dziewoja1 21.08.05, 10:41 czy to wg wad tandeciary ? maxima-models.pl/zgrupowanie_2003_2.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fdf Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:10 jako że mam baaaaardzo zly humor i nienawidze wszystkich ludzi włacznie ze samą sobą to tak, tandeciary i żeby je szlag trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
gzzz Re: tandeciary? 21.08.05, 11:35 nie, skąd, to sliczne dziewczyneczki, tylko wyglądają, jakby je skserowano:)) Odpowiedz Link Zgłoś
angiaa Re: tandeciary? 21.08.05, 12:55 moim zdaniem kazda ma na sobie cos tandetnego..nie potrzebne sa te kaszkiety i buty mogly byc inne..jedyne co maja fajne to sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolka Re: tandeciary? IP: *.eia.pl 21.08.05, 13:08 Tylko nieliczne z nich są ładne. Reszta-nie wiem kto im kazał startowac w tych wyborach. Jak tak im sie przygladam, to niektóre mają tak wredne mordy ze szok! Odpowiedz Link Zgłoś
o.n.a.1986 Re: tandeciary? 21.08.05, 13:13 one sa straszne... !!! Co niby faceci widza w takich panienkach....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxy_gen_86 Re: tandeciary? IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.05, 13:53 a ta srodkowa to nie czasami Kaśka z Robinsona? nawet kaszkiecik tan sam co na wyspie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:54 nom, tio ona Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: tandeciary? 21.08.05, 14:01 Też mi modelki, tak by wyglądała większośc z nas po podrasowaniu (solarium, makijaż, ciuchy). Zwyczajne dziewczyny, nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mck DAWAC SWOJE ZDJECIA TO WAS OCENIMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:16 no dawac ocenimy was tutaj. Cos mi sie wydaje ze sie tutaj wypowidzialy same boginie piekna i znawczynie mody i dobrego smaku. Dajcie zdjecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: DAWAC SWOJE ZDJECIA TO WAS OCENIMY 21.08.05, 14:32 Wczoraj bylem w centrum miasta na imprezie , i powiem wam , ze prawie wszystkie dziewczyny wygladaly podobnie do siebie , ja was juz nie rozpoznaje , wszystkie wygladacie jednakowo , no moze jest tez czesc co stara sie dogonic reszte , ale wyglada jeszcze bardziej nie ciekawie....... Pelno dzis sztucznosci i tandety , taka moda nastala.............. Na tych zdjeciach faktycznie , tak jak ktos juz napisal, ladne sa tylko te sweterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiaczek Re: tandeciary? IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 16:37 > Też mi modelki, tak by wyglądała większośc z nas po podrasowaniu (solarium, > makijaż, ciuchy). Zwyczajne dziewczyny, nic szczególnego. Tak?? W takim razie po Polsce chodzą same pieknosci??? (Bo nie sadzisz chyba ze te dziewczeta sa brzydkie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:02 > Też mi modelki, tak by wyglądała większośc z nas po podrasowaniu (solarium, > makijaż, ciuchy). Zwyczajne dziewczyny, nic szczególnego. Moze i ty tak, ale ja widze w lustrze i nawet po solarium i makijażu bede dalej miała tą moją malutką oponkę na brzuchu i dużą pupę... Zazdroszcze tym dziewczynom figury! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 OK 21.08.05, 15:33 UWAZAM ZE WYGLĄDAJĄ OK. to nie tandeciary- uważam. Chcecie zobaczyc tandeciary??- zapraszam na dyskoteke lub do parku, buehehhehehehe to sie nazywa FALA RÓŻU!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: tandeciary? IP: *.xtra.pl 21.08.05, 15:35 mam zdecydowanie inny gust i mam ndzieje że to nikogo nie urazi ale dla mnie to klasyczny typ dziewczyn których NIE NALEŻY NAŚLADOWAĆ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance Re: tandeciary? 21.08.05, 19:25 Dziewczyny są ładne, niektóre nawet śliczne ale czasem mają za mocne makijaże.Pozatym po ulicy takie nie chodzą...bo te są raczej eleganckie i zrobione na jeden raz...kto z nas normalnych dziewczyn jak Wy to nazywacie ma tyle czasu na robienie makijazu, solarium, fryzjera i tipsy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smka.moich.ust Re: tandeciary? IP: *.telpol.net.pl 21.08.05, 20:46 to jets ich zawód.... pozatym róż do zażygania.... a mówiąc szczerze to ktoś powiedzieł ze tu sie wypowiadaja same pieknosci - nie tu sie wypowiadaja takie same jak one z tym , ze niemaja stylistów 3 godziny dziennie, nnieuzywaja balsamów i mając 35 lat niebędą wyglądąły jka 60latki przez zniszczoną skure. a jak mi tu któryś powie że to zgryźliwa opinia to strzele. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: tandeciary? 21.08.05, 22:49 nie nazwalabym ich tandeciarami tylko lalkami barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VROOOM Re: tandeciary? IP: *.echostar.pl 21.08.05, 23:12 Moim zdaniem klasyczne perhydrole. A ich wizażystą jest zdaje się niejaki mr. Photoshop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: tandeciary? IP: *.telpol.net.pl 21.08.05, 23:24 no a jak widać to one sa wsyztskie podobne, ahhhhhhh, siostry ksero, szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: tandeciary? 21.08.05, 23:44 Eee tam zaraz tandeciary... Wcale nie. Różowe móżdżki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: tandeciary? 21.08.05, 23:59 Wiecie co mam na myśli, prawda? Nie mówię, że są brzydkie. Niektóre są bardzo ładne. Tylko jakoś tak nie wiem czemu szpecą się różowymi kaszkietami. Odpowiedz Link Zgłoś
mrau Re: tandeciary? 22.08.05, 02:59 jak dla mnie wszystkie tlenione "blondynki" sa tandetne... zwlaszcza jak maja ciemne oczy i ciemna karnacje albo chodza na solarke 5 razy dziennie... tak samo tandetne sa dlamnie laski ktore startuja w jakis wyborach miss czy innych takich najpiekniejszych... chyba za bardzo cenie kobiecosc ktorym zazwyczaj tym pieknie wymalowanym, wystylizowanym, wykrojonym z pieknych kolorowych zdjec, brakuje... szkoda bo nawet nie ma na co popatrzec na ulicy z zachwytem.. zostaje tylko smianie sie do rozpuku widzac taka plastic fantastic w rozowym topie, japonkach z kwiatkami, fioletowych szortach i z niebieskim kaszkiecikiem... (tytaj zaznaczyc musze ze chodzi mi tylko o zestawienie a nie o same ciuchy... niech sobie bedzie rozowy top ale do kolorystycznie dobranego spodu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: tandeciary? IP: 195.69.82.* 22.08.05, 03:13 To, ze ktos jest od was, drogie dzieci, ladniejszy i mniej wazy, to nie znaczy od razu, ze jest "tandeciara". Odpowiedz Link Zgłoś
elleves hmmmmm 22.08.05, 09:55 najpierw przeczytalam Wasze posty i na ich podstawie doszlam do wniosku, ze na zdjeciu musza byc jakies super laski a zenska czesc forumowiczek wypowiada sie o nich negatywnie z wiadomo jakiego powod. wiec zalaczylam sobie zdjecie i tu ...ONE SA OKROPNE!!!!!! BLE!! FUJ!!! Nie sa wcale ladne, solarka i makijaz a do tego niezeimsko obcisle i na dodatek maksymalnie tandetne ubranka (w szczcegolnosci okropne jeansy i buty) i te cholerne kaszkieciki a; la typowa slodka idiotka!!! Mam przyjaciolke modelke - i z tego co obserwuje jej srodowisko - doszlam do wniosku ze tak naprawde to 1 modelka na 20 jest w rzeczywistosci ladna, reszta to WYTWORY kosmetyczno-solarniano-fryzjerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladna jest:) Re: tandeciary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:09 maxima-models.pl/zgrupowanie_2003_5.htm moze powiecie ze kasia jest brzydka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o w morde Ludzie, co to jest????!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:39 To duże blond wygląda jak żywy trup, wampir, córka Frankensteina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: tandeciary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:17 maxima-models.pl/zgrupowanie_2003_13.htm ta z lewej jest cudowna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:47 połowa z nich jest beznadziejna i połowa z nich chyba ma zbyt wygórowane zdanie o sobie,mylslac,ze sa takie piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgryz Re: tandeciary? IP: 81.21.194.* 22.08.05, 14:54 Takich panienek, zwanych przeze mnie "dresiarami", "blacharami", "barbie" niestety duzo po osiedlach sie kreci. Na szczescie w cenytrum Krakowa mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: tandeciary? IP: 195.69.82.* 22.08.05, 14:58 Dobrze ze wy wszystkie jestescie takie piekne i macie tak wytworne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAK.MOICH.UST Re: tandeciary? IP: *.telpol.net.pl 22.08.05, 16:23 K..... Aretur przezywacz czy do ciebie synku nie dociera? 50% wypowiedzi kurde zawiera treśc że wszysko robi solarkja i wizazysta a dziewczyny mówią że nie sa zzdrosne. A ty kuźwa po raz n-ty piszesz ze kuźwa jestesmy zazdrosne i tyle. Do cholery jasnej i jak tu sie nie wku..... Moze mi powiedziec? Ty mysłeisz ze co? Ze one wychodza na ten wybieg tak samo ustylizowane jak dziewcyzny na zakupy? Chłopie przy nich przed takim wystepem siedzi na okrągło podczas 8 godzin - fryzjer, stylista, wizażysta i poprawiaja przez cały czas. No chlopie do choelry ile razy ci to jeszcze powtórzyć.... ciezko mnie wkur... ale ty to po prostu zrobiłeś fenomenalnie szybko!!! Bo niecierpei jak musze komuś coś50 razy móić a on i tak nierouzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
porrka Re: tandeciary? 22.08.05, 16:29 Tandetny to jest ten retusz. Laski tez niespecjalne, gdzie nawet dotyk grafika im nie pomogl. Szmatki moga byc (chyba bo wiekszosci nie ogladnelam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka228 Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:42 dziewczyny jak dziewczyny - srednie. ciuchy takie sobie ale gorsze widzialam. te laseczki przynajmniej maja odpowiednia figure do takich ubran. retusz zdjec beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: tandeciary? 22.08.05, 22:52 Wiecie chyba, że my tu nie dyskutujemy o tym czy ktoś jest piękny czy brzydki, bo wiadomo, że piękno jest pojęciem względnym. Padło hasło TANDETA i o to się toczy bój. Jednym się podoba ten "styl" innym nie. Jak ktoś lubi tak wygladać to ja mu nie bronię. Niech sobie będzie różowym móżdżkiem, proszę bardzo. Ktoś tu wyżej pisał, że modelki wcale nie muszą być ładne, bo to kwestia "zrobienia". Ja o modelkowaniu coć niecoś wiem, więc się podzielę. Modelki nie muszą być piękne. Zdjęcia zawsze można poprawić. Ale powinny być oryginalne, unikatowe, mieć to coś, przyciągać uwagę, mieć w sobie pewną wrażliwość, coś co zaintryguje. Piszę tu o prawdziwych modelkach, oczywiście. Więc jak możecie się dziwić,że te laski w różowych kaszkiecikach ktoś uważa za tandeciary???????????????????????????????????????????????????????????????????? Tandetna nie znaczy brzydka. Tandeta = rzeczy tanie, liche, z gorszego materiału, bezwartościowe artystycznie. Czy muszę jeszcze komuś tłumaczyć, że te laski WYGLĄDAJĄ tandetnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: tandeciary? IP: *.sc.res.rr.com 23.08.05, 01:49 Wygladaja tak: na dyskotece kazdy facet by sie za nimi ogladal.... bo to dobry towar na jedna noc. Tandeta szybko sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaileena Re: tandeciary? 25.08.05, 23:05 Te dwie z kieliszkami nawet spoko wygladaja. Ale spojrzcie na te 2 blondi zaraz po nich. Ciekawe jak wygladaja bez tapety. No i powiedzcie czemu np. brunetki sa zwykle mniej wymalowane niz blondyny i wiele naturalniej wygladaja? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: tandeciary? 25.08.05, 23:31 Matko,niektore z nich to takie straszydła,ze az oczy bola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytasz- mowie Re: tandeciary? IP: *.broker.com.pl 25.08.05, 23:33 O gustach sie nie dyskutuje, pani w środku bardzo ładna, pani po jej lewej stronie rowniez. Czy tandentne? nie wiem w dzisiejszym swiecie wszystko jest tandente, wazne ze zadbane ładne młode kobiety a to ze moze i uzywają solarium to tylko ich sprawa, nie podoba sie nie patrz, jesli komentujesz komentuj głosno w cztery oczy nie za plecami. Ktoś napisał ze sa sztuczne bo rozowe.... oceniajcie dalej ludzi na podstawie stroju.... temat uwazam za tandenty. Dla popraienie humoru mozecie sobie po mnie jechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittoria Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:43 maxima-models.pl/zgrupowanie_2003_10.htm to dopiero tandeciary haha a te zęby ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: tandeciary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:46 maxima-models.pl/final_2003_7.htm wcale nie gruba:| Odpowiedz Link Zgłoś