iwona_72_it 14.05.05, 02:41 mam ochotę na faceta czy to cos dziwnego?zawsze to oni maja ochote na nas a my? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:00 nie jestes sama:)ja tez chcę Odpowiedz Link Zgłoś
realista25 Re: ja chcę faceta 16.05.05, 00:24 skąd jesteś - moze sie umówimy:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_fiutek Re: ja chcę faceta 14.05.05, 13:36 To bardzo ale to bardzo dziwne. Radze skonsultowac sie z psychologiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:23 A ja chce złoty kibel, ale to niemozliwe!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 01:56 A ja chcę kobity, możemy się jakoś zgrać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ja chcę faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:17 ja też bardzo bardzo bardzo bardzo :D!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:33 widze ze nie tylko ja mam takie "zachcianki"ale tez tak bardzo bardzo chce miec faceta i nie musi byc jakis szczegolny-sama bym siebie nie podejrzewala o takie cos bo raczej nie zadowalam sie "byle czym;-)" moze to wlasnie moj blad ze jestem zbyt wybredna, ale ja tylko chce zeby mu naprawde na mnie zalezalo,na mnie a nie na mojej d..pie,wiem ze zbyt wiele wymagam ale moze ktos taki sie pojawi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:07 Tu jestem! O tutaj! Jestem miły, inteligentny z poczuciem humoru, czuły, wierny, skromny i samotny. Tylko troszkę buc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:24 jesli chodzi o mnie to nie jestem Toba zainteresowana :-/ moze inne stad będą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a woman wants... Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:44 i co z tego ze ja tez chce kogos mmiec skoro tego nie da sie tak na zawolanie zrobic? gdyby to bylo mozliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:15 ja też chcę ale tego jedynego wymarzonego niestety to niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: ja chcę faceta 03.06.05, 19:12 Kochani nie ma tu nad czym sie zastanawiać: albo spotkacie tego faceta/kobietę albo nie. Tak naprawde nam się moze duzo chcieć i w niczym nam to nie pomoże! Mozę nie jest to zbyt optymistyczne jak na autorke postu o przeznaczeniu, ale taka jest niestety prawda. Pozdrawiam wszyskich "chcących" A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: ja chcę faceta IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.06.05, 19:14 iwona_72_it napisała: > mam ochotę na faceta czy to cos dziwnego?zawsze to oni maja ochote na nas a > my? A wy - brac sie za odkurzanie Odpowiedz Link Zgłoś
buloslawski Re: ja chcę faceta 03.06.05, 19:27 Skoro chcesz faceta, to se go poszukaj :) co za problem? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: ja chcę faceta 03.06.05, 20:00 buloslawski napisał: > Skoro chcesz faceta, to se go poszukaj :) co za problem? Pozdrawiam. Nie wiem czy zauważyłeś(aś), że problemem wszystkich, którzy wpisali sie do postu jest fakt,że szukają i nie umieją znaleźć.To nie jes takie proste jak z pozoru się wydaje. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a woman wants... Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:36 tym trudniejsze im bardziej sie chce. co z tego ze wokol kreci sie mnostwo facetow skoro zaden zaden nie wzbudza we mnie pierwotnych instynktow?;) Odpowiedz Link Zgłoś
buloslawski Re: ja chcę faceta 05.06.05, 14:31 No to po co sie z tym zalic na forum? W naszym kraju jest sporo takich osob, ktore szukaja i znalezc nie umia, ale nie musza z tego robic Bog wie czego. Ja tez sam nie umialem dlugo znalezc dziewczyny, ale tym sie tak nie chwalilem publicznie, tylko wzialem sie w garsc i szukalem dalej...czy to takie trudne? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azzik Re: ja chcę faceta 05.06.05, 09:23 Ja też ja też!!!! Tylko gdzie Ci fajni do diaska są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SnowPanter Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:22 No właśnie są i to wielu chętnych...wydaje mi sie dziewczyny że jestesmy za wybredne :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: ja chcę faceta 06.06.05, 14:16 To zdrowa oznaka ;-) nie TY jedna -witaj w klubie ;-),tylko ze ja jestem bardzo wybredna..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: ja chcę faceta IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 21:09 To raczej mężczyźni są wybredni i stąd wasze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:31 Gość portalu: Greta napisał(a): > To raczej mężczyźni są wybredni i stąd wasze problemy. Dokładnie. Co z tego, że Ty kogoś sobie wypatrzysz jeśli twój ideał na Ciebie nie spojrzy? Wybrzydzacie, a same nie macie zbyt wiele do zaoferowania. No i gdzie podziały się te "fajne" dziewczyny bo już czas ponarzekać na deficyt takich panien. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: ja chcę faceta 06.06.05, 21:33 fajnych dziewczyn jest od groma, to fajni faceci wygineli na wojnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:36 Nie, to świetnych facetów jest cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: ja chcę faceta 06.06.05, 21:33 chcialabys moja droga ;-)))) niestety tym razem jest dokladnie odwrotnie jestem wybredna ale...nie narzekam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: ja chcę faceta 06.06.05, 21:54 Pamiętaj, że porządni faceci nie szukają desperatek. Spokój więc. Weź się w garść. Wyjdź gdzieś. Wybierz się na lekcje salsy tak jak ja to zrobiłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:34 no pójdzie na lekcje salsy a tam i tak bedą same kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: ja chcę faceta 07.06.05, 14:30 > no pójdzie na lekcje salsy a tam i tak bedą same kobitki Nie, bo jeszcze będę ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrt Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:37 co z tego że jest dużo fajnych dziewczyn i chłopaków, i tak na pierwszy rzut oka liczy się tylko wygląd, denerwuje mnie to jak z reszta większość ludzi których znam, że teraz to jest takie ważne, jeśli nie jest się laską to już szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: ja chcę faceta 07.06.05, 14:51 Ja rozmawiam często z paniami znacznie dojrzalszymi ode mnie, których "laską" nazwać nie przystoi i muszę stwierdzić, że są to wyjątkowe kobiety. Oderwać od nich wzroku i myśli nie można - taką mają siłę przyciągania. Bije od nich niesamowita mądrość i dojrzałość, ciekawość poznania świata i radość życia. Tego często brakuje kobietom dużo młodszym, które patrzą na świat przez pryzmat własnych kompleksów i słabości. Kobiety starsze pięknie czarują słowem. Młodszym wiele pod tym względem brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: ja chcę faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:20 Nie zapominaj, że nie dla wszystkich jest to takie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś