Gość: Tamia IP: 212.33.89.* 05.04.05, 11:25 Jak moge usunac blizny z twarzy powstale w wyniku tradzika? Slyszalam o jakis kremach.. czy to pomaga? Jakie sa najlepsze? Znacie jakies zabiegi? gdzie i za ile??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olivka Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 11:33 Sluchaj, bardzo dobra masc na blizny: Cepan, strasznie smierdzi ale jest bardzos skuteczna. Uzywam ja na rozstepy i pomaga :) jak zaden inny krem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:43 tak popieram cepan pomaga - mialam blizny po wypadku i juz nie mam, ewentualnie contractubex ale jest o wiele drozszy i nie podobny w skutecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:22 Ja mam blizny i nie pomoże Ci cepan na pewno, Ktoś kto nie ma blizn po trądziku niech się nie wypowiada. Zapytaj lepiej lekarza. Ewentualnie używałam maści która trochę pomogła nazywała sie zeraderm, trzeba ją zamówić w aptece ponieważ jest dość droga i nie zawsze można ją dostać. Trzy lata temu kosztowała ok.130zł mała tubka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.04.05, 22:16 Ja mam ten kłopot i poradziła mi nie jedna kosmetyczka i dermatolodzy, że jedynie skutecznie to pomogą kwasy robione u kosmetyczki i poszłam , mialam już 4 zabiegi, a mam i jeszcze sporo przed sobą, bo twarz moja okropna.Jednak powiem, że wreszcie widać rezultaty, czego po stosowaniu przez 2 lata kremów nie było widać , nawet wybielających i na trądzik. Plamy po trądziku mi znikają, jednak to kosztowne zabiegi i trzeba chodzić . Efekty będą. Jednak nie można kwasów robić latem, kiedy słonko za mocno świeci.Ponoć można do końca kwietnia, jakoś tak i potem w pażdzierniku. Ale warto, załuję, że tyle wydałam bez sensu na kos. i masci.Jednak dla mnie to drogo i nie stać mnie, więc chodzę nie za często szkoda, bo już bym miała ladną buzię * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: BLIZNY!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:17 rzeczywiście, przy ostrzejszym trądziku często maści ani inne kosmetyki nie pomagają, trzeba po prostu udać się do dobrego dermatologa, on oceni na ile blizny sa głębokie, czy konieczny jest zabieg i w razie potrzeby sam zaproponuje jaki rodzaj, jak często itp. sama jeszcze leczę się, ale mam nadzieję że już po wakacjach rozpocznę walkę z bliznami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia do Olivka IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 00:51 Czy ta maść naprawde pomaga na rozstepy? ile czasu trzeba jej uzywac aby sie ich pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś