Dodaj do ulubionych

ilu parnterów łóżkowych?

27.12.05, 15:33
Dziewczyny, ilu partnerów "do łóżka" to teraz norma, ile dużo, ile mało? Ilu
miałyście do momentu bycia z tym jednym_jedynym?
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:39
      czy mam odpowiedzieć tak samo jak poprzednio czy teraz może inaczej?
      • beribazu Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:44
        bo ja właśnie nie wiem, gdzie mi się zgubił poprzedni post :) a jestem bardzo
        ciekawa odpowiedzi
        • kaktusik0 Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:50
          przecież nie ma na to normy.
          miałam 2, ten drugi to pewnie już zostanie na stałe, a tego pierwszego żałuję,
          bo byłam młoda i głupia. Jestem poniżej, czy powyżej normy Twoim zdaniem?
          • beribazu Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:58
            No właśnie ja nie wiem, ile wynosi norma... Drugi partner na stałe to wg mnie
            bardzo romantyczna wizja :).
            Ja też miałam kiedyś takie wizje... Ale wszystkie związki kończyły się moim
            wnioskiem "przecież na dłuższą metę ja nie mogłabym żyć z takim mężczyzną, bo
            to-i-to-i-to mi nie pasuje".
        • ticoqp Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 16:01
          post był pewnie obsceniczny i admini go usuneli:)
          moze 7 miu? to szczęsliwy numer nie? ale nie 13 tu bo to pecha przynosi
    • kali_25 Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:56
      właśnie zaczynam mieć "jazde" co do ilości która była przede mną, dowiedziałem się o jednym z nich, swoją drogą niezły palant, dziwnie się z tym czuje
      • 17lipiec1976 Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 15:59
        moj maz. pierwszy i jedyny:) ja dla niego tez. jest super!!!
      • beribazu Re: ilu parnterów łóżkowych? 27.12.05, 16:00
        O, a ile wynosi norma dla mężczyzn? Bo wierzę, że wbrew niektórym opinią, nie
        chodzą oni na prawo i lewo do łóżka ;). Chodzi mi o dojrzałych i dorosłych. Ile,
        nim się na jedną zdecydowaliście?
        • problem Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 11:55
          nie wiem ile to norma ale ja np. 19 i chciałbym żeby na 20 się skończyło
    • monis84 Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 00:10
      Do momentu bycia z tym jednym i jedynym nie mialam zadnego partnera
      lozkowego,on rowniez.I teraz mamy tylko siebie:-)
      • gosiaolszewska Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 14:26
        a juz myślałam że jestem dziwna...ja też tylko jeden i odrazu został na zawsze
      • Gość: max Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:21
        co to jest licytacja ktora jest wieksza k.............?
      • Gość: DAMN IT Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 01:18
        u mnie sytuacja tak samo wyglada.I przeraża mnie to niesamowicie....Ale na
        szczescie 1szy partner do niczego nie zobowiazuje-przynajmniej mnie:)
    • sumire Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 14:42
      Nie wiem, ilu mnie jeszcze dzieli od tego jednego jedynego ;) dla co bardziej przyzwoitych liczba moich partnerów to kompletna degrengolada, ale dla innych jak najbardziej norma, więc...
    • nombrilek Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 15:00
      z tym Jednym Jedynym 2, ale tego pierwszego bardzo zaluje niestety. zaluje ze
      nie zaczekalam na tego Jedynego, nie mowie ze do slubu, ale az GO spotkam. i
      zaluje bo bylam wtedy mloda i glupia - niestety !
      • aretse11 Re: ilu parnterów łóżkowych? 28.12.05, 20:56
        15..teraz ten ma byc tym ostatnim..ale zycie jest dlugie-wiec sie jeszcze
        okaze..Dla mnie duzo..to chyba powyzej 100...ale tutaj widze,ze wypowiedzialy
        sie tylko te panie co 1-2 mialy...a ta reszta to moze sie po prostu nie przyznala:)
        • lady284 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 11:56
          tia...nie chcą się przyznawać:))
        • monis84 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:23
          Bo mysle,ze przyznawanie sie do 15 czy wiecej partnerow jest po prostu
          wstydliwe.Ja tego nie pochwalam,mysle swoje,ale nikogo nie potepiam.Niech kazdy
          zyje i robi co chce...tylko niech czasami pomysli o glebszych wartosciach w
          zyciu.Pozdrawiam
          • izka82 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:29
            2
          • sumire Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:35
            Ale różnie się układa :) ja też kiedyś myślałam, że będę miała tylko jednego
            partnera. Pech chciał, że mnie porzucił po zaręczynach.
            To niekoniecznie wstydliwa sprawa - nie mieszałabym głębszych wartości z życiem
            seksualnym, albowiem nie żyjemy w epoce wiktoriańskiej, a 'porządności'
            człowieka nie powinno się mierzyć liczbą jego partnerów. To jest po prostu
            sprawa dość prywatna. Bo właściwie co to kogo obchodzi, czy miałam jednego
            faceta, czy trzech, czy piętnastu.
            • monis84 Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 13:47
              No widzisz,to chyba ja pochodze z epoki wiktorianskiej,bo mysle troszke inaczej
              niz Ty.Owszem,to nikogo nie obchodzi.Ale wiesz co dla mnie jest najwazniejsze?
              To,jak ja sie czuje z tym,w jaki sposob postepuje.Uwazam,ze osoba,ktora miala
              wielu partnerow seksualnych jest bardziej sklonna do zdrady(chociaz nie
              zawsze,roznie bywa),gdyz "zasmakowala"wiecej i bedzie ja do tego ciagnelo,jak
              bedzie juz zwiazana na stale tylko z jednym czlowiekiem...Zgadzam sie z tym,ze
              zycie czasami daje nam "kopniaka"(mysle tu o porzuceniu przez partnera)i
              normalne jest,ze szukamy kolejnej osoby,ktorej bedziemy mogli ponownie zaufac i
              byc z nia blisko ale czasami nalezy sie zastanowic,czy kazda,nowo
              spotkana,poznana i polubiana osoba powinna byc naszym partnerem seksualnym
              • sumire Re: ilu parnterów łóżkowych? 29.12.05, 14:00
                A nie, to wcale nie musi się przekładać na skłonność do skoków w bok - ja tego
                nie mam i nigdy nie miałam, a moje związki też nie z tego powodu się kończyły.
                Nie wiem nawet, czy aby przypadkiem nie jest dokładnie odwrotnie.
                Tak czy inaczej - tu nie chodzi o wskakiwanie do łóżka każdemu sympatycznemu
                człowiekowi. Niewielu ludzi spędza całe życie z jednym partnerem, a sama nie
                wyobrażam sobie abstynencji seksualnej w imię czekania na tego jedynego.
                Zresztą każdy na początku wydaje się tym jedynym, albo tą jedyną...
                • Gość: p Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:45
                  >Niewielu ludzi spędza całe życie z jednym partnerem,
                  Możesz szię zdziwić ale na szczęście jeszcze jest dużo takich osób.
                  >wyobrażam sobie abstynencji seksualnej w imię czekania na tego jedynego.
                  a sama nie

Widocznie masz małą wyobraźnie, a w dodatku nie panujesz nad swoja seksualnością

• Gość: uma Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 14:19
      32 w ciagu 7 lat. z tego wiekszosc one night stand
      • Gość: Raper z plazy Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: 195.136.112.* 29.12.05, 14:32
        One night fuck raczej.
        • Gość: J@GODA Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:08
          Mój jedyny jest drugim, ale ten poprzedni też wydawał się na zawsze...
          • Gość: naenae Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:23
            droga zalozycielko tematu...a czy to wypada miec za nick ,nazwe tak powaznej
            grupy i pisac w tych postach o partenerach lozkowych?
    • Gość: ja Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:46
      Jednego :) i cały czas jesteśmy razem :D
    • Gość: 69 Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: 195.136.246.* 29.12.05, 23:14
      Mam 19 lat i miałam 11 partnerów.Przed 20urodzinami chciałabym dojechać do 20
      bo to fajna liczba...
      • Gość: Paati Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 00:08
        Piszesz że chciałabyś "dojechać..." a tak naprawde to chyba raczej oni (faceci)
        Cię jadą.
      • Gość: bubu Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:46
        Gość portalu: 69 napisał(a):

Załóż sobie licznik! Pewnie wygladasz jak stary rozciągnięty beret
    • Gość: troja Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:55
      4, w tym czwarty to mąż (mam nadzieję że ostatni :-)
    • Gość: re Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.05, 15:03
      5 w ciągu 6 lat. mam 26 lat. i co? ;) dużo czy mało?
    • veeto1 Re: ilu parnterów łóżkowych? 30.12.05, 20:45
      Jak dotychczas, miałam 9 facetów. Na tym cgyba poprzestanę. Dobrze mi. A tak w
      ogóle, to dlaczego taki głupi wątek zakładasz?
      • silicea Re: ilu parnterów łóżkowych? 30.12.05, 20:53
        dwoch, ale tego jedynego wciaz szukam wiec pewnie bedzie wiecej ;) Pierwszego
        nie zaluje bo sie duzo nauczylam, drugi byl disapointing, wiec uwazam ze trzeba
        sprawdzic czy do siebie pasujecie, a nie czekac na "poslubie". Chyba ze to jest
        jedyny i nie masz porownania wiec ten pierwszy bedzie najlepszy...
        • anusia202 Re: ilu parnterów łóżkowych? 30.12.05, 21:59
          dwóch... z pierwszym byłam 5 lat, teraz jestem z drugim rok i nie zamierzam już
          dokonywać zmian...
    • Gość: lady_29 Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:28
      obecny jest 10 i chcialabym, zeby byl tym ostatnim.....
    • Gość: Norma NORMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:58
      Podaję normę
      I.

1(jedyny)-akuracik JESTES MĄDRA -szacuneczek sie należy
      2-3 -w granicach normy
      4-5 -puszczalska
      6-10 -dzi*ka
      11-15 - kur*a
      ponad 15 -kur*a nad szma*ami

• Gość: ja Re: NORMA IP: 213.199.198.* 04.01.06, 20:14
        A jak to jest u facetow? Jak ich nazwac?
      • Gość: asia Re: NORMA IP: *.chello.pl 06.01.06, 01:46
        Gość portalu: Norma napisał(a):

> Podaję normę
        > I.
        >
        > 1(jedyny)-akuracik JESTES MĄDRA -szacuneczek sie należy
        > 2-3 -w granicach normy
        > 4-5 -puszczalska
        > 6-10 -dzi*ka
        > 11-15 - kur*a
        > ponad 15 -kur*a nad szma*ami

jesteś jeb.nię.ta/ty!!!! co liczba partnerów ma do mojego, ze tak
        nazwę, "statusu społecznego"????? lecz sie na łeb
        a moze po prostu ci sie nie poszczęściło w zyciu i z żalu i zazdrości
        wypisujesz takie bzdury!!!!!
        PS. to ty jestes tą kur.wą nad szma.tami za to że tak nazywasz inne kobiety
        pps. albo ty po prostu jestes jakimś popier.dolonym facetem!?!?!?!

• sabinka_20 Re: ilu parnterów łóżkowych? 04.01.06, 20:50
      Tego jedynego jeszcze nie ma.Ale nigdy w życiu nie powiem mu ilu miałam przed
      nim.Po co ma chlopak popasc w kompleksy,czuc sie gorszym czy niepotrzebnie
      lepszym:)A tak na serio to zycie musi miec smaczek.Nigdy w zyciu nie
      potrafiłabym wytrzymac z jednym:P
      • Gość: f Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:19
        Będzie wiedział że nie jest pierwszy, i ciągle będzie myślał że go oszukujesz i
        nie można Ci ufać
      • Gość: Aga Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:49
        sabinka_20 napisała:

Trudno ci sie dziwic.Wyjdziesz za mąż tez bedziesz sie puszczac bo dozgonnie z
        mężem nie dasz rady.Takie jak ty to mozna okreslic jednym słowem ktore
        normalnemu człowiekowi cisna sie na usta.
    • apsik87 Re: ilu parnterów łóżkowych? 04.01.06, 21:20
      mysle ze to jest plynna sprawa.ja mam jednego i nie zamienilabym go na zadnego
      innego:)
      • Gość: kasia Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:59
        ja to popieram,
        kiedys cos takiego sobie zalozylam ze pierwszy raz do lozka pojde z kims na
        ktorym mi bedzie 100% zalezało. i pomimo ze pierwszy raz kochałam sie w wieku
        22lat ( a bylo to rok temu)NIE ZALUJE!

ALE ZA TO TERAZ WYRABIAMY CHYBA 400% NORMY HAHA :d
        • annal_anna Re: ilu parnterów łóżkowych? 06.01.06, 01:54
          Gość portalu: kasia napisał(a):

NIE ZALUJE!
          >
          > ALE ZA TO TERAZ WYRABIAMY CHYBA 400% NORMY HAHA :d
          \\
          to nie smichy to nie chichy
          kiedy w pochwie kilo kichy
      • annal_anna znowu pieprzysz glupoty apsiku 06.01.06, 01:52
        apsik87 napisała:

> mysle ze to jest plynna sprawa.ja mam jednego i nie zamienilabym go na zadnego
        > innego:)

chcialas wpuscic nauczyciela do swojej jaskini nie tak dawno
    • annal_anna Re: ilu parnterów łóżkowych? 06.01.06, 01:49
      113
      • sabinka_20 Re: ilu parnterów łóżkowych? 06.01.06, 12:28
        Niech cisną się na usta.I tak tylko ja o tym bede wiedziała.A kto wg mówi o
        mężu???? Po co wybierac tego jednego,skoro z gory wiadomo,ze bedzie on dla mnie
        znazyl tyle co nic.Rozne jest podejscie ludzi do seksu.Nie uwazam,zeby moje bylo
        normalne.Moze kiedys marzyłam o normalności,ale teraz juz wiem,ze to dla mnie
        inność :)
    • Gość: znudzony Re: ilu parnterów łóżkowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:51
      Mnie się wydaje, że ogólnoświatową normą przyjetą wśród zwykłych dupodajek jest
      taka ósemka pisana poziomo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka