Dodaj do ulubionych

WASZE ULUBIONE POZYCJE

26.08.05, 22:35
jakie sa wasze ulubione pozycje (sexualne oczywiscie;) i gdzie lubicie to
robic??:) szukam nowych pomyslow;)
Obserwuj wątek
    • elleves Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 26.08.05, 23:08
      pod prysznicem - choc juz z lekka oklepane
    • Gość: DOBRA (zd)RADA No Limit's ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:41
      Co oznacza że szukasz "nowych" pomysłów?
      A jest jest jeszcze coś nowego do odkrycia w tym temacie??
      Myślę, że nie bardzo bo jesteśmy na tyle dorośli, że wiemy iż można się dobrz bawić w prawie każdym miejscu.
      Czyżbyś była aż tak doświadczona i wszystkiego już próbowałaś, że pytasz o to?
      Nie wydaje mi się...
      Spróbuj skupić się najpierw na meritum.
      • nie-przegap-zycia Re: No Limit's ;p 27.08.05, 00:06
        nie no na pewno nie jestem "na tyle doswiadczona" ale interesuje mnie co ludzie
        preferuja i moze sama bym to wyprobowala!;]
        • wcalenietakimaly tylko hamak 27.08.05, 04:45
          nie-przegap-zycia napisała:

> nie no na pewno nie jestem "na tyle doswiadczona" ale interesuje mnie co
          ludzie
          >
          > preferuja i moze sama bym to wyprobowala!;]

szczegoly na private.
    • zona_50centa Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 08.09.05, 13:38
      Moja ulubiona pozycja to na jezdzca a najbardziej lubie to robić na plazy :)
    • libertine21 Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 08.09.05, 13:41
      na jezdzca patataj
    • lilarose Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 08.09.05, 14:10
      Na łyżeczki oraz na jeźdźca na siedząco, twarzą do partnera. Strasznie kręci
      mnie seks w miejscach publicznych, np. na plaży, na przystanku, na ławce w parku
      • angiaa Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 08.09.05, 15:38
        noo na jezdzca na siedzaco!!- to moja ulubiona pozycja..
        • Gość: motylek_211 Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:40
          sprobuj od tylu.Ty lezysz na brzuchu a on kladzie sie na Tobie i wchodzi w
          Ciebie.Jazda na maxa!!Polecam!
    • mmagi Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 09.09.05, 18:42
      na żerandolu;-)
      • elamodela Re: WASZE ULUBIONE POZYCJE 10.09.05, 01:58
        i do tego boczna-ustalona wkoło klosza:)
    • Gość: AUTOMAT AUTOMAT IP: 213.25.189.* 10.09.05, 02:16
      Pozycja automat charakteryzuje sie tym ze kobieta siedzi na pralce a mezczyna
      stoi przed nią gdy on w nia wejdzie włączaja WIROWANIE
    • waldek1610 Oral dla niej.... 10.09.05, 06:07
      1.Moja partnerka na ladzie kuchennej z wypieta pupa, ja w pozycji stojacej mam
      dostep by wylizac ja bardzo dokladnie, zypelny odjazd!
      2. Pozycja 69, ja na dole ona na gorze, moja twarz zanurzona w jej cipce, ona
      sse mojego penisa.
      3. Ona siedzi na mojej twarzy, tylem (patrzy w strone moich nog) w ten sposob,
      moj nosek jest w jej cipce a moj jezyczek masuje jej lechtaczke, ograzm
      gwarantowany dla partnerki!
      • Gość: stokrotka101 Re: Oral dla niej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:53
        Po pierwsze na jeźdzca, po drugie od tylu gdy ja lezę na brzuszku, po trzecie
        klasycznie od tyłu i po czwarte w aucie w pozycji ginekologicznej- nie cierpie
        tej nazwy ale doznania są niepowtazalne.
        • Gość: Damian Stokrotka chciałbym Cię poznać!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.05, 21:01
          • waldek1610 Spojrzenie a la "Rznij mnie" 12.09.05, 07:18
            Damian, choc Stokrotka jest jedyna w swoim rodzaju, to takich kobiet jak ona
            (lubiacych kochac sie w samochodzie z nozkami wysoko w gorze) sa cale tabuny.
            Latwo jest rozpoznac kobiete ktora lubi takie rzeczy, zwykle gdy patrza na
            Ciebie maja w oczach to spojrzenie ktore mowi; "Rznij mnie kochany"...
            • Gość: stokrotka101 Re: Spojrzenie a la "Rznij mnie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:12
              Waldek wbrew temu co sie sądzi o tym forum jestem jedną z nielicznych osób,
              które bez skrępowania mówa o tym,że lubią się kochać ale wierz mi lub nie , nie
              mam spojrzenie a la "Rznij mnie". U mnie selekcja jest ostra a po ostatniej
              historii (że tak powiem )romansowej, bedzie jeszcze ostrzejasza wiec z sądami
              na mój temat radzę byc ostrozną.
              Pozdro
              • waldek1610 Re: Spojrzenie a la "Rznij mnie" 12.09.05, 09:29
                Stokrotka,
                To ze lubisz sie kochac i do tego sie przyznajesz to dobrze i chwala Ci za to!
                Nie ma nic zlego w obnazaniu sie ze swymi upodobaniami. Nie sadzilem ze
                patrzysz w ten sposob na pierwszego lepszego, tymniemniej juz gdy jakis
                mezczyzna zasluzy sobie na takie gorace spojzenie od kobiety takiej jak Ty, to
                moze byc to czasami tak cudowne jak polozenie glowy pomiedzy Twoimi ludami...Za
                takie spojrzenie od obcej kobiety oddal bym wiele, i fajnie jest gdy kobieta
                patrzy na nas facetow w ten sposob.
    • Gość: ___YOUR_WHORE___ od tyłu na jeźdźca, 69 naturalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka