Dodaj do ulubionych

... zdrada ...

13.01.06, 15:52
Hej dziewczyny,
jakis czas temu rostałam sie z chłopakiem ale dopiero dwa dni temu
dowiedziałam sie ze on jak chodził ze mną miał kogoś i w rzeczy samej nie
można jej nazwać "dziewczyną" bo jest od niego dużo starsza i nawet ma dziecko
:| Na dobra sparwe bliżej przyjżeć sie tej całej sytuacji to on mógłby być jej
synem. Nie rozumiem dlaczego spotykał sie ze mna, mówił że mnie <kocha>,
robił mi prezenty itd itp...; skoro i tak chodził do tej drugiej "kobiety"?
Czy ktoś z was miał podobną sytuacje? Co wogóle myślicie o takich związkach?
Dlaczego faceci tak robią?

Mnie ta cała sytuacja na dzień dzisiejszy bardzo bawi, chciaz jak sie o tym
dowiedziałam byłam w wielkim szoku. Nie zamierzam wtracac sie do zycia tego
"chłopaka", bo nic do niego nie czuje; pozatym to jego zycie i jego sprawa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Werka Re: ... zdrada ... IP: *.pool8546.interbusiness.it 13.01.06, 16:44
      Coz,faceci tak robia z tego samego powodu, z ktorego kobiety wiarza sie z
      bogatymi, starszymi mezczyznami, posiadajacymi juz rodzine.Powod-pieniadze.
      Inny powod-glupota,jeszcze inny-naiwnosc.A dlaczego mowil,ze Cie kocha.Moze i
      kochal,na swoj sposob, jak to zwykli niektorzy mowic.
      • Gość: taki jeden Re: ... zdrada ... IP: 198.36.86.* 13.01.06, 16:53
        z toba sie spotykal a z nia sie zabawial proste jak budowa cepa ale babay jak
        zwykle ciemne jak tabaka
        • Gość: omega Re: ... zdrada ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:12
          Opisana tu sytuacja to klasyczny trójKąT opisany tysiąckrotnie w literaturze;))
          Nic bardziej banalnego i streotypowego;)
    • agatka_to_ja Re: ... zdrada ... 13.01.06, 17:13
      Nie mam pojecia, dlaczego zdradzal cie z inna, starsza kobieta... Na to
      odpowiedz zna tylko on... Czasem fascynacje drugą płcią trudno zrozumieć...
      trudno wytlumaczyc, dlaczego ktoś nas pociaga, a inna osoba - nie...
      • ania_188 Re: ... zdrada ... 13.01.06, 18:09
        dla mnie facet który "jest" z kimś dla kasy w dodatku z osobą starszą to
        dokladnie "męska dziwka" bo umie tylko wykorzystywac innych, nie umie sam
        zarobić na siebie i swoje potrzeby, albo uwaza naciąganie kogoś za zawód który
        mozna podjac nawet bez skonczonej szkoły
    • Gość: Skin Re: ... zdrada ... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:48
      Bo mu nie dawalas a bez tego to huj nie zwiazek
      • ania_188 Re: ... zdrada ... 13.01.06, 20:57
        a skąd wiesz ze mu nie dawałam? Byłeś nim? On był z tą "kobietą" juz wczesniaj i
        zaczoł byc ze mną...i na to wyglada ze spotykał sie z dwoma to z obiema chiał to
        robic? panie SKIN:> ?
    • Gość: Skin [...] IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ania_188 Re: ... zdrada ... 13.01.06, 21:21
        a o woli tą stara:] ale mnie to nie obchodzi jego zycie kazdy ma prawo
        wyboryu.moim zdaniem niszczy sobie zycie.Mnie zastanawia tylko dlaczego on to
        robi? Dlaczego mnie oszukał.
        • lida82 Re: ... zdrada ... 13.01.06, 21:46
          wiesz ciesz sie, ze stalo sie to teraz niz pozniej...ponoc kobiety starsze
          lubia mlodziutkie kutaski obracac..
          • ania_188 Re: ... zdrada ... 13.01.06, 21:57
            wiesz dla mnie to odrazajace dlatego zastanawiam sie dlaczego oni to robią i do
            tego osuzkuja ... bllee
            • lida82 Re: ... zdrada ... 15.01.06, 17:04
              tez kiedys zastanawialam sie dlaczego zdradzaja, oszukuja ale szkoda czasu
              znaczy tylko tyle, ze nie zasluguje na Ciebie tylko na jakas laseczke lekkich
              obyczajow! trzymaj sie dzielnie, tego kwiatu pol swiatu jak mawiaja i cos w tym
              jest..ja sie dowiedzialm przypadkiem, ze moj eks mnie zdradzil...a teraz mam
              zupelne przeciwienstwo poprzednika :)sa jeszcze faceci z wartosciami
              ponadczasowymi jak wiernosc..
              • ania_188 Re: ... zdrada ... 16.01.06, 19:53
                lida82 ja juz nie wierze w to ze sa jeszcze faceci z wartościami ponadczasowymi
                jak wiernosc-nie chce ufac juz facetom
          • wielki.iglo Re: ... zdrada ... 15.01.06, 16:58
            Dobrze ze stało sie to teraz,pomyśl panna jak on by cie tak cały czas oszukiwał.
            Nie wiem co może być przyjemnego w lizaniu cipy starej dupy. Może on jescze
            potzrebuje mleka matki? A takich przypadkow jest dużo nie ty pierwsza nie ostatnia
    • apsik87 Re: ... zdrada ... 15.01.06, 20:48
      mysle ze nie tylko faceci tak robia ale kobiety tez.trudno.ja juz od dawna nie
      wierze w milosc z bajek.nie wiem dlaczego ale wydaje mis ie ze czego oczy nie
      widza tego sercu nie zal i przynajmniej nie mecze mojego faceta swoja zazdroscia.
      • Gość: ania_188 Re: ... zdrada ... IP: 212.244.27.* 16.01.06, 19:49
        moim błędem była nie tylko naiwność ale tez to że uwierzyłam w miłość z
        bajki.teraz nie zaufam żadnemu facetowi NIGDY W ŻYCIU!
        • Gość: aupxl Re: ... zdrada ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 00:41
          Zdarzają sie wierni panowie. Typowym przykladem jestem Ja ... ale co z tego,
          kiedy w ostatnim czasie kobieta mi robi kłótnie z byle błachego powodu :- (
          Czasem się zastnawiam czy sie nie mecze z nia , czy nie jestem uwieziony :- (
          Ale nie umiem zerwac z kims kogo tak niesamowicie mocno kocham.
          • Gość: zela Re: ... zdrada ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:40
            mysle ze jesli panna robi ci wyrzuty to znaczy ze sama ma cos na sumieniu.nie
            zawsze musi byc to sex ale chocby flirty.kazdy zdradza,a juz na pewno ktos kto
            ma tylko jednego pratnera w zyciu.zawsze tak jest.mysle ze kazdy czlowiek majac
            jedna osobe ukochana w zyciu ma niepisane prawo zdradzic ale lepiej nieujawniac
            sie z tym bo mozna kogos skrzywdzic.poprostu masz prawo sprobowac kogos innego.
            • ania_188 Re: ... zdrada ... 17.01.06, 20:17
              poprostu nie pasujecie do siebie musisz to zrozumiec:( Wybacz ale jakoś ciezko
              mi uwierzyć w to ze są na tym swiecie mężczyzni którym można zaufać... bardzo
              bym chiała w to wierzyć ale chyba nie mam juz na to siły...(bez urazy)
        • annal_annia Re: ... zdrada ... 17.01.06, 04:51
          aniu jestes gupia duupa i tyle
          myslisz ze ktos starszy od ciebie o 2-4 lata gorzej sie rucha nizx ty?
          Moglabys sie zdziwic
          tfuj facet lubi
          sex i antyki
          • ania_188 Re: ... zdrada ... 17.01.06, 20:24
            1. Nie jest mój był ale nie jest /
            2. Może amsz racje jestem głupia ale jesli już to tylko dlatego ze jemu
            uwierzyłam, albo inaczej - uwierzyłam w miłośc z bajki:( która nie istnieje)
            3. Ta <kobieta>-(chociaz chyba nie powinno sie jej tak nazywac) nie jest ode
            mnie satrasza o jakies 2-4 lata tylko o jakies 15-20
            4. Nie wiem jak sie rucha i nie interesuje mnie to a jesli nawet jest "krolową
            seksu" to ma nierówno pod kopułą bo chłopak z którym to robi mógłby być jej synem.

Ich dupa ich problem mnie zastanawia dlaczego on tak kłamał...?
            • nocnick Re: ... zdrada ... 17.01.06, 20:31
              aniu, Ty naprawdę masz 188 cm wzrostu?
              może pasowalibyśmy do siebie
              • ania_188 Re: ... zdrada ... 17.01.06, 20:56
                a Ty ile masz nocnicku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka