Dodaj do ulubionych

zdradzic nie zdradzic?

IP: *.server.ntli.net 20.04.05, 22:35
Mam 21 lat jestem z chlopakiem od 3 lat on byl moim pierwszym i jak narazie
ostatnim-jesli chodzi o wspolzycie.Teraz ja jestem w Anglii a on w
Polsce.Zaczyna mi brakowac sexu,coraz czesciej zwracam uwage na obcych
facetow i nie mam wyzutow sumienia tak jak kiedys bedac w kraju.Jestem mloda
i wiem ze potrzebuje rozkoszy i innych doznan,pytanie tylko czy powinnam
szukac czy byc do konca z jednym i nie zaznac innych?bo przeciez chyba go
kocham!tak poza tym to moj chlopak nigdy mnie nie zadowolil podczas
stosunku,nigdy nie mialam orgazmu-w inny sposob tak ale nie stosunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: znudzony Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:45
      Dzień świstaka.
      • Gość: Artur Przezywacz Zaraz zaraz IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 00:44
        Gość portalu: znudzony napisał(a):

> Dzień świstaka.

Przeciez Dzien Swistaka byl wczoraj...
        • Gość: znudzony Re: Zaraz zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:22
          Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a):

> Gość portalu: znudzony napisał(a):
          >
          > > Dzień świstaka.
          >
          > Przeciez Dzien Swistaka byl wczoraj...

Już gdzieś to czytałem.
    • Gość: wójek dobra rada Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:13
      na co Ty czekasz?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 00:26
      Zdradz go koniecznie! Jestes przeciez kobieta i wszystko ci sie nalezy.
      • kaamilka Re: zdradzic nie zdradzic? 21.04.05, 00:45
        Też tak myślę! A niby dlaczego miałabyś się ograniczać! Jesteś wyzwoloną
        kobietą - wszystko Ci wolno!
        • Gość: Artur Przezywacz Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 01:00
          > Też tak myślę! A niby dlaczego miałabyś się ograniczać! Jesteś wyzwoloną
          > kobietą - wszystko Ci wolno!

Ty to sie lepiej juz uspokoj tam
    • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 00:51
      Hmmm, moze podchodze do tego stereotypowo, ale ja bym nie zdradziła, gdybym
      miala wyjechac i meczyc sie bez faceta, to wolałabym najpierw rozstas sie ze
      swoim niz walic go w rogi za granicą, no ale Twoja sprawa. ja pewnie nie jestem
      wyzwoloną kobieta o ktorej pewna "mondra" (tak tu specjalnie byl błąd)
      napisala, owszem, kazdy moze robic to co chce, pytanie tylko czy chce takie
      rzeczy robic.
    • Gość: Aqua Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:51
      Mając jednego partnera seksualnego w ciągu zycia nie dowiesz sie czym jest
      prawdziwa rozkosz
      :P
      • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 00:58
        w sumie to pewnie Twoj facet bedac tu w Polsce zastanawia sie podobnie,
        zdradzic nie zdradzic... pomysl o tym :D:D zdradzi mnie nie zdradzi... i jak
        lżej na serduszku zagubione biedactwo?? a bzyknij sie z kims, wyzwolona
        kobietooo, Twoj facet tez sie pewnie juz z kims bzyka, ciekawe jakbys sie
        czula, :D:D
        • kaamilka Re: zdradzic nie zdradzic? 21.04.05, 01:01
          Dziewuszko droga! Czy Ty na prawdę nie widzisz, że my tu mamy niezły ubaw! Całe
          to forum jest wypaczone! A Ty chcesz być stażniczką moralności? Wyluzuj!
          • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 01:11
            Strazniczka moralnosci nie bede nigdy, ale mialam nadzieje ze jeszcze jacys
            normalni ludzie tu są, bez kitu, pierd...ne tu zaraz, Ciebie nie miażdzy to
            wszystko?? bo mi juz łez ze smiechu brakuje, gdy widze te wszystkie posty: "sex
            w internecie", "zdradzic nie zdradzic", "puscilam mu bąka w twarz" "dupa mnie
            swedzi" bo mnie normalnie krew zalewa jak to czytam, juz nie mowiac o
            femistkach (zakładam ze Ty z tą wolnościa i wyzwoleniem kobiet nie mowisz zbyt
            powaznie ;)
            • Gość: Artur Przezywacz Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 01:12
              > "puscilam mu bąka w twarz"

Wysmarkalem sie na dywan
              • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 01:13
                no i dobre, zakładasz wątek? :P
                • Gość: Artur Przezywacz Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 01:15
                  Ja nie zakladam watkow na tym forum. Ewentualnie jakies zakompleksione podrobki.
            • kaamilka Re: zdradzic nie zdradzic? 21.04.05, 01:15
              O! Cicho... Chyba w końcu zrozumiałaś... Dziękuję za dyskusję.

> wszystko?? bo mi juz łez ze smiechu brakuje, gdy widze te wszystkie
              >posty: "sex w internecie", "zdradzic nie zdradzic", "puscilam mu bąka w
              >twarz" "dupa mnie
              > swedzi" bo mnie normalnie krew zalewa jak to czytam,

To nie wchodź na forum, zdrowia zaoszczędzisz...
              • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 01:20
                No spoko, wchodze bo sie lubie posmiac przed snem, pozatym tu nie ma nic do
                rozumienia, juz wiecej chyba nie bede sie wgłebiac w sens tych wszystkich
                wątków,ehhh, trzymaj sie kamilkaa wyzwolona kobieto :P pozdrawiam
                • kaamilka Re: zdradzic nie zdradzic? 21.04.05, 01:22
                  Och cieszę się, że już jest ok... Mimo że z natury jestem wredna i paskudna,
                  nie lubię mieć wrogów. Pozdrawiam cieplutko...
                  • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 01:24
                    No a ja z kolei jestem impulsywna i wredna tez potrafie byc, a pozatym jak sie
                    czyta czyjes slowa nie znając tej osoby to tez roznie bywa, lece spac, do
                    nastepnego wątku ;)i milej nocki
                    • kaamilka Re: zdradzic nie zdradzic? 21.04.05, 01:25
                      Narka, ale spać nie idę... Nie mam czasu na głupoty...
                      • Gość: Marta:) Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.citynet.pl 21.04.05, 01:26
                        heh, to co robisz na tym forum :P
                        • kaamilka Re: zdradzic nie zdradzic? 21.04.05, 01:29
                          Relaksuję się, kiedy już zaczynam czuć, że mózg mi się lasuje od studiwania
                          konstytucji rp np.
    • Gość: hemper Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.uci.agh.edu.pl 21.04.05, 13:13
      zerwij z nim, potem juz nie bedzie slowa "zdrada"
      • Gość: madzik Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.server.ntli.net 21.04.05, 20:59
        jakos nie moge z nim zerwac bo milo jest wiedziec ze ktos pomimo wszystko
        bedzie na ciebie czekal i jak ci z innym nie wyjdzie to on bedzie czekal-
        nieswiadomy niczego,ale bedzie czekal.mimo wszystko dzieki za porade
        • Gość: kali Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.ztpnet.pl 21.04.05, 21:42
          W koncu wszyscy jestesmy egoistami, no nie?
        • Gość: _monika_ Re: zdradzic nie zdradzic? IP: *.softel.elblag.pl 22.04.05, 12:13
          > jakos nie moge z nim zerwac bo milo jest wiedziec ze ktos pomimo wszystko
          > bedzie na ciebie czekal i jak ci z innym nie wyjdzie to on bedzie czekal-
          > nieswiadomy niczego,ale bedzie czekal.mimo wszystko dzieki za porade

Wez sobie to jeszcze raz przeczytaj i zobacz jaka podla egoistka jestes. Nie
          rozumiem - jak tak mozna.
          Btw, jak Ci nie wyjdzie z innym, to nie badz taka pewna, ze bedzie na Ciebie
          czekal, mam nadzieje,, ze wtedy Cie kopnie w cztery litery :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka