Dodaj do ulubionych

CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ???

08.09.05, 21:17
Hello
Za niedługo mój chłopak obchodził bedzie swoje urodziny. Macie moze jakis
pomysł na prezent?? Tak w granicach 100 złotych?? Prosze laski napiszcie co
kupujecie waszym mężczyznom, faceci co Wy lubicie dostawac? Jestesmy ze sobą
rok... :) czekam na propozycje.
Obserwuj wątek
    • gwiazdka1888 Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? 08.09.05, 21:31
      woda toaletowa, fajna koszulka, twoje duze oprawione zdiecie, zapalniczka,cos z
      bizuterii: lancuszek,bransoletka, jakas plytka,

poprostu zalezy co lubi
      • Gość: karolka Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? IP: *.aster.pl 09.09.05, 00:03
        jesteś z facetem rok, a nie wiesz co mu kupić na urodziny??? dobre.... a znasz
        go w ogóle troszkę???? może to Ci podsunie jakiś pomysł....

narazie
        • rivvana Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? 09.09.05, 00:42
          Witam , jestem ze swoim mężczyzną od tygodnia, ale za miesiąc też ma urodzinki,
          może mi tez ktoś podpowie co mu kupic w związku z tą okazją, nie wiem jeszcze
          co ma i czego potrzebuje.
    • Gość: Solenizant jak on Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 01:18
      Wydaj 2 zl. Na wstazeczke :))))
      Czerwona najlepiej :))))
      Rozbierz sie, umyj, obwiaz sie nia...
      ...zawiaz kokardke na plecach...
      ...otworz mu drzwi w takim stroju...

...efekt murowany
      :))))

Nie trzeba kasy na prezent, wierz mi :)
      • zona_50centa Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? 09.09.05, 09:15
        Ja proponuję:
        1.Perfum (wyszedł teraz nowy, śliczny zapach męski Davida Beckhama-kosztuje ok.
        100zl)
        2.T-shirt na pewno znajdziesz jakiś fajny, zresztą teraz jest pełno przecen i
        wyprzedaży więc nie wydasz duzo pieniędzy)
        3.Srebrny łańcuszek albo bransoletkę ( do 100zl kupisz juz całkiem grubą)
        4.Sweter
        5.Ramkę z waszym zdjęciem
    • malgos_r Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? 09.09.05, 10:36
      ja jestem z moim facetem dzis juz 20 miesiecy i napisze ci co on dostawal na
      urodziny i rozne okazje ode mnie i znajomych moze ci cos to nasunie: srebna
      bransoletke z wygrawetowanym moim imieniem :) ilustrowana kamasutre, plyty
      Myslovitz bo uwielbia ten zespol, korki do grania, bo mial beznadziejne :D,
      ramki ze zdjeciem, koszulke w ladnym kolorku, male lego bo je uwielbia.
      A generalnie prezent to kwestia indywidulanych upodoban, jak jestescie ze soba
      juz kawalek czasu to wiesz co on lubi, kiedy wzdycha na jakis widok itp.
      Milego i owocnego szukania :)
    • Gość: amelka Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:57
      nie liczy sie cena prezentu ale pomysl... jak chlopak ma urodzinki to spedzam z
      nim caly dzien, robie masazyk, jakis dobry obiadek itp, no i oprocz tego prezent
      oczywiscie, ale to juz zalezy od zainteresowan.
    • Gość: Gringo Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:05
      Daj mu ten chajs i powiedz, ze nie mialas pomyslu i ma sobie cos kupic sam.

:]
    • Gość: ania22 Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 01:27
      A ja mojego ostatnio zaprosiłam do restauracji na jego ulubioną sałatkę z
      tuńczyka. A w domku...no to już zależy od was...
    • Gość: gram kokainy Re: CO?? MACIE JAKIŚ POMYSŁ??? IP: 81.159.176.* 15.09.05, 01:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka