Gość: alicja IP: *.pul.tke.pl 03.10.08, 16:38 chciałam się pochwalić wszystkim że dzisiaj udało mi się zdać za 7 razem :D trzymam kciuki za wszystkich którym się nie powiodło! nie można się poddawać,kiedyś się uda! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stellina^ Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.infinity.net.pl 03.10.08, 16:54 Ja też dzisiaj dołączyłam do grona szczęśliwców - w Gdańsku. A szłam z nastawieniem, że kolejny raz stanę do kasy...Nie poddawajcie się, kiedyś ten dzień nastąpi. Chociaż wczoraj sama jeszcze w to nie wierzyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.centertel.pl 03.10.08, 16:55 hej a ile godzinek wyjezdzilas? no i jak oceniasz poprzednie egzaminy? czy to prawda ze w wiekszosci potrzebne jest bardziej szczescie niz umiejetnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:58 Ja bym stawiała przede wszystkim na umiejętności,szczęście,to taki tyci maleńki dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stellina^ Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.infinity.net.pl 03.10.08, 17:00 Według mnie umiejętności to jakieś 10%, reszta to: szczęście, humor egzaminatora, warunki na drodze itp. Poprzednie oblane egzaminy, to głównie miasto: nie zatrzymanie się na zielonej strzałce, muśnięcie lini ciągłej czy wymuszenie. Ale wystarczy egzaminator, który jest normalny (taki jaki mój dzisiaj, pomimo, że jeździłam prawie godzinę) i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: 212.182.107.* 10.10.08, 21:02 Wybacz... ale to co wymieniasz, to właśnie oblanie! Nawet z super egzaminatorem! Więc 10% to szczęście, a 90 to praca i nabyte umiejętności! Nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: zdałam za 7 razem!! :) 10.10.08, 21:22 ...z Kazikiem się zgadzam, jak zwykle :). Te wszystkie w twoim mniemaniu, drobne błędy to ewidentna oblewka. Więc nie obraź się, ale ten egzaminator nie był w porządku, może nie douczony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stellina^ Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.infinity.net.pl 11.10.08, 19:04 Ale ja nie twierdzę, że to są "drobne błędy", przez to poprostu oblałam. No może nie 10%, ale i tak twierdzę, że szczęście i niestresujący egzaminator to jest już duży sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:17 Gość portalu: Stellina^ napisał(a): > Według mnie umiejętności to jakieś 10% To stwierdzenie to chyba jakiś żart??? 10% umiejtenosci jazdy? To jest tyle co odpalić silnik, wrzucić jedynke i ruszyć z miejsca. A za to to sie na bank nie zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 11.10.08, 19:27 Słuszna racja:-))). Zgadzam się w 200%%%:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwil30-pl Re: zdałam za 7 razem!! :) 03.10.08, 16:57 Gratulacje!!Wielki szacunek za wytrwałość!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.centertel.pl 03.10.08, 17:05 ale macie fajowo, eh ciekawe czy ja dam rade ogarnac to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stellina^ Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.infinity.net.pl 03.10.08, 17:06 Dasz radę z pewnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.pul.tke.pl 03.10.08, 17:20 no,cóż,uważam że poprzednie egzaminy oblałam "zasłużenie" ale wtedy po prostu czułam że mój czas nie nadszedł.wiedziałam że jestem zbyt niepewna no i nie widziałam się w roli kierowcy.potem zrobiłam sobie przerwę 2 lata a jak poczułam że "dojrzałam" wykupiłam godziny,wyjeździłam,zapisałam się na egzamin i udało się!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: zdałam za 7 razem!! :) IP: *.wlb.vectranet.pl 09.10.08, 23:37 Ja też zdałem za 7 razem , ale jak poszedłem na ten egzamin to już miałen na niego wyjebane, wogóle sie nie stresowałem Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: zdałam za 7 razem!! :) 10.10.08, 21:16 GRATULUJĘ! Do wszystkiego trzeba dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Do alicji IP: *.idc.net.pl 11.10.08, 16:25 Moje gratulacje. I za Twoje podejście też uznanie. Realnie oceniłaś swoje szanse, nabrałaś dystansu, doszkoliłaś się i ok. Bardzo mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś