smak.moich.ust 29.08.05, 14:25 Cześc ma tu moze ktoś tekst piosenki z filmu "pierwsza miłość" .... nieiwme dlaczego, ale wydaje mi sie ze tu akurat bedzieice mieli ten tekst. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia :]]]]]]]]]]]]]]]]] IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 29.08.05, 20:26 buahaahahaa...no duzo osob widze Ci pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: :]]]]]]]]]]]]]]]]] IP: *.telpol.net.pl 30.08.05, 12:57 no wicej bys zrobila gdybys napisała tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tekst 30.08.05, 13:17 a co to za film? z ktorego roku? i kto w nim gra... bo jakos nie moge skojarzyc takiego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
andapka Re: tekst 30.08.05, 13:21 to chyba serial jakis:D::D:D, nie pomoge nie widzialm, szukaj na googlach:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tekst 30.08.05, 13:37 jezeli chodzi o ten serial na POLSACIE - prosze "Z niepokoju drżę więc obejmij mnie dobry Wrocławiu, z marzeń utwórz mgłę bym schroniła się, bym ukryła, co przyniesie czas, zauroczy nas, mądry Wrocławiu, stoję u Twych drzwi, czy otworzy mi pierwsza miłość. REF. Jestem tutaj, przytul mnie, pierwsze tak, pierwsze nie, będę obok po to by spełnić Twoje sny, piękne sny, dobre sny. Jestem tutaj, przytul mnie, pierwsze tak, pierwsze nie, będę obok po to by spełnić Twoje sny, spełnić moje sny, piękne sny, dobre sny. Oooo, stoję u Twych drzwi, czy otworzy mi pierwsza miłość." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:40 agatka od kiedy tys taka pomocna?:D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tekst 30.08.05, 13:47 ja jestem bardzo pomocne dziewcze, poczytaj wiecej watkow, a zobaczysz - a poza tym lubie grzebac w googlach :) Odpowiedz Link Zgłoś