cdominka 09.11.05, 11:02 Dowiedziałam się niedawno, że mój mąż miał romans. Aż mnie roznosi żeby się zemścić. Na mężu i na tej rudej idiotce. Poradźcie mi coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werka Re: zdrada i zemsta IP: *.pool82107.interbusiness.it 09.11.05, 12:22 Ja bym sie napewni chciala zemscic ,ale ja mam porywczy charakter i wczesniej cos zrobie zanim pomysle czy to jest wlasciwie. Coz wiec moge powiedziec, mscij sie jesli tego potrzebujesz i uwazasz ,ze to dobre rozwiazanie tej sytuacji, ale mscij sie z glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lilac_wine Re: zdrada i zemsta 09.11.05, 12:37 eee nie wydaje mi się żeby mszczenie się było dobrym rozwiązaniem. Potem możesz mieć kaca moralnego i na co ci to. jeśli już chcesz się niejako dowartościować i mieć przygodę to czemu nie, ale ja bym nie mówiła o tym facetowi, tylko od tej pory bardzo dbałabym o siebie i byłabym niedostępna. Jak zobaczy co za cudo mu po domu chodzi i jest poza zasięgiem, to sie dopiero wkurzy i będzie się starał. Ale zrobisz co uznasz za dobre, jednak każdy przypadek jest inny, trzymaj się i przede wszystkim nie trać wiary w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesiunia Zemsta.... IP: *.jeremi.pl 09.11.05, 12:41 Jeżeli macie dzieci... wystarczy zemsta.... koniec z sexem na rok.... itd. jeżeli nie macie dzieci... zastanowiłabym się nad rozstaniem... czy masz pewność że nie zrobi tego ponownie? za każdym razem jak będzie wracał za późno, będziesz go posądzała o zdrade. Każda koleżanka będzie kolejną kochanką... Uważam, że etgo nei da się zapomnieć. A pomysł na zemstę.... nie gotuj obiadów, nie pierz mu ubrań.. niech ruda mu wypierze... powiedz rodzinie...(tak w tajemnicy) straci w oczach innych.... PS podziwiam cię że jeszcze możesz z nim żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cdominka Re: Zemsta.... 09.11.05, 12:55 Mamy dziecko więc dałam mu szansę.Pierwszą i ostatnią.Tym bardziej, że to nie trwało długo i przyznał się do błędu. Ale chyba jestem mściwa z natury bo muszę coś zrobić. I ta zraniona duma... Ale powiem Ci, że faktycznie przestałam mu gotować obiadki i prać gatki. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Czy do tego potrzebujesz akcetpacji innych? 09.11.05, 12:57 By przyprawić mu rogi!?I tak się zemścisz trochę przez zapomnienie,troche mimochodem.Zastanów się dlaczego to zrobił-Bo może za często bolała Cię głowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Czy do tego potrzebujesz akcetpacji innych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:04 Głowa mnie nie boli nigdy. I o przyprawianiu jemu rogów też nie było tu mowy. Mścić się można też na inne sposoby. Ten akurat jest mało orginalny. Zresztą te rogi to mam chyba ja... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Zemsta....do hesiuni 09.11.05, 15:03 no co ty koneic z seksem to chyba sredni pomysl-czemu rezygnowac z przjemnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Zemsta.... 09.11.05, 15:03 "wystarczy zemsta.... koniec z sexem na rok.."... hehehe.. bardziej idiotycznej rady nie moglas dać!!!!!! brak seksu w malzenstwie to NAJDOSKONALSZY POWÓD DO ZDRADY!!!! nic wiecej nie trzeba! Nawet najwierniejszy mąż gdyby miał ciągnąć przez rok na ręcznym, przerzuciłby sie w którymś momencie na jakąś panienke... Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: zdrada i zemsta 09.11.05, 13:11 Nie na darmo mówią, że zemsta jest rozkoszą Bogów Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 zemsta słodka jak miód? 09.11.05, 13:31 No dobra powiedz sobie że jest męską szowinistyczną świnią i zrób to.Tylko po co?"Co ma wisieć nie utonie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty [...] IP: *.bie.lama.net.pl 09.11.05, 13:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia23 Re: zemsta słodka jak miód? 09.11.05, 14:50 I jak bedziesz się czuła po zemście?? Czy ona pomoże Ci przejść przez ten niestety ale trudny okres? Z doświadczenia wiem, że to boli - boli jak diabli!! Moja rada - pokaż swoją klasę. Nie poniżaj się. Po pewnym czasie spojrzysz na to wszystko zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
0misia0 Zemska ZEmSta i jeszcze raz zemsta................ 09.11.05, 14:52 Ja bYm nie podarowała na pewno... choc mysle ze kazdy moze popełnic błąd.. ale on uwaza to za błąd czy poprostu (powiedziala przepraszm, tak wyszlo)?? To było by dla mnie istotne zanim zaplanowałabym słodką zemste;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Zemska ZEmSta i jeszcze raz zemsta........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:00 On uważa, że to błąd ale przecież zaczynając znajomość z tą rudą cipą wiedział na pewno, że robi świństwo. Chyba nie dostał pomroczności jasnej i to na dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Zemska ZEmSta i jeszcze raz zemsta........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:07 A ruda wiedziała od początku że facet jest żonaty ma dzieci. W ogóle jej to nie przeszkadzało. Wręcz przeciwnie. Zadusiłabym i jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Po co się mścić? 09.11.05, 15:08 Jakbym miała męża i zdradziłby mnie to na pewno nie chciałoby mi się mścić na nim. Ewentualnie postarałabym się utrzeć mu nosa. Pokazałabym, że mam klase, jestem atrakcyjna i samowystarczalna. Jego strata, że nie docenił to co ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Po co się mścić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:27 A jak byś mu tego nosa utarła? właśnie to mnie najbardziej interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Po co się mścić? 09.11.05, 15:33 Hmm, to zależy. Jak bardzo chciałabym mu dopiec, to uderzyłabym w najczulszy punkt, ale raczej takie zagrywki nie są w moim stylu. Po prostu nie dawałabym po sobie poznać, że ta zdrada mnie boli, tylko robiłabym dobrą mine do złej gry. Nie wiem jaka jest twoja sytuacja, ale ja przede wszystkim: 1. wyjechałabym w jakieś fajne miejsce chociaż na pare dni 2. wychodziłabym często z domu w jakieś ciekawe miejsca (zależy co kto lubi) 3. zadbałabym bardzo o swój wygląd (kosmetyczka i nowe ciuszki), a co :) Niech widzi co traci :) Odpowiedz Link Zgłoś
cdominka Re: Po co się mścić? 09.11.05, 15:49 Z punktem 1 i 2 jest ciężko bo akurat mam małe dziecko i nie mam kompletnie z kim je zostawić i moje wyjścia i wyjazdy są ograniczone. Nie znaczy to, że siedzę w domu ale nie wychodzę tak często jak bym chciała. A jeżeli chodzi o wygląd to zadbana jestem zawsze i wszędzie ;))) Co mógł stracić to on wie ale widocznie ruda miała większą moc. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Po co się mścić? 09.11.05, 15:52 Aaa to wszystko jasne :) po prostu chciał się odstresować. Nie tak serio, właśnie często pojawienie się dziecka powoduje, że faceci czują się niepotrzebni w tym sensie, że uwaga żony skupia się tylko na potomku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Po co się mścić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:08 Każdy powód jest dobry. Może taki facet niech się też trochę skupi na dziecku a nie na własnych przyjemnościach. Ale co mam zrobić z tą laską? Może zadzwonić i powiedzieć co o niej myślę? Może mi ulży. Czy dać spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Po co się mścić? 09.11.05, 16:14 Jak chcesz. Ja dałabym sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: Po co się mścić? 09.11.05, 16:16 cdominka napisała: > widocznie ruda miała większą moc. znasz przynajmniej motyw, który go do tego skłonił. niektóre rude tak maja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Po co się mścić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:19 No to dół. Dobrze, że tych naturalnie rudych jest tak mało;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: Po co się mścić? 09.11.05, 16:28 nie wiem jak z tymi naturalnie rudymi, które farbują włosy ale obawiam się, że część mocy może pozostać. jeżeli się nie mylę to chodzi o oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdominka Re: Po co się mścić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:41 A co mają w tych oczach????? Odpowiedz Link Zgłoś
marakesz13 Re: zdrada i zemsta 09.11.05, 18:44 cdominka napisała: > Dowiedziałam się niedawno, że mój mąż miał romans. Aż mnie roznosi żeby się > zemścić. Na mężu i na tej rudej idiotce. Poradźcie mi coś. Zemsta nie jest dobrym wyjściem. Upokorzysz faceta i siebie. Za jakiś czas kac moralny gwarantowany. Daj mu szansę i obserwuj. Może to był jednorazowy wybryk i więcej sie nie powtórzy? Zdrada rodzi zdradę i nic dobrego z tego nie wychodzi. Jak sie będzie tą rudą zabawiał dalej, to wtedy możesz mieć czyste sumienie i całkowite usprawiedliwienie dla zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: zdrada i zemsta 09.11.05, 19:49 oj ja sie zmescilam i od razu lepiej! chociaz nie powiem mam ochotke na czestsza zdrade bo to jednak przyjemny dreszcyk emocji;) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: zdrada i zemsta 10.11.05, 12:58 wystarczy jak strzelisz jej z liscia! Odpowiedz Link Zgłoś
kami_18 Re: zdrada i zemsta 17.11.05, 18:46 Sadze ze zemsta nie ma wiekszego sensu :/ wiadomo ze czujesz sie upokorzona w jakis sposob ale jesli macie dziecko to sprobuj mu wybaczyc ... nie zapomniasz o tym ale mysle ze w miare uplywu czasu ten problem bedzie stawal sie mniejszy! zrobicie to dla dobra waszego dziecka ... ja mialam taka sytuacje w domu ... mialam ogromny zal do taty ale z czasem ponownie zaufala mu moja mama i ja!=) nadal jestesmy rodzina ... =) Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: zdrada i zemsta 17.11.05, 23:07 odpusc sobie zemste.zachowaj sie z klasa.poprostu odejdz.jak dama.zemsta jest slodka ale pozniej na jezyku roibi sie gorzko...zachowaj klase. Odpowiedz Link Zgłoś