marvika 11.11.05, 19:21 Jeżeli chłopakowi bardzo podoba się dziewczyna, to zawsze stara się ją poznać? Czy może coś powstrzymuje jego dalsze działanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frezja66 Re: Pierwszy krok 11.11.05, 22:17 Jeżeli wbije sobie do głowy, że nie ma u niej szans to pewnie nie zdobędzie się na żaden krok w obawie, ze się osmieszy, zreszta kboiety mają podobnie, jesli podoba im sie jakiś zabójczo przystojny facet a uważają, że nie mają u niego szans to prędzej sobie takiego gościa odpuszczą niż zrobią jakis krok, ale to jest tylko moje zdanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Pierwszy krok 12.11.05, 08:15 widocznie powstrzymuje - jesli nie możesz się doczekać zrób sama 1 krok, czasami faceci lubią odważne kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
ojj_rysa Re: Pierwszy krok 13.11.05, 13:55 Ja nie wiem. Z rozmów z qmplami wiem, że czasami odpuszczają, bo twierdzą, że nie mają szans. Np. zobaczą jak ona rozmawia z innym bardzo przystojnym kolesiem i od razu myśli, że coś ich łączy. Więc odpuszcza. Ja z własnego doświadczenia wiem, że jak dziewczyna ejst ładna, ale myśli, że nie jest, i podoba jej się jakiś przystojniak, to ona boi się do niego podbijać, bo myśli że nie ma szans. On - przystojniak, ale też myśli ze nie ma szans - robi to samo. I potem on chodzi z jakas brzydka, a ta ladna zdycha i mysli ze jest gorsza od tamtej. a sama mogla go poderwac. tylko - latwo mowic - gorzej zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś