Dodaj do ulubionych

Sex w samochodzie

IP: 80.51.57.* 20.04.05, 14:25
Ciekawa jestem co myślicie o sexowaniu sie w samochodzie?Czy jest to
podniecające bardziej niż zwykły klasyczny sex?Szczególnie czekam na
wypowiedzi panów.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Sex w samochodzie IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:28
      Jest podniecajace ale i stresujące. Wylądowalismy kiedys z moim facetem w lecie
      bardzo późno w nocy. Było fajnie, ale cały czas wydawało mi sie ze ktos na nas
      patrzy:).
      • Gość: m Re: Sex w samochodzie IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:30
        lesie miało byc:)
    • kinia_mf Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 14:37
      w samochodzie... w lesie, na parkingu przed supermarketem w biały dzień, na
      polnej drodze...gdzie chcesz (tylko ciemne szyby by się
      przydały)...wszędzie...odlotowo...polecam
      • Gość: monika Re: Sex w samochodzie IP: 80.51.57.* 20.04.05, 14:42
        ee jakie tam stresujące super sprawa.Moze troche mniej wygodnie niz w innych
        miejscach ale przynajmniej inaczej niz zwyczajnie.Powiedzciemi jeszcze jakie
        pozycje proponujecie i czy na przednich czy na tylnich siedzeniach:))
    • baby_girl_83 Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 14:52
      Buahahahaha najlepsze jest jak Cie na tym przyłapią. Jeśli chodzi o mnie i o
      mojego faceta to jakoś w zimie mandat dostaliśmy właśnie za seks w samochodze.
      Hehe, bardzo sie wystraszyłam :P
      • Gość: monika Re: Sex w samochodzie IP: 80.51.57.* 20.04.05, 14:54
        hehe dobre baby_girl_83 a zatrzasnely wam sie kiedys kluczyki w samochodzie?:)
      • kinia_mf Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 14:56
        ha...mi też udało się dostać mandat...ale to było za granicą
        ...a pozycje, to polecam przednie siedzenie pasażera, albo rozkładane
        siedzenia, tylko czasami hamulec ręczny przeszkadza
        PZDR

• Gość: me Re: Sex w samochodzie IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.05, 14:54
      fajne-zawsze cos innego niz lozko:)
    • Gość: car Re: Sex w samochodzie IP: *.idea.pl 20.04.05, 15:16
      Nas kiedyś w zimie też złapali policjanci a było to za miastem prawie w na
      środku pola, niedość że nas chcieli ukarać (nie wiem za co) to jeszcze
      zakopaliśmy się wyjeźdzając stamtąd i na pomoc znowu przyjechała policja, która
      nam pomogła wyjechać. Ale adrenalinka niezła jak jedziesz z koksem na tylnym
      siedzeniu a tu latarką dostajesz po gołej dupie...haha.
      • baby_girl_83 Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 15:18
        Buahaha, no właśnie. Latarke po tym pamietam najlepiej. Hehe, ale kluczyki
        jeszcze sie nie zatrzasnęły hehe
        • Gość: ww Re: Sex w samochodzie IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.05, 15:53
          zbliża ludzi :D najlepiej gdy dochodzi do tego spontanicznie:D frajda i ubaw na
          całego:-)...
    • anienia Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 16:07
      Nas na szcęście nie złapali :) A jeśli chodzi o sam seks w samochodzie to...
      wszystko ma swoje zalety :):):)
    • Gość: filozofka Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:42
      Ja jestem jak najbardziej za! Sama tez kiedyś prawie dostałam mandacik, ale mam
      charyzmatycznego chłopaka i w końcu nie zapłaciliśmy kary :).
      Ogólnie uważam, że siedzenie kierowcy jest najfajniejsze, w pozycji od tyłu :).
      Tylko ten cholerny ręczny...
      • Gość: k Re: Sex w samochodzie IP: 80.50.19.* 20.04.05, 16:54
        ja wlasnie ostatnio probowalam na poczatki mialam pietra ze ktos moze nas
        przylapac ale pozniej bylo odlotowo jesli chodzi o miejsce to robilismy to na
        przednim siedzeniu
    • Gość: kitka Re: Sex w samochodzie IP: *.ipt.aol.com 20.04.05, 19:29
      To lepiej sprobujcie sexu w basenie. To dopiero jazda!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: miska Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:50
        ja tam wole tylne siedzenie bo jest durze!! a pozycja to jaka kto lubi ja
        np.polezam jeżdżca!!!
      • Gość: Olinka Re: Sex w samochodzie IP: *.V / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:46
        zawsze miałam ochote na sex w aucie,ale mój facet jest wygodnicki i
        powiedział,że nie bedzie się ze mną bzykał w aucie skoro może w łóżku!
    • Gość: Rychu Re: Sex w samochodzie IP: *.spray.net.pl 20.04.05, 20:15
      Spoko - tylko to musi byc extra woz, a nie duzy fiat
    • Gość: Rysia Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:19
      Ja kochałam się w maluchu i też było zajefajnie. Bo tego potrzebna jest
      wyobraźnia a nie jakieś podpowiedzi.
      • Gość: monika Re: Sex w samochodzie IP: 80.51.57.* 21.04.05, 00:30
        Dobrze mowicie podoba mi sie.A co sadzicieo lodziku w samochodzie czy to nie
        troche juz za bardzo sprośne?
        • Gość: przytulanka Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:36
          Faktyczne nie powinno się jeść lodów, ani czegokolwiek w aucie, bo łatwo
          wszystko uświnić...
          • Gość: Neska Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:55
            to joke prawda? :P
    • Gość: inka Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:21
      w samochodzie niepowinno sie jeśc tylko robic lody!!!
    • Gość: hemper Re: Sex w samochodzie IP: *.uci.agh.edu.pl 21.04.05, 13:06
      raz z dziewczyna wyjechalismy do lasu (niedziela, godz ok 16) w super ustronne
      miejsce. rozlozylem siedzenie i kochalismy sie na jezdzca, bylo faaaaaajnie -
      polecam, na poczatku moze stres, ze ktos podglada, ale potem trzeba sie
      wyluzowac i o tym zapomniec.
      pozdarawiam
      • wiki24 Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 13:23
        z braku własnego kąta b.często uprawiamy seks w samochodzie.Dwa razy nakryła
        nas już policja-ale siara.I jeszcze sprawdzali dowody osobiste a że mieszkam w
        małym miasteczku to wiadomo że jest się czego wtydzić.Ale mandatów nie
        dostaliśmy -niby za co? Za co wy dostaliście mandaty?
    • urodziwaanka Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 13:35
      w aucie Kochaliśmy się 2 razy w pozycji klasycznej, było super fajnie!
      super są pieszczoty...:))))
    • urodziwaanka Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 13:36
      lodzik:)
      • Gość: henio Re: Sex w samochodzie IP: *.wsm.gdynia.pl 21.04.05, 13:47
        klasyk, lodzik w terenowym vanie,super
    • dupcius Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 14:19
      może być, ale nie za długo, bo robi się sauna
    • magda3232 Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 14:28
      sex w samochodzie jest absolutnie SUPER , zwłaszcza gdy zaczynasz sie powoli
      pozbywać ubranek podczas jazdy . Mój mąż z ledwością dojechał do lasku. Gorąco
      polecam, zwłaszcza znudzonym małżeństwom.
    • lychnis Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 14:42
      A dlaczego nie?
    • Gość: k Re: Sex w samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:44
      :):)
      • Gość: nina Re: Sex w samochodzie IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:16
        ja z moim facetem też robiliśmy to w samochodzie a dodam,że nie w jakimś
        ustronnym miejscu i to jeszcze w baaardzo małym miasteczku gdzie mieszkamy!!No
        cóż nie było innego miejsca...no i robiliśmy to do czasu kiedy w Sylwestra
        zakopaliśmy sie cholernie...po czym wróciliśmy do domu na nogach a auto
        wyciągał mój luby ze soim tatą:((No i nieźle musieliśmy kręcić gdy on nas
        spytał co my robiliśmy w "takim" miejscu?? I od tej pory mimo moich błagań mój
        facet jest nieugięty..ma dość samochodów na dłuuuugi czas:((
        • wiki24 Re: Sex w samochodzie 22.04.05, 12:31
          hehe
          my zakopalismy sie dobre kilka razy.Nawet już nie pamietam ile.Kilka razy w
          totalnym błocie nad jeziorem.I raz zimą w zaspach śniegu.Na szczęście nas
          wyciągał mojego chłopaka brat i o nic nie pytał.Hehe
          Kiedys ja pomagałam wyjechac z błota podkładajac kawał drewna pod tylną
          oponę.Możecie sobie wyobrazić jaka brudna wróciłam do domu.Byłam cała od stóp
          do głów w błocie.Od tej pory się nie mieszam.
          Kiedys w nocy nakryli nas tez mysliwi pod lasem.A raz spisała nas policja bo
          niby w tym miejscu co stalismy to druty telefoniczne kradna.Gdyby tej nocy
          ukradli to bylibysmy głównymi podejrzanymi....bałam się tylko aby nic nie
          ukradli bo co ja bym mamie powiedziała...hehe
    • kiciula1 Re: Sex w samochodzie 22.04.05, 16:23
      super:) dziś po szkole bzykałam się z moim facetem w lesie było zajebiscie:)
      jest troszkę dreszczyku i emocji , bo przecież moze ktos zobaczyć
      • angiaa Re: Sex w samochodzie 04.09.05, 12:12
        ja tam kiedy moge to w samochodzie:)
        jest zaj.ebiscie!!
    • Gość: Grześ_69 Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:06
      Witam!
      Jeśli chodzi o sex w samochodzie, to wrażenia są chyba słabsze niż
      "standardowo", niemniej jest ciekawie. Natomiast miejsce jest ważne - miałem
      kiedyś takie nieciekawe zdarzenie, że zostaliśmy przyłapani w lesie (nie wolno
      wjeżdżać do lasu - jeśli ktoś o tym jeszcze nie wie - he he he) przez faceta ze
      Straży Leśnej. Odbyło się to na szczęście już "po", ale nerwy były... Skończyło
      się na łapówce, zresztą pan sam wyznaczył cenę... co samo w sobie było "wesołe"...

Jeśli chodzi o warunki w samochodzie - jeśli jest to pojazd wystarczająco duży,
      to też z pewnościa nie zaszkodzi - ja to robiłem w TICO, a mam 180 cm wzrostu i
      nie należę do chuderlaków, partnerka też raczej wysoka - ponad 170 cm, niemniej,
      poradziliśmy sobie! ;-)))

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego próbowania!

Grzegorz
      • waldka_zmora Re: Sex w samochodzie 03.09.05, 22:09
        grzesiu raczka jechales??
        • stokrotka101 Re: Sex w samochodzie 04.09.05, 13:22
          Zabawy w samochodzie gorrąco polecam adrenalina +seks to prawdziwa mieszanka
          wybuchowa.
          • angiaa Re: Sex w samochodzie 04.09.05, 17:56
            oj super jest w aucie:) mialam pare zabawnych sytuacji z tym zwiazanych.. raz
            zatrzymalismy sie na jakims polu, na dworzu robilo sie ciemno i nie
            zauwazylismy jak podjechal jakis traktor i nagle nam dlugimi
            swiatlami..patrzymy a tam koles wylazi z tego traktora i idzie do nas.. Zwrocil
            nam uwage, ze to teren prywatny:p.. A tak ogolnie to tez mialam pare sytuacji
            jak zatrzymalismy sie w lesie, ze ktos przechodzil kolo nas i slychac bylo
            tylko jakies glosy.. ale prawde mowiac to nie zwracam na to uwagi, ze ktos nas
            widzi.. takie sytuacje sa bardziej podniecajace:)
            lubie sex w aucie!!!
            • Gość: Nana Re: Sex w samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:15
              Ja tez mialam sex w aucie mały lasek a za laskiem pole zboza, bzykalismy sie a
              tu facet nadjechał i bylo nam glupio, o tej pory moj facet nie chce sie bzykac
              w aucie a ja to bardzo lubie.
    • kohinor Re: Sex w samochodzie 05.09.05, 16:21
      to jedna z ciekawszych rzeczy, jaka jest w seksie.
      Mozna na masce, mozna w srodku. Ale nawet w wielkich terenowkach szyby paruja od
      srodka :)
      • stokrotka101 Re: Sex w samochodzie 05.09.05, 20:42
        ....hmmm....te zaparowane szyby...aż się rozmarzyłam
        • Gość: M Stokrotka jest taka romantyczna. IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.05, 04:10
          • Gość: stokrotka101 To komplement, czy cyniczna uwaga??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:50
    • Gość: gonia Re: Sex w samochodzie IP: 82.143.140.* 14.09.05, 11:37
      uwielbiam kochać się w samochodzie i robimy to bardzo często na różne sposoby
      najbardziej lubie siedzieć na nim jest mi bajeczne zawsze jestem w raju!!
    • Gość: zadrzemiona Re: Sex w samochodzie IP: *.net-serwis.pl 14.09.05, 11:54
      Uwielbiam kochac sie w samochodzie, zarówno na przednim siedzeniu, na tylnum,
      jak i na masce. Kiedyś kochałam się z jednym policjantem na masce
      radiowozu...ale była jazda!!!
    • olabara2 Re: Sex w samochodzie 16.09.17, 20:14
      ja nie widze niczego zlego w uprawianiu seksu w samochodzie, na parkingu, moze nie na jakims *****iwym tylko takim spokojnym albo w jakims zacisznym miejscu a nie np. przed nie wiem decathlonem przeciez to jest bardzo wygodne- masz lozko ktore mozesz zabrac wszedzie :) ero.club/3419/seks-w-samochodzie-na-parkingu/ zapraszam panow co sadza podbnie i chcieliby sie zalapac na jakims parkingu hehe :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka