Dodaj do ulubionych

Concord Fusion & PP Brooklet

04.11.15, 13:58
Witam czy miał ktoś może te dwa wózki i mógłby napisać małe porównanie.
Mój synek ma 17 miesięcy i w tej chwili jeździ concordem, ale wózek jest trochę za szeroki do mojego busa (przedtem miałem wózek teutonia cosmo i bez składania wkładałam do busa smile super mi się to podobało).
Concord super się prowadzi, podbijanie też super, dużo miejsca do spania, ale kosz na zakupy beznadziejny sad Brooklet mniejszy, powierzchnia do spania trochę mniejsza, ale myślę, że wystarczy, bo synek sporadycznie śpi w wózku. Brooklet ma fajny kosz na zakupy i super składanie.
Jeżeli ktoś miał oba wózki to bardzo proszę o porównanie.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Concord Fusion & PP Brooklet 04.11.15, 19:17
      chyba booklet nie brooklet?
      • jualama3 Re: Concord Fusion & PP Brooklet 04.11.15, 19:31
        Oczywiście przekręciłam nazwę. Proszę administratorki o poprawę nazwy wózka wink
        • martuska1982 Re: Concord Fusion & PP Brooklet 04.11.15, 20:54
          nie da sie poprawic postu ani tytułu, jedynie robiąc odpowiedź mozesz poprawic błąd w tytule, ale na stronie wątek będzie sie już wyświetał z błędem wink
    • atwar1 Re: Concord Fusion & PP Brooklet 04.11.15, 22:28
      MIałąm obydwa wózki (w różnym czasie, nie jednocześnie) i zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu booklet.
      Jest zgrabniejszy, dużó lepiej się składa, lepszy kosz, lepsza buda.
      Concord trochę lepiej się podbija ( w zasadzie sam) ale jakość prowadzenia, manewrowania podobna. W booklecie moja córka jeździła jak już byłą całkiem duża (nawet po 3 urodzinach w zimowym kombinezonie) i naprawdę było nam wygodnie.
      Concord też fajny ale to jednak dość duży wózek, trudny do częstego pakowania do samochodu.
      • jualama3 Re: Concord Fusion & PP Brooklet 05.11.15, 09:38
        Atwar1 a powiedrz proszę czy w prowadzeniu jest różnica. Mam na myśli manewrowanie, czy mocno czuć różnice jak jedzie się po kostce ?
        • atwar1 Re: Concord Fusion & PP Brooklet 05.11.15, 12:28
          Miałąm dosć długą przerwę pomiedzy tymi wózkami więc dokłądną różnicę trudno ocenić ale booklet prowadzi się bardzo dobrze więc myśle że dużej różnicy nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka