Dodaj do ulubionych

Sex z Ex???

04.06.05, 18:18
Mnóstwo jest i było na tym forum wątków w stylu zazdrość albo zajęty facet.
Ja sama jakiś czas temu byłam zazdrosna o wszystko co się rusza. Na szczęście
raczej mi już przeszło. Ale pozostaje cały czas jedna rzecz: jego była. Ale z
nim nie chcę o tym gadać, bo tylko się wszystko przez to psuje. A jednak mam
jakąś obsesję i muszę z kimś się tym podzielić. Dlatego piszę tutaj. Czy wasi
faceci też mają jakieś swoje byłe, które wam zatruwają życie? Czy ich widok
was nie wkurza? Czy chłopak którejś z was też ma taką byłą co nosi tylko
krótkie spódniczki i "zapominała" o noszeniu majtek jak z nim była? Czy
znacie jakąś byłą, która dzwoni do waszego faceta i gada z nim jakby was nie
było? A może któraś z was jest byłą kogoś, na kogo punkcie ma obsesję? Jak to
jest być czyjąś byłą i widzieć go z obecną dziewczyną? I co faceci myślą o
swoich byłych?
Obserwuj wątek
    • Gość: dagmara Re: Sex z Ex??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:35
      W moim przypadku niestety myslal. I pewnie teraz kiedy rozstal sie z kolejna
      ziewczyna ciagle mysli o tej pierwszej ex milosci swojego zycia. Nie wwiem czy
      jest w tym cos zlego, wiem ze naprawde ja kochal i dlatego tyle dla niego
      znaczy. Staralam sie nie poruszac tego tematu, on tez za wiele nie mowil , ale
      ja czulam ze wciaz mu jej brakuje. I do dzis jest to jego najczulszy punkt....
      • Gość: Kasia Re: Sex z Ex??? IP: 81.15.226.* 04.06.05, 18:58
        a ja mam dokladnie to samo... ona do niego dzwoni jak gdyby nigdy nic... a ja
        nie wiem co mam o tym myslec... moze nadal sie widuja. Kto wie..
        • fiona84 Re: Sex z Ex??? 04.06.05, 19:13
          Ojj, Elciamodelcia... Swojego faceta to ty chyba nie jestes pewna, co? I chyba
          jego byla wazy wiecej niz 50 kg...? To taki male nawiazanie do innego
          postu... ;)
          • Gość: elamodela Re: Sex z Ex??? IP: *.cust.tele2.pl 05.06.05, 00:42
            Jego jestem pewna, ale jej to wcale a wcale. Poza tym ona rzeczywiście ma metr
            pięćdziesiąt w kapeluszu i jest grubawa. Nie żeby wygląd był najważniejszy, ale
            ona jest całkowitym moim przeciwieństwem. Więc co on w niej widzi(ał)? A jeśli
            jeszcze?
    • Gość: Wotan Re: Sex z Ex??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:20
      Ja ze swoją utrzymuję dobry kontakt i nadal regularnie się widujemy, wychodzimy
      czasem na imprezy i takie tam...
    • Gość: elamodela Re: Sex z Ex??? IP: *.cust.tele2.pl 05.06.05, 00:47
      Fajnie gdyby wszyscy tak myśleli. Ale jeśli się już widujecie, to po co?
      Czujecie coś na swój widok? Bo ja czuję wściekłość, jak widzę, jak ona na niego
      patrzy. I nie wiem czy wtedy najlepiej by się było śmiać czy wściekać. A ona
      się zachowuje jakby kompletnie ją to zlewało, że on jest zajęty. I to mnie
      wkurza najbardziej.
    • Gość: Rychu Re: Sex z Ex??? IP: *.spray.net.pl 05.06.05, 01:44
      > I co faceci myślą o swoich byłych?

Dobre, poznane i chetne do sexu.
    • Gość: Mała MI Re: Sex z Ex??? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 05.06.05, 23:11
      jasne ze spotykam sie ze swoim byłym.Znamy sie długo,zeby teraz udawać,że nic
      nas nie łaczy.Nie łączy nas sex!!!!!Przyjaźń z byłym?Hmmmm to możliwe.
    • ankajan32 Re: Sex z Ex??? 06.06.05, 07:59
      W ubiegłym roku dowiedziałam się, że mój mąż ma kochankę.Wygnałam go do niej,
      po 3 tygodniach wrócił. Traktuję go jak ex a sex juz nie jest taki jak był.A
      ona? Przecietna myszka po przejściach, ale namieszała mi w życiu.
    • Gość: lilarose Re: Sex z Ex??? IP: *.net-serwis.pl 06.06.05, 11:27
      BYłam z facetem, którego była wręcz właziła mu w dupę. Łaziła za nim,
      kokietowała, przychodziła do domu, kupowała prezenty dla jego matki i
      rodzeństwa, jemu samemu kupowała wściekle drogie prezenty, czasem bez okazji,
      zapraszała do kina, teatru, na studniówkę, na wakacje, zapraszała do siebie na
      wolną chatę, wyczyniała cuda, by zwrócic jego uwagę. On traktował ja tylko jak
      kolezankę, ale i tak wnerwiała mnie nieziemsko. Teraz on jest moim bylym i nie
      mam tego problemu. Mój obecny facet ma takie kontakty z byłymi jak ja ze
      swoimi, tzn. wysyłamy sobie esemesy z życzeniami na świeta i urodziny, czasem
      pogadamy, ale bez żadnego pociągu z żadnej strony. I chyba tak jest najlepiej.
      • Gość: elamodela Re: Sex z Ex??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:44
        Właśnie tak jest najlepiej. Nie chciałabym się rozstać z moim chłopakiem tylko
        dlatego, że ktoś ma obsesję na jego punkcie. Bo z nią jest podobnie jak
        opisałaś. Za to muszę znaleźć jakiś sposób żeby to mnie nie ruszało. Any Idea?
    • flower44 Re: Sex z Ex??? 06.06.05, 12:41
      Zazdrość to zły doradca. Jest takie powiedzenie ..to co było a nie jest nie
      pisze sie w rejestr.Pamiętaj o tym ,że to Ty teraz jesteś z nim i to powinno
      być dla Ciebie najważniejsze. Jeżeli będziesz koncentrować sie na jego byłych
      związkach i zapomnisz o obecnym to może kiedyś sama zostaniesz byłą. Daj spokój
      przeszłości, buduj szczęście na dziś i jutro.Mogę powiedzieć z własnego
      doświadczenia że ex dla mężczyzn będących w szczęśliwym związku są zupełnie bez
      znaczenia.Miło się z nimi gada i wspomina ale nic więcej.Pozdrawiam
      • Gość: elamodela Re: Sex z Ex??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:48
        Jesteś facetem? Mój chłopak tak samo mówi, dlatego staram się nie zamęczać go
        już tym wszystkim. Ale to nie zmienia faktu że jak widzę tą flądrę, jak ona się
        na niego patrzy, to szlag mnie trafia. I nie wiem co robić. Może się z nią
        zaprzyjaźnić?
        • flower44 Re: Sex z Ex??? 06.06.05, 12:52
          Dobry pomysł.Myślę , że jej zachowanie jest tylko na pokaz żeby Cię
          zdenerwować.Zapewne zazdrości tego co masz a co ona straciła. Olej to . Ty
          możesz pokazać jak bardzo kocha Cię twój męzczyzna i to ją może zniechęcić do
          dalszych wygłupów.
          • Gość: elamodela Re: Sex z Ex??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:04
            To oznacza, że mam być serdeczna jak ją widzimy i super-szczęśliwa z nim? Nie
            jestem pewna czy mi się uda. Ale dzięki za radę.
            • Gość: Martyna Re: Sex z Ex??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:54
              Ale jak można być miłym dla kogoś, kto leci na twojego faceta?!
              • Gość: elamodela Re: Sex z Ex??? IP: *.cust.tele2.pl 11.06.05, 00:16
                Waśnie nie wiem. Może komuś się to już udało? Tzn. sposób na poskromnienie Ex.
                • taki_jeden_gosc Re: Sex z Ex??? 11.06.05, 01:19
                  A ja może opisze jak to u mnie jest. Tez mam ex z którą mnie dużo łączyło. Co prawda moja kobitka nie daje po sobie nic poznac i twierdzi ze to dobrze że po roku przerwy znow ze soba rozmawiamy (ja i moja ex) ale sądzę że jest w twojej sytuacji Elciu :). Odpisze Ci w ten sposób.
                  po 1 - spotykam sie z nia bo wciąż cos do niej czuję (to moja 1sza miłość)
                  po 2 - nawet gdyby zaproponowała mi sex to powiedziałbym NIE, bo mam teraz inna kobietę i bardzo ją kocham
                  po 3 - wydaje mi sie że po dużej częsci znow sie z nią widuję, aby udowodnić jej że już za nia nie tęsknię i pokazac jej co straciła :). Wciąz cos do niej czuję ale za żadne skarby nie chciałbym z nia teraz być. To chyba takie meskie EGO ;P, próba udowodnienia że jest sie super facetem hehehe

Myślę że nie masz sie czym martwić, jeśli mówisz że ufasz swojemu facetowi to ufaj mu dalej i staraj sie nie myśleć o tym. Zakładam sie o browarka że myśli choć w 50% odobnie jak ja. W końcu to facet:)
                  • elamodela Re: Sex z Ex??? 11.06.05, 12:17
                    Dzięki wszystkim facetom za wasz punkt widzenia. No mój chłopak też mówi, że
                    nie chciałby już z nią być. Mam nadzieję, że to co czujesz do swojej ex to
                    tylko jakiś sentyment i mam nadzieję, że mój czuje do swojej jeszcze mniej. Mam
                    nadzieję, że ja przestanę czuć wściekłość, a ona przestanie się czuć, jakby
                    była kimś wyjątkowym i niezastąpionym w życiu mojego faceta. Ciekawe co
                    musiałabym zrobić, żeby to do niej dotarło...
                    • taki_jeden_gosc Re: Sex z Ex??? 11.06.05, 14:30
                      Szczerze napisałem że to tylko sentyment :). Po roku czasu stwierdziłem że jest inna niż była wcześniej. Może udawała dla mnie? Napewno nie chciałbym teraz z nia być, zwłaszcza po tym jaką egoistka bywa :). Pozdrawiam.
    • Gość: anusia Re: Sex z Ex??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:45
      HHHHHmmmmmm... to ja mam szczęście!!!! Jestem dla mojego faceta tą jedyną
      pierwszą miłośćią ( tak przynajmniej twierdzi), a ja mu wierze, bo jeszcze
      nigdy nie musiałam się urzerać z jego ex i mam nadzieje, że nie będe musiała,
      bo jak mi ktoś zajdzie za skórę to potrafię pokazać pazurki!!!!!!!!!!! Tak wię
      byłe mojego chłopaka strzeszcie się! :)))
      • elamodela Re: Sex z Ex??? 11.06.05, 12:19
        Anusia, a co byś im zrobiła gdyby takie istniały?
    • Gość: złośnic@ Re: Sex z Ex??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:42
      Moj facet też ma taką 'byłą', wiem że dużo dla niego znaczyla. Czasami ją widzę
      i szczerze mowiąc wkurza mnie to. ale każdy z nas ma jakieś związki za sobą. ja
      również mam bylego faceta, ktory byl dla mnie bardzo wazny. i w przeciwienstwie
      do mojego faceta ja mam jakiś tam kontakt z moim bylym.
      ale teraz moj facet jest dla mnie najwazniejszy i ja dla niego:) a ta zazdrość
      chyba zawsze gdzias tam jest-to normalne.
      • Gość: wirnik Re: Sex z Ex??? IP: *.chello.pl 11.06.05, 14:24
        Jak się spotyka z ex to wiadomo ze na "pogotowie seksualne". Bo niby po co
        innego?
        • taki_jeden_gosc Re: Sex z Ex??? 11.06.05, 14:34
          Np po to żeby jej udowodnic ile straciła
          Np po to by pokazać jej że jest szczęsliwy z inną
          Np po to bo chce utrzymac z nia kontakt gdyż nie łączył ich tylko sex ale także przyjaźń
          Np dlatego że wciąż mu na niej troszke zależy i chce wiedzieć co dzieje się w jej zyciu i czy jest szczęsliwa.

Powodów jest wiele i nie każdy facet mu sie sexić ze swoją ex, przynajmniej ja do nich nie należę.
    • Gość: justa Re: Sex z Ex??? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.05, 16:51
      ja właśnie jestem teraz taką eks i wiem że mój miły ma kogoś ale jeszcze jej z
      nim nie widziałam.Pewnie zobaczę dzisiaj wię jak to już przeżyje to chętnie dam
      Ci znać:):)
      • elamodela Re: Sex z Ex??? 11.06.05, 17:43
        Tak tak, absolutnie jestem ciekawa jak to jest z perspektywy Ex. Także daj
        znać. Papatki.
    • Gość: karola Re: Sex z Ex??? IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:03
      tak niestety znam taka:]jezeli facet upewni cie ze nic do niej nie czuje i
      nigdy ich tak wiele nie laczylo co was teraz to musisz uwazac!!ja niestety
      mialam podobna sytuacje!!jego Ex moze dopiero teraz zauwazyla co naprawde
      stracila!!pogadaj z nim i powiedz co czujesz bo inaczej on nie przeczyta tego z
      toich mysli!pewnie sam nie wie co ty o tym myslisz..jesli mu nic nie
      mowisz..pozdrawiam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka