Dodaj do ulubionych

We śnie-czy to jest normalne?

11.11.05, 19:28
Będę pisała bardzo zawile,mam nadzieję ,że któraś z was zrozumie;)
Już po raz któryś dostałałam "tego czegoś"(obawiam się ,że dzieci siedzą na
forum) we śnie.Czy ma się na to jakiś wpływ?Jak to wogóle się dzieje?Przecież
w czasie snu zwyczajnie leże i nic nie robię.Czy któraś z was też tak ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: nie_wiem Re: We śnie-czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:08
      "tego czegoś"??!!
      Czego? Orgazmu, miesiączki...hmmm rozwolnienia??;))
      • kasitza Re: We śnie-czy to jest normalne? 11.11.05, 20:34
        hehe
        • Gość: ja_@ Re: We śnie-czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:47
          Ala wstydzi się sprecyzować "to coś"?;))
          • ala75 Re: We śnie-czy to jest normalne? 11.11.05, 20:58
            No kurde,jasne ,że orgazmu.
            A pytanie jest śmiertelnie poważne.
            • stefex Re: We śnie-czy to jest normalne? 11.11.05, 23:20
              Ale to jak... spisz spisz i nagle sie budzisz i masz orgazm ?
    • stefex Re: We śnie-czy to jest normalne? 11.11.05, 23:25
      A co do tych dzieci to tu napewno nie ma takich mlodych co by nie wiedzialy co
      to orgazm :)
      • ala75 stefex :coś w stylu n/t 12.11.05, 14:48
        • ala75 chodzi o to że 12.11.05, 15:16
          Dostaję orgazmu podczas snu.Gdy śpię.Śni mi się ,że się masturbuję czy coś i
          czuję że mam orgazm.Przeważnie się wtedy budzę.Jak to możliwe,że można dostać
          orgazmu bez żadnego "wspomagania"?Ot tak po prostu?
    • b-beagle Re: We śnie-czy to jest normalne? 12.11.05, 15:12
      To ciekawe ))))
      • calawkwiatkach Re: We śnie-czy to jest normalne? 10.12.05, 19:45
        ale ci fajnie, ja nawet na jawie nie mam:((((
    • b-beagle Re: We śnie-czy to jest normalne? 12.11.05, 15:12
      Ale o co chodzi?
      • Gość: olenka Re: We śnie-czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:57
        ja tez bardzo czesto mam orgazm w czasie snu, fajne to jest
        • ala75 Do oleŃki 12.11.05, 18:03
          Gość portalu: olenka napisał(a):

> ja tez bardzo czesto mam orgazm w czasie snu, fajne to jest

Ale nie masz na to wpływu,prawda?Bo to strasznie dziwne jest...przecież nie
          masturbujemy się podczas snu!
          • Gość: ami38 Re: Do oleŃki IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.11.05, 19:08
            ja też tak mam i to nie wydaje misię takie super. może i trochę fajne jest ale
            jak sie budze to nie wiem co się dzieje, jetem zdezorientowana i wolołabym tego
            nie mieć. raczej lepsze so przyjemności z ..pewnego źróła. bo skąd sie to
            bierze podczas snu, jak i dlaczego to nie mam pojęcia
    • Gość: amelka Re: We śnie-czy to jest normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:02
      tak, to jest normalne. jak nie wierzysz to przeczytaj sobie ksiazke 'wojna
      plemnikow'
      • ala75 Do Amelki 12.11.05, 18:04
        tak, to jest normalne. jak nie wierzysz to przeczytaj sobie ksiazke 'wojna
        > plemnikow'

A wiesz może coś o tymjak to się dzieje?
        • Gość: amelka Re: Do Amelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:06
          to wszystko podswiadomosc, nie masz na to zbyt wielkiego wplywu. musialabym Ci
          tutaj walnac dluugi wyglad nt po co i dlaczego sa orgazmy podczas snu:)
          • Gość: experymenciara Re: Do Amelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:11
            noo ja tez mialam..bo wiesz orgazm to umysl i cialo...podniecasz sie i juz:P
            tak mysle;) to nic strasznego...czemu sie tak boisz;D ciesz sie!niektore to
            musza sie na swiadomego naharowac i czasami nic z tego;)
            • ala75 Re: Do Amelki 12.11.05, 18:26
              Nie chodzi o to,że się boję tylko jestem zadziwiona jak to się dzieje:)
              Amelka jak znajdziesz chwilkę to walnij ten wykład:)Umieram z ciekawości,a
              księgarnie dopiero od poniedziałku czynne:)
              • Gość: hmmmm hmmmm IP: *.astral.lodz.pl 12.11.05, 18:40
                wedlug mnie masz za ciasna pizame albo za bardzo wykrochmalone przescieradlo;p
              • Gość: amelka krótki wykład o orgazmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:12
                nie umiem napisac dokladnie tak jak jest w tej ksiazce, ale tak w skrocie
                chodzilo o to, ze orgazmy pelnia rozna funkcje. podczas orgazmu wejscie do
                macicy jakos inaczej sie uklada, tak ze wtedy plemnikom jest tam latwiej wejsc,
                po orgazmie jest juz im trudniej niz przed, bo zageszczea sie tzw filtr, czyli
                zmienia sie sluz. wiec jezeli kobieta ma orgazm przed szczytowaniem mezczyzny,
                jego plemnikom trudniej jest przejsc do macicy, jesli po lub w trakcie to
                b.latwo. organizm kobiety podswiadomie decyduje czy chce zeby doszlo do
                zaplodnienia czy nie, wplywaja na to rozne czynniki. orgazmy we snie moga pelnic
                np funkcje orgazmow przed, czyli utrudnic zaplodnienie przy najblizszym
                stosunku. pewnie maja tez inne role, ale tego juz nie pamietam. z tej ksiazki
                dowiedzialam sie mnostwo innych, rownie ciekawych, rzeczy, wiec jak bedziesz
                miala czas to mozesz sobie przeczytac i dowiedziec sie dokladnie czemu miewasz
                orgazmy podczas snu, mam nadzieje ze cos zrozumialas z mojego 'wykladu'.
                3maj sie
                pa:)
                • ala75 Re: krótki wykład o orgazmach 12.11.05, 22:03
                  Zatem sam mózg może wywołać orgazm?
                  To coś jakby widzieć z zamkniętymi oczami;)
                  • mati29 Re: krótki wykład o orgazmach 14.11.05, 10:51
                    moze masz w lozku jakies akcesoria?
                    moze to ta posciel ? drazni Twoje cialo
                    sprobuj zmienic pizamke
              • mati29 Re: Do Amelki 14.11.05, 10:15
                a spisz sama?
    • Gość: :P faceci mają poluacje i to jest zupełnie normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:45
      • Gość: mk Re: faceci mają poluacje i to jest zupełnie norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:44
        Chyba "polucje" co? ;P
        • Gość: :P nio:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:14
    • waldek1610 U mnie to normalne, 14.11.05, 10:47
      Ala,
      Ja tez "tak mam" chociaz nie jestem kobieta, miewam mokre sny od czasu do czasu
      gdy mi sie jakas fajna pupcia przysni.

Tak na marginesie to po co ta konspiracja? Dzieciaki i tak o orgazmach napewno
      wiedza bo maja komputer i kolegow i kolezanki w szkole...
    • Gość: mm Re: U mnie to normalne, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.05, 22:45
      wydaje mi sie ze cialo,natura upomina sie o swoje;)
      Natury nieda sie oszukac;)
      • Gość: jozia Re: U mnie to normalne, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:23
        Moze ty poprostu nie wiesz co to jest orgazm i tylko ci sie wydaje ze go
        dostajesz albo poprostu jestes niezaspokojona dziewica. A bajki to dzieciakom
        na dobranoc .......
        • mati29 Re: U mnie to normalne, 15.11.05, 09:24
          no jak niezaspokojona jak co noc ja dziadek piaskowy zaspokaja!!!
          • Gość: jozia Re: U mnie to normalne, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:29
            hehe top moze ja zle zaspakaja niech sie na babcie piaskowa przerzuci :))
    • heretic-magic Re: We śnie-czy to jest normalne? 15.11.05, 11:44
      Nie wiem czy normalne, ale sie zdarza, tylko czy to jest
      taki "pelnowartosiowy" orgazm... hmm... ale czy to wazne :) poza tym nie
      wszystko musi byc normalne, ja tam wole sie wyrozniac ;) _-_-_-> pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka