś polecić - markę, sklep? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzz_bzz Re: odtwarzacz mp3 04.04.05, 16:20 Jest tego miliard. Markę wybierz znaną, a sklep najtańszy. Zwróć uwagę na to, czy urządzenie odtwarza płyty RW - to dosyć przydatne. Teraz chyba są takie na DVD - chyba, że masz na myśli mp3 playera? Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: odtwarzacz mp3 05.04.05, 15:00 a ja tam mam taki malutki odtwarzacz. creative MuVo kosztowal mnie 320zl,a le wiem ze w sklepie mozna go kupic za 350zl. ma 256mb w suemie nie za duzo,a le jest bardzo prosty w obsludze. podlacza sie go do USB i przelewa mp3jeczki jak na zwykla dyskietke czy cos. jeszcze zaleta jest jego fenomenalna lekkosc i wielkosc, taki ot pierdulek, a bardzo przydatny:)) ostatnio widzialam w jakims sklepie odtwarzacza chyba firmy aple, ktore kosztowaly ok 1000zl ale pamieci mialy 2gb. przydalo by sie... pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P creative to dobra firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:45 ja mam creative mu vo fm (czyli z radiem) niestety tylko 128 ale mi jakoś starcza:). choć mógłyby być mniejszy. moja koleżanka ma taki tyci, okrągły i nosi go jak wisiorek. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: odtwarzacz mp3 05.04.05, 21:54 ja kupilam jakis gowniany (nieznana marka) ale 256mb z radiem maly i ladny, za jedyne 49,90 Euro, czyli super :)) Mam go od prawie roku i swietnie dziala, po co mi Philips 3 razy drozszy, jak ten nie odbiega standardem od dobrych marek. kupilam w Media Markt za granica, u nas moze byc troche drozej, ale jak trafi sie okazja to wole kupic b. tanio i potem nie jest zal wywalic i kupic nowy, lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJ HI WO Re: odtwarzacz mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 23:04 a może zanim to kupisz pomyśl czy będzie Ci to bardzo przydatne w życiu... Nie jest sztuką coś kupić. Sztuką jest coś "mieć"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eweli Re: odtwarzacz mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:45 wszystko super tylko ja potrzebuje kupić w Polsce, najchętniej w internecie, znalazłam taki portal www.mediatune.pl - mają również sklep, atrakcyjne ceny - strasznie spodobał mi się portal, konkretnie i rzeczowo. Może u nich? Odpowiedz Link Zgłoś