nestea1 21.06.05, 00:07 siedze sobie tak tu wieczorkiem i potrzebuje otuchy! mój facet pojechał tak daleko i siedze sama w domu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: eSamotność IP: *.chello.pl 21.06.05, 02:18 pomyśl sobie jak bedzie fajnie kiedy wróci, uwierz wiem coś o tym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: eSamotność 21.06.05, 14:51 No, jak bez faceta nie istniejesz, to niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia021 Re: eSamotność IP: 81.15.226.* 21.06.05, 15:08 Nie ma nic cudowniejszego niz spotkanie po dlugim "rozstaniu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: eSamotność 21.06.05, 15:13 No chyba że np bardzo cieszysz się ze zblizającego się spotkania a twój partner obwinia Cie o to że miał zły dzień, problemy w pracy i akurat nie ma ochoty na seks. Mówię z autopsji :D. Na długo wyjechał? Bo jeśli to związek na odległośc to od wczoraj jestem Ci w stanie powiedzieć że to BEZ SENSU ikiedys tez się łudziłem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samolub i basta eSamotność ???? IP: *.toya.net.pl 21.06.05, 16:22 samotnosc jaka samotnosc masz kogos do dkogo dazysz myslami na ktorego powrot czekasz... rok to mowiilem mojemu kumplowi gdy jego partnerka wyjechala, teraz sa znow razem (wrocila) i jest super... pomysl o tych ktorzy sa naprawde sami nie tylko ze ne maja kogos teraz przy sobie alle ze nie maja nawet do kogo wracac myslami bo to i tak besensu nikt ich nie potrzebuje nikt nie czeka na nich i nie bedzie szczesliwego powrotu... wez sie w garsc wyjechal nic sie nie stalo wroci - jak kocha, napewno do C Ciebie takze... dlaczego samotnik samolub??? bo kazdy samotny jest samolubem bo po co ofiarowywac sie komus jak zawsze dostajesz po dupie i to jest prawdziwa samotnosc... to tzreba czuc nie tylko brak fizycznie to samotnosc a szczegolnie psychika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxa Re: eSamotność ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 16:31 mam tak samo, ale nie rozpaczam bo zawsze zostaje gg i telefony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kami.iwan Re: eSamotność 22.06.05, 10:28 wiem co czujesz! mój facet od ponad miesiąca pracuje bardzo daleko ode mnie. a na dodatek między nami zaczyna się psuć, sama nie wiem co robić, więc cię rozumiem doskonale. trzymaj się cieplutko, a jakby co napisz na moje gg:4435060. Kamila Odpowiedz Link Zgłoś