Dodaj do ulubionych

BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!

IP: 212.33.89.* 05.04.05, 11:25
Jak moge usunac blizny z twarzy powstale w wyniku tradzika? Slyszalam o jakis
kremach.. czy to pomaga? Jakie sa najlepsze? Znacie jakies zabiegi? gdzie i
za ile???
Obserwuj wątek
    • Gość: Olivka Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 11:33
      Sluchaj, bardzo dobra masc na blizny: Cepan, strasznie smierdzi ale jest
      bardzos skuteczna. Uzywam ja na rozstepy i pomaga :) jak zaden inny krem
      • Gość: ania Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:43
        tak popieram cepan pomaga - mialam blizny po wypadku i juz nie mam, ewentualnie
        contractubex ale jest o wiele drozszy i nie podobny w skutecznosci
    • Gość: Kinia Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:22
      Ja mam blizny i nie pomoże Ci cepan na pewno, Ktoś kto nie ma blizn po trądziku
      niech się nie wypowiada. Zapytaj lepiej lekarza. Ewentualnie używałam maści
      która trochę pomogła nazywała sie zeraderm, trzeba ją zamówić w aptece ponieważ
      jest dość droga i nie zawsze można ją dostać. Trzy lata temu kosztowała
      ok.130zł mała tubka.
    • Gość: Barbie Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.04.05, 22:16
      Ja mam ten kłopot i poradziła mi nie jedna kosmetyczka i dermatolodzy, że
      jedynie skutecznie to pomogą kwasy robione u kosmetyczki i poszłam , mialam już
      4 zabiegi, a mam i jeszcze sporo przed sobą, bo twarz moja okropna.Jednak
      powiem, że wreszcie widać rezultaty, czego po stosowaniu przez 2 lata kremów
      nie było widać , nawet wybielających i na trądzik.
      Plamy po trądziku mi znikają, jednak to kosztowne zabiegi i trzeba chodzić .
      Efekty będą.
      Jednak nie można kwasów robić latem, kiedy słonko za mocno świeci.Ponoć można
      do końca kwietnia, jakoś tak i potem w pażdzierniku.
      Ale warto, załuję, że tyle wydałam bez sensu na kos. i masci.Jednak dla mnie to
      drogo i nie stać mnie, więc chodzę nie za często
      szkoda, bo już bym miała ladną buzię
      *
    • Gość: amelia Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:17
      rzeczywiście, przy ostrzejszym trądziku często maści ani inne kosmetyki nie
      pomagają, trzeba po prostu udać się do dobrego dermatologa, on oceni na ile
      blizny sa głębokie, czy konieczny jest zabieg i w razie potrzeby sam
      zaproponuje jaki rodzaj, jak często itp. sama jeszcze leczę się, ale mam
      nadzieję że już po wakacjach rozpocznę walkę z bliznami.
      pzdr
    • Gość: kicia do Olivka IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 00:51
      Czy ta maść naprawde pomaga na rozstepy? ile czasu trzeba jej uzywac aby sie ich
      pozbyc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka