Gość: monika IP: 80.51.57.* 20.04.05, 14:25 Ciekawa jestem co myślicie o sexowaniu sie w samochodzie?Czy jest to podniecające bardziej niż zwykły klasyczny sex?Szczególnie czekam na wypowiedzi panów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Sex w samochodzie IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:28 Jest podniecajace ale i stresujące. Wylądowalismy kiedys z moim facetem w lecie bardzo późno w nocy. Było fajnie, ale cały czas wydawało mi sie ze ktos na nas patrzy:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sex w samochodzie IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:30 lesie miało byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_mf Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 14:37 w samochodzie... w lesie, na parkingu przed supermarketem w biały dzień, na polnej drodze...gdzie chcesz (tylko ciemne szyby by się przydały)...wszędzie...odlotowo...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sex w samochodzie IP: 80.51.57.* 20.04.05, 14:42 ee jakie tam stresujące super sprawa.Moze troche mniej wygodnie niz w innych miejscach ale przynajmniej inaczej niz zwyczajnie.Powiedzciemi jeszcze jakie pozycje proponujecie i czy na przednich czy na tylnich siedzeniach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baby_girl_83 Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 14:52 Buahahahaha najlepsze jest jak Cie na tym przyłapią. Jeśli chodzi o mnie i o mojego faceta to jakoś w zimie mandat dostaliśmy właśnie za seks w samochodze. Hehe, bardzo sie wystraszyłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sex w samochodzie IP: 80.51.57.* 20.04.05, 14:54 hehe dobre baby_girl_83 a zatrzasnely wam sie kiedys kluczyki w samochodzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_mf Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 14:56 ha...mi też udało się dostać mandat...ale to było za granicą ...a pozycje, to polecam przednie siedzenie pasażera, albo rozkładane siedzenia, tylko czasami hamulec ręczny przeszkadza PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Sex w samochodzie IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.05, 14:54 fajne-zawsze cos innego niz lozko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: Sex w samochodzie IP: *.idea.pl 20.04.05, 15:16 Nas kiedyś w zimie też złapali policjanci a było to za miastem prawie w na środku pola, niedość że nas chcieli ukarać (nie wiem za co) to jeszcze zakopaliśmy się wyjeźdzając stamtąd i na pomoc znowu przyjechała policja, która nam pomogła wyjechać. Ale adrenalinka niezła jak jedziesz z koksem na tylnym siedzeniu a tu latarką dostajesz po gołej dupie...haha. Odpowiedz Link Zgłoś
baby_girl_83 Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 15:18 Buahaha, no właśnie. Latarke po tym pamietam najlepiej. Hehe, ale kluczyki jeszcze sie nie zatrzasnęły hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Sex w samochodzie IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.05, 15:53 zbliża ludzi :D najlepiej gdy dochodzi do tego spontanicznie:D frajda i ubaw na całego:-)... Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: Sex w samochodzie 20.04.05, 16:07 Nas na szcęście nie złapali :) A jeśli chodzi o sam seks w samochodzie to... wszystko ma swoje zalety :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozofka Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:42 Ja jestem jak najbardziej za! Sama tez kiedyś prawie dostałam mandacik, ale mam charyzmatycznego chłopaka i w końcu nie zapłaciliśmy kary :). Ogólnie uważam, że siedzenie kierowcy jest najfajniejsze, w pozycji od tyłu :). Tylko ten cholerny ręczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Sex w samochodzie IP: 80.50.19.* 20.04.05, 16:54 ja wlasnie ostatnio probowalam na poczatki mialam pietra ze ktos moze nas przylapac ale pozniej bylo odlotowo jesli chodzi o miejsce to robilismy to na przednim siedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Sex w samochodzie IP: *.ipt.aol.com 20.04.05, 19:29 To lepiej sprobujcie sexu w basenie. To dopiero jazda!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:50 ja tam wole tylne siedzenie bo jest durze!! a pozycja to jaka kto lubi ja np.polezam jeżdżca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olinka Re: Sex w samochodzie IP: *.V / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:46 zawsze miałam ochote na sex w aucie,ale mój facet jest wygodnicki i powiedział,że nie bedzie się ze mną bzykał w aucie skoro może w łóżku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Sex w samochodzie IP: *.spray.net.pl 20.04.05, 20:15 Spoko - tylko to musi byc extra woz, a nie duzy fiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:19 Ja kochałam się w maluchu i też było zajefajnie. Bo tego potrzebna jest wyobraźnia a nie jakieś podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sex w samochodzie IP: 80.51.57.* 21.04.05, 00:30 Dobrze mowicie podoba mi sie.A co sadzicieo lodziku w samochodzie czy to nie troche juz za bardzo sprośne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przytulanka Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:36 Faktyczne nie powinno się jeść lodów, ani czegokolwiek w aucie, bo łatwo wszystko uświnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:55 to joke prawda? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:21 w samochodzie niepowinno sie jeśc tylko robic lody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemper Re: Sex w samochodzie IP: *.uci.agh.edu.pl 21.04.05, 13:06 raz z dziewczyna wyjechalismy do lasu (niedziela, godz ok 16) w super ustronne miejsce. rozlozylem siedzenie i kochalismy sie na jezdzca, bylo faaaaaajnie - polecam, na poczatku moze stres, ze ktos podglada, ale potem trzeba sie wyluzowac i o tym zapomniec. pozdarawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 13:23 z braku własnego kąta b.często uprawiamy seks w samochodzie.Dwa razy nakryła nas już policja-ale siara.I jeszcze sprawdzali dowody osobiste a że mieszkam w małym miasteczku to wiadomo że jest się czego wtydzić.Ale mandatów nie dostaliśmy -niby za co? Za co wy dostaliście mandaty? Odpowiedz Link Zgłoś
urodziwaanka Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 13:35 w aucie Kochaliśmy się 2 razy w pozycji klasycznej, było super fajnie! super są pieszczoty...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Sex w samochodzie IP: *.wsm.gdynia.pl 21.04.05, 13:47 klasyk, lodzik w terenowym vanie,super Odpowiedz Link Zgłoś
dupcius Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 14:19 może być, ale nie za długo, bo robi się sauna Odpowiedz Link Zgłoś
magda3232 Re: Sex w samochodzie 21.04.05, 14:28 sex w samochodzie jest absolutnie SUPER , zwłaszcza gdy zaczynasz sie powoli pozbywać ubranek podczas jazdy . Mój mąż z ledwością dojechał do lasku. Gorąco polecam, zwłaszcza znudzonym małżeństwom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Sex w samochodzie IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:16 ja z moim facetem też robiliśmy to w samochodzie a dodam,że nie w jakimś ustronnym miejscu i to jeszcze w baaardzo małym miasteczku gdzie mieszkamy!!No cóż nie było innego miejsca...no i robiliśmy to do czasu kiedy w Sylwestra zakopaliśmy sie cholernie...po czym wróciliśmy do domu na nogach a auto wyciągał mój luby ze soim tatą:((No i nieźle musieliśmy kręcić gdy on nas spytał co my robiliśmy w "takim" miejscu?? I od tej pory mimo moich błagań mój facet jest nieugięty..ma dość samochodów na dłuuuugi czas:(( Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: Sex w samochodzie 22.04.05, 12:31 hehe my zakopalismy sie dobre kilka razy.Nawet już nie pamietam ile.Kilka razy w totalnym błocie nad jeziorem.I raz zimą w zaspach śniegu.Na szczęście nas wyciągał mojego chłopaka brat i o nic nie pytał.Hehe Kiedys ja pomagałam wyjechac z błota podkładajac kawał drewna pod tylną oponę.Możecie sobie wyobrazić jaka brudna wróciłam do domu.Byłam cała od stóp do głów w błocie.Od tej pory się nie mieszam. Kiedys w nocy nakryli nas tez mysliwi pod lasem.A raz spisała nas policja bo niby w tym miejscu co stalismy to druty telefoniczne kradna.Gdyby tej nocy ukradli to bylibysmy głównymi podejrzanymi....bałam się tylko aby nic nie ukradli bo co ja bym mamie powiedziała...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Sex w samochodzie 22.04.05, 16:23 super:) dziś po szkole bzykałam się z moim facetem w lesie było zajebiscie:) jest troszkę dreszczyku i emocji , bo przecież moze ktos zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
angiaa Re: Sex w samochodzie 04.09.05, 12:12 ja tam kiedy moge to w samochodzie:) jest zaj.ebiscie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ_69 Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:06 Witam! Jeśli chodzi o sex w samochodzie, to wrażenia są chyba słabsze niż "standardowo", niemniej jest ciekawie. Natomiast miejsce jest ważne - miałem kiedyś takie nieciekawe zdarzenie, że zostaliśmy przyłapani w lesie (nie wolno wjeżdżać do lasu - jeśli ktoś o tym jeszcze nie wie - he he he) przez faceta ze Straży Leśnej. Odbyło się to na szczęście już "po", ale nerwy były... Skończyło się na łapówce, zresztą pan sam wyznaczył cenę... co samo w sobie było "wesołe"... Jeśli chodzi o warunki w samochodzie - jeśli jest to pojazd wystarczająco duży, to też z pewnościa nie zaszkodzi - ja to robiłem w TICO, a mam 180 cm wzrostu i nie należę do chuderlaków, partnerka też raczej wysoka - ponad 170 cm, niemniej, poradziliśmy sobie! ;-))) Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego próbowania! Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Sex w samochodzie 04.09.05, 13:22 Zabawy w samochodzie gorrąco polecam adrenalina +seks to prawdziwa mieszanka wybuchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
angiaa Re: Sex w samochodzie 04.09.05, 17:56 oj super jest w aucie:) mialam pare zabawnych sytuacji z tym zwiazanych.. raz zatrzymalismy sie na jakims polu, na dworzu robilo sie ciemno i nie zauwazylismy jak podjechal jakis traktor i nagle nam dlugimi swiatlami..patrzymy a tam koles wylazi z tego traktora i idzie do nas.. Zwrocil nam uwage, ze to teren prywatny:p.. A tak ogolnie to tez mialam pare sytuacji jak zatrzymalismy sie w lesie, ze ktos przechodzil kolo nas i slychac bylo tylko jakies glosy.. ale prawde mowiac to nie zwracam na to uwagi, ze ktos nas widzi.. takie sytuacje sa bardziej podniecajace:) lubie sex w aucie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Sex w samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:15 Ja tez mialam sex w aucie mały lasek a za laskiem pole zboza, bzykalismy sie a tu facet nadjechał i bylo nam glupio, o tej pory moj facet nie chce sie bzykac w aucie a ja to bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Sex w samochodzie 05.09.05, 16:21 to jedna z ciekawszych rzeczy, jaka jest w seksie. Mozna na masce, mozna w srodku. Ale nawet w wielkich terenowkach szyby paruja od srodka :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Sex w samochodzie 05.09.05, 20:42 ....hmmm....te zaparowane szyby...aż się rozmarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka101 To komplement, czy cyniczna uwaga??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Sex w samochodzie IP: 82.143.140.* 14.09.05, 11:37 uwielbiam kochać się w samochodzie i robimy to bardzo często na różne sposoby najbardziej lubie siedzieć na nim jest mi bajeczne zawsze jestem w raju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: Sex w samochodzie IP: *.net-serwis.pl 14.09.05, 11:54 Uwielbiam kochac sie w samochodzie, zarówno na przednim siedzeniu, na tylnum, jak i na masce. Kiedyś kochałam się z jednym policjantem na masce radiowozu...ale była jazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olabara2 Re: Sex w samochodzie 16.09.17, 20:14 ja nie widze niczego zlego w uprawianiu seksu w samochodzie, na parkingu, moze nie na jakims *****iwym tylko takim spokojnym albo w jakims zacisznym miejscu a nie np. przed nie wiem decathlonem przeciez to jest bardzo wygodne- masz lozko ktore mozesz zabrac wszedzie :) ero.club/3419/seks-w-samochodzie-na-parkingu/ zapraszam panow co sadza podbnie i chcieliby sie zalapac na jakims parkingu hehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś