Dodaj do ulubionych

czy przyznać się ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:23
gdy miałam 16 lat zaszłam w ciążę, ale ją usunęłam. teraz jestem w szczęśliwym
związku, powoli planujemy wspólną przyszłość, ale mój partner nic nie wie o
tym zdarzeniu z przeszłości. boję się, zę jak mu powiem, po prostu nie
zrozumie tego i będzie chciał się rozstać
co robić ??
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: czy przyznać się ?? IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 24.04.05, 20:31
      jak mogłaś usunąc dziecko??? DLACZEGO???? powiedz mu niech bedzie gotowy na
      wszyskto!!!
    • Gość: miro Re: czy przyznać się ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:45
      Nie każy chce mieć morderczynię za żonę
      Lepiej powiedz od razu
      • Gość: :< Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:50
        jaka morderczynie?!?!?!?!?!to lepiej zeby byla 16-letnia matka!!!!ciekawe co wy
        byscie zrobili w jej sytuacji!!!!
    • Gość: kuba Re: czy przyznać się ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:18
      i tak sie kiedys moze dowiedziec, a wtedy zakonczenie moze byc bardziej
      tragiczne. I tu wytlumaczenie, ze jesli kocha, to zrozumie, nie bardzo sie da
      zastosowac, bo sprawa jest zbyt delikatna i za bardzo skomplikowana
    • Gość: agnieszka Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:01
      Nie mów w żadnym wypadku!!!
      Mowa jest srebrem, a milczenie złotem!
    • iberia29 Re: czy przyznać się ?? 25.04.05, 00:03
      jesli jestes pewna, ze nie dowie sie tego od kogos innego to nie mow...kazdy ma
      jakas przeszlosc a nie musisz sie tlumaczyc z kazdej sekundy swojego zycia.
    • Gość: fabianka Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:23
      Moim zdaniem - jesli lezy ci to na sercu i uwazasz, ze to zbyt duzy ciezar zeby
      z nim zyc to powinnas mu powiedizec.. bo lepiej powiedziec przed slubem niz
      po... ale jesli mozesz zyc dalej nie mowiac mu o tym - nie mów. Racje ma osoba
      twierdzaca, ze nie musisz spowiadac sie i tlumaczyc z kazdej chwili swokjego
      zycia... Najwazniejsze to byc pogodzonym ze soba.
    • Gość: Irminkasss Re: czy przyznać się ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:13
      Nie mów, po co? Jakie to ma teraz znaczenie? Jestes szczęśliwa, wszystko się
      dobrze układa....no chyba że np. z tego powodu nie możesz mieć więcej dzieci -
      to wtedy jest problem.
      • Gość: voodoomoll Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:22
        zabieg był przeprowadzony profesjonalnie przez dobrego lekarza, potem robiłam
        badania i jest wszystko ok (na szczęście)

z tego co piszecie wychodzi jedno: jest racja i racja - każdy na swój sposób ma
        rację, ja właściwie podjęłam decyzję już jakiś czas temu, ale chciałam zobaczyć
        jak inni to widzą.

dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
        • Gość: mj Re: czy przyznać się ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:15
          > z tego co piszecie wychodzi jedno: jest racja i racja - każdy na swój sposób
          ma
          > rację, ja właściwie podjęłam decyzję już jakiś czas temu, ale chciałam
          zobaczyć
          > jak inni to widzą.

Jest prawda jest zatajenie prawdy i jest fałsz

• Gość: duduś Re: czy przyznać się ?? IP: *.protonet.pl 25.04.05, 17:33
          1jeżeli jesteś pewna że sie o tym NIGDY nie dowie to lepiej sie nie przyznawaj.
          2 albo tez przyznaj się ale ryzykujesz że odejdzie
          3 jeżeli liczysz na dalsza wspólna przyszłośc to zawsze jest ryzyko iż ten zabieg spowodował u ciebie niepłodność i wtedy on może mieć do ciebie żal
          trudna sprawa...
    • Gość: Zaba Re: czy przyznać się ?? IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:33
      miałam ten sam problem ! Usunełam bo nie kochałam tamtego faceta i nie chciałam
      miec dziecka które by nas łaczyło, pozatym szkoła i rodzice... facet z którym
      teraz jestem zrozumiał to. Kocham go bardzo i jestem mu wdzieczna ze kocha mnie
      mimo mojej przeszłośći. To jest dopiero bezgraniczna miłość !
      • Gość: voodoomoll Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:55
        zaba czy mozesz podać mi swoje gg, byłabym wdzięczna, mam parę pytań
    • Gość: magdalenka201 Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:09
      A po co mowic o tym zdarzeniu,co ci to da?
      • Gość: znudzony Re: czy przyznać się ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:50
        Gość portalu: magdalenka201 napisał(a):

> A po co mowic o tym zdarzeniu,co ci to da?

Chyba żadna laska nie jest do konca szczera. Jesteście beznadziejne. Już nie
        wspone o tych nieplanowanych ciążach..
    • Gość: Poka Re: czy przyznać się ?? IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 20:22
      Tez usunelam ciaze.. mialam wtedy 17 lat, chcialam sie uczyc, wybawic sie
      jeszcze, nie bylam przygotowana na to, zeby zostac matka. Teraz jestem z
      facetem.. nie wiedzial o tym na poczatku, dowiedzial sie calkiem przypadkiem:
      podczas imprezy, na ktorej byl rowniez moj byly chlopak z dawnych lat
      (niedoszly ojciec).. Nie chcialam, zeby moj facet sie o tym dowiedzial,
      sadzilam, ze nigdy sie nie dowie.. a jednak. Balam sie jego reakcji na to
      wszystko (jest gleboko wierzacy), jednak szczera rozmowa daje bardzo duzo.
      Jestesmy dalej razem, swietnie nam sie uklada. Zaluje tylko, ze nie dowiedzial
      sie o tym ode mnie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka