fusy_z_kawy 09.06.05, 17:31 nie umiem gotować:( koleżanki sie śmieją, mama sie śmieje, faceci sie śmieją: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fusy_z_kawy Re: Gotowanie 09.06.05, 17:35 mam niejedna. A myslisz, że Twpje naśmiewanie sie nie obruci sie przeciw Tobie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie9 Re: Gotowanie 09.06.05, 17:38 mysle ze nie:) i nie nasmiewam sie z ciebie, moze i masz ksiazki kucharskie ale pewnie z nich nie korzystasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusy_z _kawy Re: Gotowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:38 powinnas przebywac troche w kuchni z mama i patrzec jak ona gotuje. myslisz ze kobiety maja to zapisane w jajnikach ;), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primabalerina Re: Gotowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:43 mam nadziej, ze nigdy nie zdarzy ci sie ugotowac kurty w piorach, czy ryby w luskach z flakami buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
inez_joni Re: Gotowanie 09.06.05, 17:44 ja też nie umiem gotować... Pouczę się z moim facetem, to dopiero będzie frajda z gotowania :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala bez kota Re: Gotowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:47 <hahahah> ale masz swieze poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredi merkury Re: Gotowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:48 ja tam lubie jak dziewczyna nie umie gotowac bo przynajmniej mi sie w gary nie wtraca. jestem zankomitym kucharzem i z przyjemnoscia gotuje dla mojej brzoskwinki Odpowiedz Link Zgłoś
sophie9 Re: Gotowanie 09.06.05, 17:50 ja jednak na twoim miejscu nie uczylabym sie gotowac,lepiej jesc w restauracjach Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Gotowanie 09.06.05, 17:51 ja lubie te wszystki smakołyki z barów, ale jak umrze moja mamcia kto mi bwdzie gotował pyszne domowe jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazma Re: Gotowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:50 ja tez nie umialam gotowac i zawsze gdy bylam sama w domku to probowalam!!! i udalo sie!! czlowiek uczy sie na bledach ale trzeba chciec sie nauczyc gotowac!! trzymam kciuki to naprawde nic trudnego!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: Gotowanie IP: *.net-serwis.pl 10.06.05, 11:24 Powinnac sobie znaleźć faceta, który uwielbia gotować. Wierz mi, są tacy! Odpowiedz Link Zgłoś
klarens_klaus Re: Gotowanie 10.06.05, 11:30 To od razu niech sobie znajdzie takiego, który potrafi prać, prasować, cerować i piec biszkopty. Tyle że taki facet najprawdopodobniej nie będzie sobie nią głowy zawracał. Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: Gotowanie 15.06.05, 14:34 gotowanie to żadna wielka sztuka, poczytaj trochę książek, skorzystaj z gotowych przepisów a jak dalej Ci nie będzie szło to zapisz się na kurs gotowania. Grunt to chcieć :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Gotowanie 15.06.05, 14:53 tez nie umiem, i nie jest to powod do placzu, nobody is perfect, mozna sie sprawdzac w innych dziedzinach zycia niekoniecznie sleczac nad garami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalicze Re: Gotowanie IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 15.06.05, 21:46 Ja tez nie umiem i tez sie wszyscy smieja ale co z tego...nie umiem gotowac ale mam inne zdolnosci których i moi i twoi koledzy i rodzina nie maja ciesz sie z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Gotowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:19 ale nie umiecie gotowac nic kompletnie(nie licząc wody na herbę)???Jajecznica albo po prostu ziemniaki tez nie?? Odpowiedz Link Zgłoś