Dodaj do ulubionych

wstydliwa sprawa

07.07.05, 15:55
wielu kobiotem takze mi niestety... powstalyy tzw. rozstepy... nie wiem jakmam
sobie z nimi poradzic .. prez to nie moge nosic bikini fajnych majteczek bo
sie tego wstydze.... jak je pokonac co z tym zrobic??? czy sa jakies sposoby
aby trwale je zwalczyc???
Obserwuj wątek
    • Gość: grubcia Re: wstydliwa sprawa IP: *.chello.pl 07.07.05, 16:19
      rozstepow nie da sie pozbyc..powstaja na trwale na ciele..mozesz jedynie za
      pomoca specjalnyck kremow sprawic aby staly sie mniej widoczne tzn plytrze i
      jasniejsze...
      • yoma Re: wstydliwa sprawa 07.07.05, 16:33
        Zamalować wapnem niegaszonym.
        • Gość: basia Re: wstydliwa sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:02
          Ja też mam jednocześnie rozstępy i celulitis... chodze w bikini, a mój chłopak
          niezauważył tego (i dobze!!!)chociaż zna mnie juz 3 lata. Moja rada: NIE
          ZWRACAJ NA TO UWAGI :) A INNI TEŻ NIE ZAUWAŻĄ :)
          • Gość: Izik Rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 04:01
            Jest jedno wyjście- pokochać. Ewentualnie w okresie prosperity zainwestować w
            medycynę estetyczną (niestety nie wiem, na czym taki zabieg właściwie polega,
            ale podobno skuteczność duża). Jeśli nie masz 18 możesz sobie zażyczyć taki
            zabieg na urodzinki :D W Ameryce Południowej bogate dziewczynki poprawiają
            sobie z tej okazji nosy :]
    • Gość: confused Re: wstydliwa sprawa IP: *.btk.net.pl 08.07.05, 08:14
      Kulturysci stosuja b. czesto masc z mocznikiem, jest to masc/krem ktorego nie
      dostaniesz w aptece jako lek gotowy, ale idz porozmawiaj z dermatologiem i
      niech wystawi zlecenie na przygotowanie takiego kremu. Jest to lek na zapalenie
      mieszkow wlosowych ale dzieki niemu istniejace rozstepy naprawde staja sie o
      wiele mniej widoczne, a te ktorych jeszcze nie masz ;) moze wogole sie nie
      pojawia. Pozdrawiam
    • polishbellydancer Re: wstydliwa sprawa 08.07.05, 17:20
      ponoc dobre jest krem "maslo kakaowe" i krem przeciwko rozstepom loreal i avon
      ale to trzeba wmasowywac przez 5 min kilka razy dziennie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka