kinga9921 09.07.05, 09:49 Bardzo lubie się opalać, ale zauważyłam , że ostatnio robią mi się biuałe plamy po słońcu, jak temu zaradzić?. Są może jakieś maści, kremy? proszę mi coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polishbellydancer Re: białe plamy 10.07.05, 13:40 to pewnie skutek poparzenia slonecznego--musisz stosowac kremy z filtrami uv i opalac sie stopniowo--uzywaj tez kremow nawilzajacych po opalaniu a na poparzenia najlepsze cos z wyciagiem aloesu Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: białe plamy 10.07.05, 15:18 moze to bielactwo...? zalezy jeszcze jak te plamy wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota2222 Re: białe plamy 10.07.05, 15:46 jezeli bierzesz tabletki anty.to moze byc tego skutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: białe plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:51 To jest łupież pstry. Miałam coś takiego, stosowałam maść ok 2 tyg, i zeszło. Tzn, plama nie zejdzie, trzeba będzie ją opalić na nowo, bo to miejsce chore się nie opalało. Maść ma nazwę CLITRIMAZOLUM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: białe plamy 10.07.05, 19:05 a ja myśle ze to tabletki, tez tak miałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woal Re: białe plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:48 CLOTRIMAZOLUM (antymycoticum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxvb Re: białe plamy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 19:28 jesli bierzesz tabletki antykoncepcyjne, to mozna dostac takich przebarwien, ostuda to sie chyba nazywa, ponoc jest trudne do usuniecia, wiec lepiej przejdz sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDREHC Re: białe plamy IP: 80.51.227.* 01.08.05, 14:14 JESLI BIERZESZ LEKI NA TADZIK - SILNE _ PRZY KTORYCH NIE WOLNO SIE OPALAC TO TAK JEST- MUSISZ URZYWAC FILTRU I NIE OPALAC SIE...!!!A JESLI CHODZI O ANTYKONCEPCYJNE TO NIE WIEM ....NIE PYTAJ SIE NA FORUM ..BO PRZEZ NETA O DIADNOZE CIEZKO...IDZ DO DERMATOLOGA SZYBCIUTKO ...PEDZOIESZ PEWNA CO ROBIC :) JAK LECZYC BO NIE RYZYKOWALAM ZDROWIA I URODY ZA FORUM..:) POZDRO:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: białe plamy 01.08.05, 20:21 odbarwienia mogą zrobic się od leków np.hormonalnych, przeciwtrądzikowych, na padacze; od perfum które używasz.teraz mucisz stosować blokery, tak żeby slońce cię nie opaliło, no i wizyta u dermatologa żeby dał ci recepte na maści które wyrównają koloryt skóry, ale to dopiero na jesiń. glow do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: białe plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:56 też kiedyś miałam łupież pstry, lekarz polecił mi smarowanie chorych miejsc "NIZORALEM", Odpowiedz Link Zgłoś