downtown_train 13.06.05, 22:11 NO WLASNIE DZIEWCZYNY CZY WASI CHLOPCY/ FACECI CZESTO KUPUJA WAM JAKIES PREZENTY, JESLI TAK TO CZY JE LUBICIE I JAKIE NAJBARDZIEJ ? A CO MYSLA O TYMPANOWIE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja :) Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:17 myslą, że nie używa sie DUŻYCH LITER!!!! wyłącz CAPSLOCK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
downtown_train Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 13.06.05, 22:19 A GDZIE TO JEST NAPISANE :D ? NIE BYLO JUZ CZEGO SIE CZEPIC ;P ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trururu Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:21 NAPISANE JEST W NEEEETYKIECIE, WYYYYYLACZ TEN CAAAAPS LOCK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 13.06.05, 22:57 Tylko na jakieś specjalne okazje jak urodziny czy np dzień kobiet kupuję coś mojej kobitce. Normalnie jak się spotkamy po 2 tygodniach to czasem kupię różę i to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.net-serwis.pl 14.06.05, 09:37 Ja od swojego faceta najczęściej dostaję seksowna bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 14.06.05, 12:35 ciagle dostaje jakies prezenty : ubrania, kosmetyki, bielizne, kolczyki, kwiaty b. rzadko. ps. ostatnio dostalam ciezarki. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 14.06.05, 13:41 Nie. Nie. Jak można się tak nisko cenić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:46 heheee tej nic nie kupuje to udaje ze by tego nie chciala, dziewczyno lepiej zmien faceta na mniejszego sknerusa moze i ty staniesz sie mniej zlosliwa :DDD Natomiast prezenty nie znacza ze dziewczyna nisko sie ceni, sa tylko malym dodatkiem do udanego zwiazku, ktory poprawia dziewczynie nastroj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:49 Ciekawe w czym YOma jest zlosliwa. Zlosliwa jestes ty ze swoimi wrednymi ironiami. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 14.06.05, 14:50 Tak za ciężarki... no nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:53 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 15.06.05, 14:41 nie cenie sie nisko. moj chlopak kupuje mi takie prezenty, bo wie ze lubie dostawac rzeczy praktycznie i takie, ktore sa mi aktualnie potrzebne. a Ty co dostajesz od swojego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
klarens_klaus Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 14.06.05, 17:15 JAK BĘDZIESZ TAK WRZESZCZEĆ TO NIC CI NIE POWIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajnadziewczyna Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? 14.06.05, 23:26 KOGO TO KOMP TAK GLOSNO CHODZI, ZE TRZEBA TU AZ KRZYCZEC ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slonko Re: CZY WASI CHŁOPCY CZĘSTO ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:44 Jakieś tam wyszukane prezenty to raczej tylko na okazje,ale kwiatki dość często bez okazji no i czekoladki kilka razy w tygodniu pewnie dlatego że jestem chuda Odpowiedz Link Zgłoś