celebre3 14.06.05, 23:07 Próbowałyscie moze tego nowego kremu Avonu? Sa efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinka_20 Re: Avon kontra cellulitis? 15.06.05, 16:14 Wiesz co 2 lata temu używałam,ale efekty na prawde minimalne ,lekkie wygładzenie.Ale dopiero po stosowaniu idzie się zdziwić ,cellulitis 3 razy wiekszy.I to nie bujda,bo pamiętam to dokładnie.Normalnie cwiczyłam ,nie tyłam i nie chudłam.Moze teraz jakas nowa receptura tego kosmetyku ,nie wiem,ale ja juz nie zaryzykuje.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Avon kontra cellulitis? IP: *.pl 16.06.05, 11:17 Ja probowalam,ale nie jest jakis rewelacyjny,moim zdaniem. Celullit co prawda mniejszy,ale jesli chodzi o objetos ud,nic a nic sie nie zmniejszyla,pomimo ze stosowalam balsam wg zalecen na opakowaniu(dwa razy dziennie). Ja nie polecam- szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze raz Ja Re: Avon kontra cellulitis? IP: *.pl 16.06.05, 11:20 Aha-cellulit mniejszy-ale prawie niezauwazalnie-bardziej wygladza skore niz redukuje to paskudztwo.rozejzyj sie bepiej za czyms innym-ten nowy balsam ujedrniajacy garniera jest fajny-polecam Odpowiedz Link Zgłoś