orion22 30.08.05, 14:22 ftp://moto:moto911@65.108.90.136/Pazur/mandaryna.mp3 Oto cała prawda nagrana na mikrofon Mandaryny podczas jej występu ;) Smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg.888 Masakra !! aaaa [żygi] 30.08.05, 14:43 buhaha skąd to masz?? hah niech jeszcze raz w TV w jakimś wywiadzie zobaczę jak ona mówi ze ma talent to chyba zheftuje na swój telewizor !! zresztą co tu się dziwić, nieod dawna wiadomo że Nasza Mandarynka ma głos przetwarzany komputerowo. Michał płaci za to sporą kasę, więc niech ona nie mówi że SWÓJ [rzekomy] TALENT ZAWDZIĘCZA TLYKO SOBIE!! Wiem, że wiele artystó ma komputerowo przetwarzany głos, ale oni nie pieprzą wkółko ze mają TALENT KTÓRY ZAWDZIĘCZAJĄ TLKYO SOBIE !! I niech ktos tu cos powie o niej ze ona wspaniała jest i zdolna !! Sztuczne włosy + Sztuczne paznokcie + Sztuczne rzęsy + Sztuczne piersi + Sztuczny "talent" + samouwielbienie ale nie wiem czego bo talentu to ona nie ma za grosz!! = Tandeta x10000000000000000000000000000000000000000000(..) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: Masakra !! aaaa [żygi] 30.08.05, 15:01 To , ze ona jest jedna wielka chodzaca tandeta , to ja wiem juz od dawna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 30.08.05, 15:08 jest beznadziejna! cała sztuczna, spiewać to ona nie umie, najlepiej by było gdyby zmieniła zawod np.została tylko tancerką, bo spiewac to nie umie a tanczyć umie! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 30.08.05, 15:09 nagranie super... pewnie teraz Michałek Wiśniewski musi sie rozdwajac zeby równoczesnie obskoczyc koncerty dla Samoobrony i starac sie wycofac to nagranie z Internetu.. wszak trzeba bronic "honoru" malzonki hahaha ale musze powiedziec, ze naprawde ciezko wytrzymac do konca tego wycia... niezle tortury... zażynane prosie i rozdzierany kot wysiadają przy wyciu tej pani. pozdrawiam jej fanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_cheshire Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 30.08.05, 15:14 Hmmm....I pomyśle, że ja mam zakaz śpiewania!!! Że niby wspólokatorom się szacunek należy!..Phi...Teraz będę ich tym katować....Jeszcze mnie poproszą o trele. PS Ciężko wytrzymać to wycie...Oj, ciężko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Gwiazda Sopotu - smacznego IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 30.08.05, 16:54 Ups to Ja już lepiej śpiewam:) co za wstyd Manadaryna co Ty robisz??????? ale się ubawiłam przy tym nagraniu:):):):)papa Odpowiedz Link Zgłoś
eriani Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 30.08.05, 17:13 BOZE!!!!!!!!!!!!!! Ty widzisz i nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA Stop a nie Sopot ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:09 Dobra, wytrzymałem jakieś 30 sekund :)) A teraz co o tym sądzę. 1. mandaryna i inne perełki Polskiego i światowego popu z reguły "spiewają" na koncertach z playbacku. To nic nowego. 2. Na scenie jest straszny hałas a ona musi coś tam gadać by wychodziło naturalnie. Tak naprawdę to sama siebie nie słyszy! Obiecuję, że większość klepiących utwór z tasmy tak się zbłaźnia gdy ktoś to nagrywa (słynny przykład: E.Iglessias - wył w Polsce jak zarzynany a jakiś niedobry polski technik to nagrał :))) 3. mandaryna nie ma talentu to fakt. 4. Nie da się poprawnie śpiewać wykonując do tego jakieś fiki-miki akrobacje - nie ma cudów! To potrafi tylko garstka naprawde utalentowanych ludzi. 5. na okładce CKM-u wyszła koszmarnie! Wygląda jak dzik a nie laska. Dlaczego ustawili ją w takiej pozycji? Bo nie ma fajnego tyłka a piersi ma jak dwie cebule (małe i można się rozpłakać widząc tą porażkę) i zrobili tak żeby pierwszego nie było widać a drugie żeby sobie wisiało. Myslałem, że po sesji z Paschalską już nic gorszego nas, facetów nie spotka - a jednakkk... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Gwiazda Sopotu - smacznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:38 Nie wiedzialabym gdzie schowac głowe ze wstydu...Ale porazka,a ona wszedzie gada jaka jest utalentowana i jak zawsze marzyla o tym zeby spiewac.Lepiej niech spiewa Michalowi pod prysznicem.A swoja droga,on ją lansuje,a z drugiej strony pewnie sam sie z niej niezle nabija... A sluchajcie,u mojej kumpeli byly niedawno kuzynki z Kanady i leciala piosenka Mandaryny w radio i te kuzynki powiedzialy,ze nic nie czają z tego co ona spiewa..Mialo byc po angielsku,a wyszlo nikt nie wie po jakiemu... PORAZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Gwiazda Sopotu - smacznego IP: *.tvkdiana.net.pl 30.08.05, 19:17 ale to przeciez było do przewidzenia ze ona ot tak nie zacznie pieknie spiewac.chyba nie chcecie powiedziec ze ktos z was wierzył w ten pseudotalent?moze dzieki temu skonczy sie w koncu kariera rodziny wiśniewskich.przesyłajcie to gdzie sie da zeby kazdy sie przekonał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Gwiazda Sopotu - smacznego IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 30.08.05, 21:15 Nie wiem jak wy ale ja zagłosuję na Mandaryne! hehehehe to skandal, ze sprzedała tyle płyt. Moze Michał je wykupił?! hihihihi Mamy swojego polskiego "Enrique"- gwiazdę estrady. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 30.08.05, 21:33 ale jaja, współczuje jej :] Odpowiedz Link Zgłoś
sophiye Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 30.08.05, 22:01 przeciez to bylo do przewidzenia hehe no to mamy "gwiazde":)ciekawe jak dlugo bedzie swiecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Gwiazda Sopotu - smacznego IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:07 oja czemu mi sie nie wyswietla ta strona? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 31.08.05, 09:16 media.putfile.com/mandaryna2 ten link dziala :) przyjemnej katorgi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Gwiazda Sopotu - smacznego IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:48 buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mewka81 Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 31.08.05, 11:55 pewnie kazala wycofac ta strone wlascicielom. Tak samo bylo z ta reklamą housowej imprezy (Housewitz - co prawda tu mieli racje, ze wycofali z netu, ale chcialam to zobaczyc zeby wiedziec o czym tak sie rozpisywali) Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 31.08.05, 21:44 Jejku tak bym chciała to usłyszeć, ale te strony mi się nie otwierają!!!!!! HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 31.08.05, 22:09 Jest, otworzyło sie! A raczej o ja p.i.e.r.d.o.l.ę tego się właśnie spodziewałam. Ale masakra. Jesteście naprawdę kochaną publicznością:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaileena Re: Gwiazda Sopotu - smacznego 31.08.05, 22:01 O kurde, ja lepiej spiewam, zwlaszcza jak popije:)Dzieki agatka bo tamten mi sie nie otwieral a chcialam to uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś