beribazu 27.12.05, 15:33 Dziewczyny, ilu partnerów "do łóżka" to teraz norma, ile dużo, ile mało? Ilu miałyście do momentu bycia z tym jednym_jedynym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:39 czy mam odpowiedzieć tak samo jak poprzednio czy teraz może inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
beribazu Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:44 bo ja właśnie nie wiem, gdzie mi się zgubił poprzedni post :) a jestem bardzo ciekawa odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:50 przecież nie ma na to normy. miałam 2, ten drugi to pewnie już zostanie na stałe, a tego pierwszego żałuję, bo byłam młoda i głupia. Jestem poniżej, czy powyżej normy Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
beribazu Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:58 No właśnie ja nie wiem, ile wynosi norma... Drugi partner na stałe to wg mnie bardzo romantyczna wizja :). Ja też miałam kiedyś takie wizje... Ale wszystkie związki kończyły się moim wnioskiem "przecież na dłuższą metę ja nie mogłabym żyć z takim mężczyzną, bo to-i-to-i-to mi nie pasuje". Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 16:01 post był pewnie obsceniczny i admini go usuneli:) moze 7 miu? to szczęsliwy numer nie? ale nie 13 tu bo to pecha przynosi Odpowiedz Link Zgłoś
kali_25 Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:56 właśnie zaczynam mieć "jazde" co do ilości która była przede mną, dowiedziałem się o jednym z nich, swoją drogą niezły palant, dziwnie się z tym czuje Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:59 moj maz. pierwszy i jedyny:) ja dla niego tez. jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beribazu Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 16:00 O, a ile wynosi norma dla mężczyzn? Bo wierzę, że wbrew niektórym opinią, nie chodzą oni na prawo i lewo do łóżka ;). Chodzi mi o dojrzałych i dorosłych. Ile, nim się na jedną zdecydowaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
problem Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 11:55 nie wiem ile to norma ale ja np. 19 i chciałbym żeby na 20 się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
monis84 Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 00:10 Do momentu bycia z tym jednym i jedynym nie mialam zadnego partnera lozkowego,on rowniez.I teraz mamy tylko siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaolszewska Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 14:26 a juz myślałam że jestem dziwna...ja też tylko jeden i odrazu został na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:21 co to jest licytacja ktora jest wieksza k.............? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAMN IT Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 01:18 u mnie sytuacja tak samo wyglada.I przeraża mnie to niesamowicie....Ale na szczescie 1szy partner do niczego nie zobowiazuje-przynajmniej mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 14:42 Nie wiem, ilu mnie jeszcze dzieli od tego jednego jedynego ;) dla co bardziej przyzwoitych liczba moich partnerów to kompletna degrengolada, ale dla innych jak najbardziej norma, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 15:00 z tym Jednym Jedynym 2, ale tego pierwszego bardzo zaluje niestety. zaluje ze nie zaczekalam na tego Jedynego, nie mowie ze do slubu, ale az GO spotkam. i zaluje bo bylam wtedy mloda i glupia - niestety ! Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 20:56 15..teraz ten ma byc tym ostatnim..ale zycie jest dlugie-wiec sie jeszcze okaze..Dla mnie duzo..to chyba powyzej 100...ale tutaj widze,ze wypowiedzialy sie tylko te panie co 1-2 mialy...a ta reszta to moze sie po prostu nie przyznala:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 11:56 tia...nie chcą się przyznawać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monis84 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:23 Bo mysle,ze przyznawanie sie do 15 czy wiecej partnerow jest po prostu wstydliwe.Ja tego nie pochwalam,mysle swoje,ale nikogo nie potepiam.Niech kazdy zyje i robi co chce...tylko niech czasami pomysli o glebszych wartosciach w zyciu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:35 Ale różnie się układa :) ja też kiedyś myślałam, że będę miała tylko jednego partnera. Pech chciał, że mnie porzucił po zaręczynach. To niekoniecznie wstydliwa sprawa - nie mieszałabym głębszych wartości z życiem seksualnym, albowiem nie żyjemy w epoce wiktoriańskiej, a 'porządności' człowieka nie powinno się mierzyć liczbą jego partnerów. To jest po prostu sprawa dość prywatna. Bo właściwie co to kogo obchodzi, czy miałam jednego faceta, czy trzech, czy piętnastu. Odpowiedz Link Zgłoś
monis84 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:47 No widzisz,to chyba ja pochodze z epoki wiktorianskiej,bo mysle troszke inaczej niz Ty.Owszem,to nikogo nie obchodzi.Ale wiesz co dla mnie jest najwazniejsze? To,jak ja sie czuje z tym,w jaki sposob postepuje.Uwazam,ze osoba,ktora miala wielu partnerow seksualnych jest bardziej sklonna do zdrady(chociaz nie zawsze,roznie bywa),gdyz "zasmakowala"wiecej i bedzie ja do tego ciagnelo,jak bedzie juz zwiazana na stale tylko z jednym czlowiekiem...Zgadzam sie z tym,ze zycie czasami daje nam "kopniaka"(mysle tu o porzuceniu przez partnera)i normalne jest,ze szukamy kolejnej osoby,ktorej bedziemy mogli ponownie zaufac i byc z nia blisko ale czasami nalezy sie zastanowic,czy kazda,nowo spotkana,poznana i polubiana osoba powinna byc naszym partnerem seksualnym Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 14:00 A nie, to wcale nie musi się przekładać na skłonność do skoków w bok - ja tego nie mam i nigdy nie miałam, a moje związki też nie z tego powodu się kończyły. Nie wiem nawet, czy aby przypadkiem nie jest dokładnie odwrotnie. Tak czy inaczej - tu nie chodzi o wskakiwanie do łóżka każdemu sympatycznemu człowiekowi. Niewielu ludzi spędza całe życie z jednym partnerem, a sama nie wyobrażam sobie abstynencji seksualnej w imię czekania na tego jedynego. Zresztą każdy na początku wydaje się tym jedynym, albo tą jedyną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:45 >Niewielu ludzi spędza całe życie z jednym partnerem, Możesz szię zdziwić ale na szczęście jeszcze jest dużo takich osób. >wyobrażam sobie abstynencji seksualnej w imię czekania na tego jedynego. a sama nie Widocznie masz małą wyobraźnie, a w dodatku nie panujesz nad swoja seksualnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 14:19 32 w ciagu 7 lat. z tego wiekszosc one night stand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper z plazy Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: 195.136.112.* 29.12.05, 14:32 One night fuck raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@GODA Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:08 Mój jedyny jest drugim, ale ten poprzedni też wydawał się na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naenae Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:23 droga zalozycielko tematu...a czy to wypada miec za nick ,nazwe tak powaznej grupy i pisac w tych postach o partenerach lozkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:46 Jednego :) i cały czas jesteśmy razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: 195.136.246.* 29.12.05, 23:14 Mam 19 lat i miałam 11 partnerów.Przed 20urodzinami chciałabym dojechać do 20 bo to fajna liczba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paati Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 00:08 Piszesz że chciałabyś "dojechać..." a tak naprawde to chyba raczej oni (faceci) Cię jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:46 Gość portalu: 69 napisał(a): Załóż sobie licznik! Pewnie wygladasz jak stary rozciągnięty beret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troja Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:55 4, w tym czwarty to mąż (mam nadzieję że ostatni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.05, 15:03 5 w ciągu 6 lat. mam 26 lat. i co? ;) dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: ilu parnterów łóżkowych? 30.12.05, 20:45 Jak dotychczas, miałam 9 facetów. Na tym cgyba poprzestanę. Dobrze mi. A tak w ogóle, to dlaczego taki głupi wątek zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
silicea Re: ilu parnterów łóżkowych? 30.12.05, 20:53 dwoch, ale tego jedynego wciaz szukam wiec pewnie bedzie wiecej ;) Pierwszego nie zaluje bo sie duzo nauczylam, drugi byl disapointing, wiec uwazam ze trzeba sprawdzic czy do siebie pasujecie, a nie czekac na "poslubie". Chyba ze to jest jedyny i nie masz porownania wiec ten pierwszy bedzie najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: ilu parnterów łóżkowych? 30.12.05, 21:59 dwóch... z pierwszym byłam 5 lat, teraz jestem z drugim rok i nie zamierzam już dokonywać zmian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_29 Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:28 obecny jest 10 i chcialabym, zeby byl tym ostatnim..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norma NORMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:58 Podaję normę I. 1(jedyny)-akuracik JESTES MĄDRA -szacuneczek sie należy 2-3 -w granicach normy 4-5 -puszczalska 6-10 -dzi*ka 11-15 - kur*a ponad 15 -kur*a nad szma*ami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NORMA IP: 213.199.198.* 04.01.06, 20:14 A jak to jest u facetow? Jak ich nazwac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: NORMA IP: *.chello.pl 06.01.06, 01:46 Gość portalu: Norma napisał(a): > Podaję normę > I. > > 1(jedyny)-akuracik JESTES MĄDRA -szacuneczek sie należy > 2-3 -w granicach normy > 4-5 -puszczalska > 6-10 -dzi*ka > 11-15 - kur*a > ponad 15 -kur*a nad szma*ami jesteś jeb.nię.ta/ty!!!! co liczba partnerów ma do mojego, ze tak nazwę, "statusu społecznego"????? lecz sie na łeb a moze po prostu ci sie nie poszczęściło w zyciu i z żalu i zazdrości wypisujesz takie bzdury!!!!! PS. to ty jestes tą kur.wą nad szma.tami za to że tak nazywasz inne kobiety pps. albo ty po prostu jestes jakimś popier.dolonym facetem!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: ilu parnterów łóżkowych? 04.01.06, 20:50 Tego jedynego jeszcze nie ma.Ale nigdy w życiu nie powiem mu ilu miałam przed nim.Po co ma chlopak popasc w kompleksy,czuc sie gorszym czy niepotrzebnie lepszym:)A tak na serio to zycie musi miec smaczek.Nigdy w zyciu nie potrafiłabym wytrzymac z jednym:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:19 Będzie wiedział że nie jest pierwszy, i ciągle będzie myślał że go oszukujesz i nie można Ci ufać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:49 sabinka_20 napisała: Trudno ci sie dziwic.Wyjdziesz za mąż tez bedziesz sie puszczac bo dozgonnie z mężem nie dasz rady.Takie jak ty to mozna okreslic jednym słowem ktore normalnemu człowiekowi cisna sie na usta. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: ilu parnterów łóżkowych? 04.01.06, 21:20 mysle ze to jest plynna sprawa.ja mam jednego i nie zamienilabym go na zadnego innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:59 ja to popieram, kiedys cos takiego sobie zalozylam ze pierwszy raz do lozka pojde z kims na ktorym mi bedzie 100% zalezało. i pomimo ze pierwszy raz kochałam sie w wieku 22lat ( a bylo to rok temu)NIE ZALUJE! ALE ZA TO TERAZ WYRABIAMY CHYBA 400% NORMY HAHA :d Odpowiedz Link Zgłoś
annal_anna Re: ilu parnterów łóżkowych? 06.01.06, 01:54 Gość portalu: kasia napisał(a): NIE ZALUJE! > > ALE ZA TO TERAZ WYRABIAMY CHYBA 400% NORMY HAHA :d \\ to nie smichy to nie chichy kiedy w pochwie kilo kichy Odpowiedz Link Zgłoś
annal_anna znowu pieprzysz glupoty apsiku 06.01.06, 01:52 apsik87 napisała: > mysle ze to jest plynna sprawa.ja mam jednego i nie zamienilabym go na zadnego > innego:) chcialas wpuscic nauczyciela do swojej jaskini nie tak dawno Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: ilu parnterów łóżkowych? 06.01.06, 12:28 Niech cisną się na usta.I tak tylko ja o tym bede wiedziała.A kto wg mówi o mężu???? Po co wybierac tego jednego,skoro z gory wiadomo,ze bedzie on dla mnie znazyl tyle co nic.Rozne jest podejscie ludzi do seksu.Nie uwazam,zeby moje bylo normalne.Moze kiedys marzyłam o normalności,ale teraz juz wiem,ze to dla mnie inność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:51 Mnie się wydaje, że ogólnoświatową normą przyjetą wśród zwykłych dupodajek jest taka ósemka pisana poziomo. Odpowiedz Link Zgłoś