Dodaj do ulubionych

Do pań z forum

IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.05, 16:29
Przeczytałem tutaj jeden z postów na temat biseksualizmu. Podobno każda z
kobiet ma do tego ciągoty, tylko nie każda sobie to uświadamia. To prawda.
Ale mam troszkę inny problem. Przejdę do sedna.
Jestem biseksualny. Wiem o tym, byłem w łóżku z facetem (miałem przyjaciela,
który okazało się jest moim przyjacielem trochę z innych powodów, byliśmy ze
sobą kilka miesięcy). Biseksualista zawsze jest skierowany bardziej w jedną
ze stron, ja uwielbiam kobiety i to je traktuję powaznie w związku, faceci
pociągają mnie raczej seksualnie.
Mam dziewczynę od kilku miesięcy, pokazała mi ostatnio starego cosmopolitana
z artykułem o lesbijkach. Kiedy przeczytałem "nie martw się, że zastaniesz
ktoregoś dnia swojego faceta na zabawach z kumplem, oni są albo hetero albo
homoseksualni" - zaśmiałem się tylko do siebie. Gdyby ona wiedziała, chyba
nie przyjęłaby tego. Mam czasami ochotę pójść do łóżka z facetem, to jest po
prostu co innego, tego się nie porównuje. Nie miałbym oporów, żeby nas nawet
oglądała. Chciałbym się dowiedzieć, jakbyście zareagowały, jakby wasz facet
powiedział, że jest biseksualny? Dobrze nam ze sobą, dużo seksu, rozumiemy
się itd. Chcę być z nią (jak wspomniałem preferuję związek z kobietą).
Liczę na poważne wypowiedzi pań. Mam nadzieję, że temat się rozwinie....
Obserwuj wątek
    • aglagla1 Re: Do pań z forum 07.04.05, 16:34
      Jeśli mój facet powiedziałby mi że jest biseksualny, to..juz nie byłby moim
      facetem.Nie potrafiłabym stworzyć związku z kims, kto np. za kilka miesięcy
      uskuteczniałby skoki w bok, bo miałby zachcianke przespać sie z facetem. Z
      reszta z drugiej strony - nie mam nic przeciwko gejom- szanuje każdego wybór i
      zycie prywatne, jednak nie moge pojąć jaką przyjemność może sprawić facetowi
      seks z facetem. Jest to dla mnie niepojęte.
      • Gość: karo Re: Do pań z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:41
        nie moge pojąć jaką przyjemność może sprawić facetowi
        > seks z facetem.

pewnie taką samą jak tobie:)
        • aglagla1 Re: Do pań z forum 07.04.05, 16:46
          Nie sądzę, ja wolę w inną dziurkę...
          • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.05, 16:53
            > Nie sądzę, ja wolę w inną dziurkę...

A kto powiedział, że faceci tylko tak? Nawet powiem, że czasami to facet lepiej
            wie co robić, gdzie dotknąć itd. bez urazy do kobiet, przecież facet wie co
            lubi drugi facet i w zasadzie to logiczne.
      • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.05, 16:45
        jednak nie moge pojąć jaką przyjemność może sprawić facetowi
        > seks z facetem. Jest to dla mnie niepojęte

żebyś sie czasami nie zdziwiła aglagla1, patrz wypowiedź karo
        • aglagla1 Re: Do pań z forum 07.04.05, 18:35
          Może i bym sie zdziwiła...Nie wiem. Nie traktuj mojej wypowiedzi jako atak na
          Twoją osobę, bo nie o to mi chodziło.Wyraziłam tylko moje zdanie, które jest
          takie a nie inne. Dla mnie seks dwóch facetów jest ... nie wiem jak to
          wyrazić... niesmaczny. Aczkolwiek każdy ma prawo do własnego życia, a tym
          bardziej pożycia seksualnego.
    • Gość: karo Re: Do pań z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:40
      nie mialabym nic przeciwko temu,zeby moj facet byl bi,pod warunkiem ze bylby mi
      wierny.ja sama uwazam sie za bi,ale nigdy nie zaproponowalabym swojemu facetowi
      zadnego trojkata ani nigdy bym go nie zdradzila (ani z facetem ani z
      kobieta).zreszta on wie ze jestem bi,ale mi ufa.ja bym mu rowniez zaufala i to
      ze okazalby sie bi nie przeszkadzaloby mi.ale musialoby jednoczesnie byc
      monogamistą jak ja:)
    • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.05, 16:42
      ja nie zamierzam jej zdradzać, ja zamierzam jej o tym powiedzieć
      • Gość: karo Re: Do pań z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:45
        "Mam czasami ochotę pójść do łóżka z facetem, to jest po
        prostu co innego, tego się nie porównuje. Nie miałbym oporów, żeby nas nawet
        oglądała"

jak niby mialaby cie ogladac,jesli nie masz ochote na zdrade-jak twierdzisz,hm?
        jesli uprawialbys seks z innym facetem bylaby to wg mnie zdrada.
    • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.05, 16:50
      Jesli ma coś przeciwko zdradzić nie zdradzę i do tego nie dojdzie.
      Przypomniało mi się coś, jestem męskim typem faceta, nie mam typowo gejowskich
      zachowań itd. Najlepsze jest to, że często we dwóch żartowaliśmy z dziewczyn
      mówiąc, że jesteśmy gejami (one oczywiście myślały, że to żart). 90% mówiło -
      tak?? chciałabym was zobaczyć... widzę, że kobiety mają ciekawe zachcianki.
    • rachela180 Re: Do pań z forum 07.04.05, 17:04
      Khem... jeśli traktujesz swój związek poważnie - zdrada jest niedopuszczalna.

Co do reakcji kobiet. Otóż większość kobiet nie toleruje takich zachowań w
      związku. A to dlatego, że uruchamia się tok myślenia: on lubi facetów = on lubi
      czasem nie z kobietą = nie wystarcza mu moja kobiecość = moja kobiecość jest do
      kitu. Tak więc zdrada z mężczyzną jest zamachem na kobiecość partnerki.

Uważam, że nie powinieneś jej mówić o tym, że jesteś bi. Ja nie chciałabym
      wiedzieć.
      • Gość: karo Re: Do pań z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 17:18
        moj tok myslenia hehehe

on lubi facetów (tak jak ja:P) = on lubi
        czasem nie z kobietą(ło,znow tak jak ja:P) = nie wystarcza mu moja kobiecość( i
        dobrze,bo mam dodatkowo spory zapas męskości;P) = moja kobiecość jest super,a
        dodatkowo polubi moja skrywana dotad meskosc;P
        • wislok.1 Re: Do pań z forum 07.04.05, 20:59
          oj nie przejmuj się tak.
          ja jestem facetem i też lubię anala!
          a z facetem??? czemu nie, jestem otwarty na nowe!!!

• Gość: znudzony Re: Do pań z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:17
      Kiedyś zapytałem moja dziewczynę, byłą dziewczynę, co gdyby dowiedziała sie ode
      mnie, że jestem Bi? Naprawdę nie było jej wesoło, kilka razy jeszcze się
      upewniała czy aby napewno tak nie jest. Także nie radze jej o tym mówić, co
      najwyżej najpierw wybadać co myśli o facetach BI.
    • Gość: me Re: Do pań z forum IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.05, 00:04
      no nie moge geje lesby bi-przeciez to jest chore...-no sory-wyobraznia to jedno
      ale ciagoty,czysta chec zrobienia tego i robienia tego z ta sama plcia-nie
      obrzydlistwo!
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Do pań z forum IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.04.05, 18:39
        Gość portalu: me napisał(a):

> no nie moge geje lesby bi-przeciez to jest chore...-no sory-wyobraznia to
        jedno
        >
        > ale ciagoty,czysta chec zrobienia tego i robienia tego z ta sama plcia-nie
        > obrzydlistwo!

Wez sie wyluzuj
    • Gość: Gosia Re: Do pań z forum IP: *.chello.pl 08.04.05, 21:14
      Jak bym zareagowała? Hmm... raczej bym się tym zniesmaczyła. Nie oznacza to
      jednak że chciałabym zakończyć ten związek, jeśli rzeczywiście byłby udanym
      związkiem. I jeśli miałabym bezgraniczne zaufanie do faceta że nigdy mnie nie
      zdradzi. Lecz jeśli miałabym jakieś wątpliwości czy rzeczywiście jestem
      szczęśliwa w tym związku zakończyłabym to od razu. Przykro mi, ale takie jest
      moje zdanie. Chyba nie potrafiłabym się pogodzić z faktem że mój facet mógłby
      mnie zdradzić z innym facetem (chyba zdrada z kobietą byłaby łatwiejsza do
      przełknięcia niż to). Wolałabym raczej żeby mój facet nigdy się do tego nie
      przyznał.
    • Gość: me Re: Do pań z forum IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.05, 00:38
      jestem wyluzowana co nie zmienia faktu ze to jest nienormalne...
    • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:51
      nienormalne? widzę me, że jeszcze mało o życiu wiesz, moglibyśmy pogadać o
      nienormalnych rzeczach jak chcesz. Bo to, co robię ja to mały pikuś w
      porównaniu z tym, co wyczyniają niektóre laski. pozdrawiam
    • tajemnicza_20 Re: Do pań z forum 12.04.05, 16:32
      Hej uwazam,ze ona powinna o tym wiedziec juz na samym poczatku...powinienes jej
      powiedziec,ze kochasz kobiety,ze je szanujesz,ale do facetow czujesz pociag
      fizyczny...nie wiem czy ja osobiscie bym to tolerowała..prawda jest,ze my
      kobiety jestesmy bi..tylko nie kazda o tym wie..wiele o tym czytałam.Jest tak,ze
      to najpierw nasza najblizsza kolezanka jest naszym obiektem sexualnym..to
      najczesciej z kolezanka sie całuje gdy dojrzewam to z nia o tym rozmawiam...ale
      wracaja do Twojej sprawy uwazam,ze powinna wiedziec..moze porusz ten temat
      pytajac sie ja jak ona by na to zaragowała,jaki ma stosunek do tego...ale
      napewno powinna wiedziec..wiedziec od samego poczatku!! pozdrawiam 3maj sie
    • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:33
      Nie wytrzymałem i powiedziałem jej...
      • Gość: strucla_z_makiem;P I CI? I CO? POWIEDZ! [b.txt.] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:35
        • Gość: strucla miało być "i co" oczywiście :D:D:D [b.txt.] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:36
    • Gość: konrad Re: Do pań z forum IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:55
      zaniemówiła, a popatrzyła się na mnie jak nigdy wcześniej. żałuję tego teraz,
      powiedziałem jej jak się rozstawaliśmy. powiedziała też, że powie mi jutro co o
      tym myśli, dlatego jutro w sumie napiszę. K... żeby nie zerwała, a popatrzyła
      się na mnie jak na zboczeńca jakiegoś...żaluje że powiedziałem
      • Gość: Pinky to próba Waszej miłości.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:06
        Chyba z jutrzejszej rozmowy się dowiesz, co naprawdę Ona do Ciebie czuje

ja to tam nie wiem, ale..mój Miś ma czasem dziwne pomysły.. na początku się
        burzę, ale wiem, że bez względu jak dobiera skarpeteczki do spodni[naaarf;P],
        jakie ma skłonności, to ja i tak KOCHAM GO CAŁEGO, UWIELBIAM GO bo.....?
        Bo jest moim najlepsiejszym przyjacielem

"na początku było Słowo;
        Słowo wydobyło Świat z Chaosu;
        Słowo dali sobie Przyjaciele
        by między Nimi rozkwitła Miłość"

wiem, takie tam pitu-pitu, ale wiesz o co chodzi:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka