Dodaj do ulubionych

Fajna dupa

13.01.06, 20:59
Czy określenie fajna dupa jest dla was obraźliwe. Dla mnie to komplement,
którym obdarzam atrakcyjne kobiety. Niestety moja koleżanka, która w ten
sposób skomplementowałem bardzo się obraziła i powiedziała, że jej nie
szanuję. Chyba nigdy nie zrozumię kobiet i ich skomplikowanej psychiki.
Obserwuj wątek
    • rosa_de_vratislavia Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:02
      arnold9 napisał:

> Czy określenie fajna dupa jest dla was obraźliwe. Dla mnie to komplement,
      > którym obdarzam atrakcyjne kobiety.

no cóz....gdyby Ciebie ktoś nazwał "fajnym kutasem" byłbyś zapewne szczęsliwy i
      uważał, ze spotkał Cię zaszczyt.
      Jednak częśc z nas, kobiet, jest tak dziwnych, że woli subtelniejsze
      komplementy.
      R.
      • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:06
        rosa_de_vratislavia napisała:

> arnold9 napisał:
        >
        > > Czy określenie fajna dupa jest dla was obraźliwe. Dla mnie to komplement,
        >
        > > którym obdarzam atrakcyjne kobiety.
        >
        > no cóz....gdyby Ciebie ktoś nazwał "fajnym kutasem" byłbyś zapewne szczęsliwy
        i
        >
        > uważał, ze spotkał Cię zaszczyt.
        > Jednak częśc z nas, kobiet, jest tak dziwnych, że woli subtelniejsze
        > komplementy.
        > R.
        Oczywiście, że byłbym zadowolony szczególnie gdyby mi to powiedziała jakaś
        atrakcyjna panienka z uśmiechem na ustach. Co innego gdyby to była jakaś stara
        baba i chciałaby mnie obrazić. Wszystko zalezy od kontekstu. ale generalnie nie
        mam nic przeciwko.
        • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:08
          Chciałem jeszcze dodać że nie powiedziałem jej tego wprost tylko w gronie
          kolegów a ona w jakiś sposób sie o tym dowiedziała.
          • rosa_de_vratislavia Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:10
            arnold9 napisał:

> Chciałem jeszcze dodać że nie powiedziałem jej tego wprost tylko w gronie
            > kolegów a ona w jakiś sposób sie o tym dowiedziała.

Po prostu uważa, ze jest to określenie, w któym przejawia się brak szacunku dla
            niej. Ja to zdanie podzielam.
        • rosa_de_vratislavia Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:09
          arnold9 napisał:

> rosa_de_vratislavia napisała:
          >> > no cóz....gdyby Ciebie ktoś nazwał "fajnym kutasem" byłbyś zapewne szczęs
          > liwy
          > i uważał, ze spotkał Cię zaszczyt.
          > > Jednak częśc z nas, kobiet, jest tak dziwnych, że woli subtelniejsze
          > > komplementy.
          > > R.

> Oczywiście, że byłbym zadowolony szczególnie gdyby mi to powiedziała jakaś
          > atrakcyjna panienka z uśmiechem na ustach.

Fajnie, ale "fajny kutas" i "fajna dupa" to określenia dośc wulgarne i nie
          kazdy je lubi, ok?
          Po prostu przyjmij to do wiadomości i takie komentarze zostaw sobie na
          spotkania w meskim gronie. A kobiecie powiedz, ze jest słodka, sexy, czarująca,
          uwodzicielska, że przy niej nie mozesz się na niczym skoncentrować etc.
          • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:14
            > Fajnie, ale "fajny kutas" i "fajna dupa" to określenia dośc wulgarne i nie
            > kazdy je lubi, ok?
            > Po prostu przyjmij to do wiadomości i takie komentarze zostaw sobie na
            > spotkania w meskim gronie. A kobiecie powiedz, ze jest słodka, sexy,
            czarująca,
            >
            > uwodzicielska, że przy niej nie mozesz się na niczym skoncentrować etc.
            W porządku rozumiem ale spotkałem tez w swoim życiu dziewczyny, które lubią
            takie komplementy a dla mnie to własnie komplement a nie chęć urażenia kogoś.
            Wydaje mi się, że część kobiet jest zbyt przewrażliwiona na swoim punkcie.
            • rosa_de_vratislavia Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:19

>A kobiecie powiedz, ze jest słodka, sexy,
              > czarująca,
              > >
              > > uwodzicielska, że przy niej nie mozesz się na niczym skoncentrować etc.

> W porządku rozumiem ale spotkałem tez w swoim życiu dziewczyny, które lubią
              > takie komplementy a dla mnie to własnie komplement a nie chęć urażenia kogoś.
              > Wydaje mi się, że część kobiet jest zbyt przewrażliwiona na swoim punkcie.

No wiesz..."dupa" to słowo wulgarne i nielubienie go nie jest wyrazem
              nadwrażliwości...
              • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:22
                rosa_de_vratislavia napisała:

>
                > >A kobiecie powiedz, ze jest słodka, sexy,
                > > czarująca,
                > > >
                > > > uwodzicielska, że przy niej nie mozesz się na niczym skoncentrować
                > etc.
                >
                > > W porządku rozumiem ale spotkałem tez w swoim życiu dziewczyny, które lub
                > ią
                > > takie komplementy a dla mnie to własnie komplement a nie chęć urażenia ko
                > goś.
                > > Wydaje mi się, że część kobiet jest zbyt przewrażliwiona na swoim punkcie
                > .
                >
                >
                > No wiesz..."dupa" to słowo wulgarne i nielubienie go nie jest wyrazem
                > nadwrażliwości...
                Dupa wulgarne? Wulgarne to są ku..., chu..., piz... itp. Takich słów w stosunku
                do kobiet nie używam.
            • Gość: westy Re: Fajna dupa IP: 195.136.99.* 19.01.06, 11:36
              ..."ale spotkałem tez w swoim życiu dziewczyny, które lubią
              takie komplementy..."

Arnold ma sie czym chwalić...hehehehehe!
            • Gość: mpingo Re: Fajna dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:27
              Owszem, wyrazy "fajny" oraz "dupa" a także powstałe z ich połączenia wyrażenie "fajna dupa" są nagminnie używane w najniższych klasach społeczeństwa a to: biedoty popegeerowej (gdzie ex-parobek przemawia do ex-dójki), a to lumpenploretariatu miast, lumpeninteligencji, także wśród przedstawicieli subkultur oraz co tepszej młodzieży szkolnej z nadczynnością nerek.
              Generalnie jest to objaw wytężającej ponad ludzkie siły pracy zwojów mózgowych próby wyjścia poza na poły małpi, na poły już człowieczy bełkot tradycyjnego czterowyrazowego słownika w celu nie tyle skomplementowania przedstawicielki płci odmiennej, bo mielibyśmy tu do czynienia z karkołomną hiperbolą, co nakłonienia jej do owej przysługującej małpom kopulacji. Zważywszy jednak na adekwatny stopień rozwoju perecepcji u obiektu do którego sygnał ten jest kierowany, istnieje nadal duże prawdopodobieństwo otrzymania tradycyjnego prewencyjnego ciosu kiścieniem.
          • alter50 Re: Fajna dupa 15.01.06, 16:19
            Boże kobitki jak wam współczuję z powodu takich arnoldów,a ich niestety nie
            barkuje
      • tenera Re: Fajna dupa 16.01.06, 17:32
        rosa brawo! Moim zdaniem jak facet mówi do dziewczyny "Fajna dupa" to nie
        szanuje jej... może sobie tak mówić w gronie kumpli, ale do dziewczyny??
        przegięcie...
        "fajny kutas" z ciebie... dobre :)
        pozdro
    • mlynek_kawowy Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:08
      arnold9 napisał:
      > Niestety moja koleżanka, która w ten sposób skomplementowałem bardzo
      > się obraziła i powiedziała, że jej nie szanuję.

bo to zła dupa była... :-(
      • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:10
        mlynek_kawowy napisał:

> arnold9 napisał:
        > > Niestety moja koleżanka, która w ten sposób skomplementowałem bardzo
        > > się obraziła i powiedziała, że jej nie szanuję.
        >
        > bo to zła dupa była... :-(
        Nie jest taka zła już widze że zaczyna mięknąć.
        • monica222 Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:54
          chyba wam sie w dupe poprzewracało<sciana>
          • mlynek_kawowy Nie bądź taka serio, to tylko gra słów ;-) - n/t 15.01.06, 15:21
    • nane1 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:15

fajny z ciebie dupeczek

nigdy nie mow KOBIECIE ze fajna z niej dupa
      • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:17
        nane1 napisała:

>
        > fajny z ciebie dupeczek
        >
        > nigdy nie mow KOBIECIE ze fajna z niej dupa
        Kilku powiedziałem i nie miały nic przeciwko a wręcz przeciwnie czuły się jakby
        dowartościowane. Przynajmniej ja to tak odebrałem. Dodam, że były to koleżanki
        z pracy.
        • dariusz_331 Re: Fajna dupa???? 13.01.06, 21:26
          Takie to mają pstro w głowie;-)))))
          W przeciwieństwie do lasek czy superlasek.

• nane1 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:21
          w burdelu pracujesz czy jak???? (to nie obraza)
        • pumha Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:29
          to po co owijac w bawelne?? trzeba bylo od razu napisac, ze pracujesz w branzy
          agencji towarzyskiej- dla kolezanek z pracy byl to z pewnioscia komplement!
    • guwernantka_olga Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:53
      arnold9 napisał:

> Czy określenie fajna dupa jest dla was obraźliwe. Dla mnie to komplement,
      > którym obdarzam atrakcyjne kobiety. Niestety moja koleżanka, która w ten
      > sposób skomplementowałem bardzo się obraziła i powiedziała, że jej nie
      > szanuję. Chyba nigdy nie zrozumię kobiet i ich skomplikowanej psychiki.

Jesli jestes dobrze umiesniony, to mozesz tak do mnie mowic. W przeciwnym razie
      nawet na ciebie nie spojrze.
      • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:54
        Fajnie
        • guwernantka_olga Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:55
          Chodzisz na silownie??
          • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 22:09
            guwernantka_olga napisała:

> Chodzisz na silownie??
            Chodzę
    • ania1022 Re: Fajna dupa 13.01.06, 21:59
      Tez mi komplement...
      Jak patrzysz na kobiete to chyba tylko patrzysz i myslisz o tej czesi ciala ?
      • arnold9 Re: Fajna dupa 13.01.06, 22:11
        ania1022 napisała:

> Tez mi komplement...
        > Jak patrzysz na kobiete to chyba tylko patrzysz i myslisz o tej czesi ciala ?
        Kiedy kobieta założy mini albo jakieś obcisłe seksowne spodnie to faktycznie
        patrze i myślę głównie o tej części ciała tak jak 99% facetów.
    • bylam_jego Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:10
      oj to chyba codziennie musiałabym sie obrazac:)a to do mnie nie podobne...
      • nane1 Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:59

dlatego wlasnie BYLAS jego a nie jestes- troche szacunku dla siebie...
    • bitch.with.a.brain Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:12
      A ty byś sie ucieszyl jakby dziewczyna powiedziala do ciebie" fajny ch.j?
    • goldenwomen Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:14
      nawet nie próbuj zrozumiec kobiet :) ten proces poznawania to ostatni kawałek
      chleba
    • ramadayes Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:18
      no jakby mnie facet tak nazwał to bym mu kazała sp.. na drzewo. wiesz, nie
      wszystkim babkom takie "komplementy" odpowiadają. pozdr
    • farbowana_blondyna Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:34
      Ja tam nie mam pusto w głowie i mozesz mnie tak nazywać. Biorąc pod uwagę moje
      40 lat - byłby to dla mnie niezły komplement;)
      • nane1 Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:58
        > Ja tam nie mam pusto w głowie i mozesz mnie tak nazywać. Biorąc pod uwagę moje
        > 40 lat - byłby to dla mnie niezły komplement;)

moja matka tez ma 40 lat ale razcej wiecej szacunku dla siebie i swojej kobiecosci....
    • au.lait Re: Fajna dupa 14.01.06, 21:41
      No wiesz, moze i "niezla dupa" jest calkiem przyjemnym podsumowaniem mojej
      kobiecosci, seksualnosci, atrakcyjnosci itd. Ale.. zeby dobrze to 'fajna dupa'
      przyjela, i zebys ty nie zostal zle zroumiany, to: fajna dupa dystans musi miec
      i mniej przewrazliwiona na swym punkcie (zwsze mozna podziekowac w podobnym
      stylu: "wiesz Arnie, zawsze chcialam Ci to powiedziec.. fajny ch.. z
      Ciebie!;))) i no i zdecydowanie kumpelskie relacje miedzy wypowiafdajacy te
      slowa i obdarowywana nimi panowac..
      ;0)

co nie znaczy, ze 'fajna dupa' szczegolnie pozytywne byc musi: w koncu
      sprowadza kobiete do poziomu fizycznosci (a kto lubi byc postrzeganym tylko
      przez zewnetrze?.. no przeciez bnajwazniejsze jest to, co w srodku itakdalej,
      itakdalej.. ;)))))
      • au.lait Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:06
        dodam jeszcze:
        "fajna de" to moze do mnie powiedziec dobry kumpel
        raczej srednio by mi sie to podobalo, gdyby zwrocil sie tak do mnie (niby to
        pieszczotliwie...) facet, ktorego znam od jakis 10 minut albo i od jakis 7
        minut razem bawimy sie na imprezie..
    • tina122 Fajna dupa i laska 14.01.06, 21:42
      te"komplementy"dobijają mnie
      • nane1 Re: Fajna dupa i laska 14.01.06, 22:01
        takich :komplementow: uzywaja tylko MALI faceci (wzgledne pojecie malenkosci faceta)
    • bylam_jego Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:16
      nane 1 nie interpretuj mojego niku i nie mow mi co mam robic głupia babo,sama
      sie szanuj...
      • nane1 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:23
        > nane 1 nie interpretuj mojego niku i nie mow mi co mam robic głupia babo,sama
        > sie szanuj...

sie szanuje w przeciwnosci do niektorych....
        interpretacja sama sie nasunela
      • nane1 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:42
        > nane 1 nie interpretuj mojego niku i nie mow mi co mam robic głupia babo,sama
        > sie szanuj.

epitetu nie skomentuje, nie warto...
    • bylam_jego Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:43
      ee chyba sie nie szanujesz,oprocz tego z moich interpretacji wynika ze madrze w
      glwoie nie masz oceniajac kogos wirtulanie,tak dalej:)),napisz mi prosze czemu
      juz jego nie jestem,(tylko sie nie powtarzaj
      • nane1 Re: Fajna dupa 15.01.06, 11:46

nie warto...
        next please
    • kfiat126p Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:44
      a ja - jestem fajna dupa???
      • zosia500 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:45
        chwalipięta:)))
        • kfiat126p Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:52
          zosia500 napisała:

> chwalipięta:)))

ja się nie chwalę tylko pytam o zdanie:)
          • zosia500 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:59
            a myślałam, że masz talent ;)
    • jolantas1955 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:47
      Kiedyś w drzwiach sądu dwóch facetów wymieniło głośno taką własnie uwage na mój
      temat.Po paru minutach okazało się, że jeden z nich był oskarżonym, a drugi
      swiadkiem w sprawie, w której ja byłam sędzią:)))
      • zosia500 Re: Fajna dupa 14.01.06, 22:48
        jolcia to Ty jesteś w dechę ;)
      • mlynek_kawowy i jak się ta sprawa skończyła? :-) - n/t 15.01.06, 15:20
        • aniol172 Re: i jak się ta sprawa skończyła? :-) - n/t 15.01.06, 19:49
          ja bym"fajna dupa"raczej nie nazwala komplementem...dla mnie komplementy to
          np.ładna,fajna,miła,delikatna,wrażliwa,czuła,inteligentna,masz śliczny
          usmiech,jestes niezkazitelnie piekna,jestes boska,nieziemsko
          czarujaca,anioł,elegancja bije od ciebie,twoj blask mnie oniesmiela,jestes
          kobieca,twoje usta sa jak aksamit,twoje oczy wyrazaja piekno ktore jest w
          tobie.Naucz sie ktoregos z tych komplementow prostaku a nie bedziesz mial
          problemow z kobietami.
          • all_she Re: i jak się ta sprawa skończyła? :-) - n/t 16.01.06, 00:03
            jezeli by to powiedzial ktorys z dobrych kumpli w zartach albo i nie to nie
            mialabym nic przeciwko bo wiem ze nie chca mi ublizyc:) ale jesli jakis obcy
            koles napotkany na ulicy tak powie to dla mnie to nie jest wcale mile wrecz
            bezczelne..
    • Gość: nat Re: Fajna dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:14
      dla mnie nie. mezczyzni juz tak maja do tych dup jakies takie przywiazanie.
      ciekawe dlaczego:)
      • Gość: martynka_bk0 Re: Fajna dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:18
        to zalezy do kogo to p[owiesz, musisz po prostu uwazac na kobiety, ktorym to
        mowisz, bo nie kazdej takie komplementy odpowiadaja, wg mnie zalezy to od
        poczucia humoru:) pozdrawiam :) M.
    • Gość: gość Re: Fajna dupa IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 16.01.06, 22:55
      TAK!!! GDYBYŚ NAZWAŁ JĄ PIEKNĄ KOBIETĄ ZAMIAST FAJNĄ DUPĄ TO NA PEWNO, BY SIE
      NIE OBRAZIŁA.
      • Gość: ETNAAAAAAAAAAAAAAA Re: Fajna dupa IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:57
        Ja zostałam niedawno "uraczona" takim komplementem - określił mnie tak facet
        którego znałam parę godzin - po moim stwierdzeniu że "dupę" mógl sobie darować
        stwierdził że to MIAŁ BYĆ KOMPLEMENT
        Nie no chłopaki - trochę szacunku!
    • sabinka_20 Re: Fajna dupa 17.01.06, 15:12
      z twarzy... hyhhyy
    • Gość: apsik Re: Fajna dupa IP: *.smstv.pl 17.01.06, 18:04
      zastanow sie czy ida ulica widzis zpiekna kobiete czy dwa posladki z grzybem po
      frodku bo dupa to wulgaryzm jeslic hcesdz wiedziec.
    • neder Re: Fajna dupa 17.01.06, 22:52
      Jak dla mnie określenie 'fajna dupa' to brak wyobraźni u wypowiadającego te
      słowa. Ograniczenie w doborze słów, nieumiejętność wyrażenia czegoś w sposób
      ciekawy i inteligentny. A że niektóre dziewczyny cieszą się, że coś takiego im
      powiesz... no cóż...
      • Gość: martynka_bk0 Re: Fajna dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:12
        Boze Swiety, jak Wy sie denerwujecie tym wszystkim, nie macie za krztyu
        poczucia humoru! Zal mi Was. Pozdro dla autora postu, dzieki, ktoremu mozana
        zauwazyc roznice miedzy ludzmi, Pozdro.
        • neder Re: Fajna dupa 18.01.06, 09:31
          A co tu ma do rzeczy poczucie humoru? Jak ktoś za Tobą gwiżdże (a może tego nie
          robią, a chciałabyś?) na ulicy to też jest takie śmieszne? Z moich obserwacji
          wynika, ze robią tak głównie tzw ABS i ich mniejsi krewniacy. Jak dla nich mogę
          być drętwą laską. Przeżyję.
          pzdr
    • kohinor Re: Fajna dupa 18.01.06, 09:57
      Fajna dupa, laska, towary - dla mnie to objaw calkowitego braku szacunku.
      Ale nie to jest najgorsze - sa przeciez faceci-prymitywy: sa, byli i zawsze beda.

Przeraza mnie, ze SAME dzieczyny tak o sobie mowia.

A potem sie dziwia, ze znajduja sie faceci, ktorzy traktuja je, jak wlasnie "dupy", "towary", "laski" itd

Moze nieco szacunku dla samych siebie, co????
    • stokroteczka3 Re: Fajna dupa 19.01.06, 16:47
      no zdecydowanie wolalabym zostac nazwana "fajna dupa" niz "fajna suka" tak jak
      mialo to ostatnio miejsce :/
    • Gość: Karolina Fajna dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:06
      Oj kobitki kobitki.. Sie nagadalyscie na tych naszych panow. Psychika facetow i
      kobiet jest rozna. Facet najpierw postrzega kobiete cielesnie (co wynika z
      wrodzonego instynktu do powielania gatunku). Kazdy facet patrzy na cialo
      kobiety - 30% na piersi a 70% na dupcie. I jezeli facet mowi ze 'masz piekne
      oczy' to nie zawsze to oznacza dokladnie to co mowi, bo nie wszyscy faceci
      powiedza kobiecie - masz fajne piersi albo masz fajna dupe. Facet to facet.
      Wiec jak mowi ze jestes fajna dupa - choc raz jest szczery (a potem kobitki
      maja pretensje ze facet nie mowi prawdy - nam to sie nie da dogodzic!:P). Z
      drugiej strony mowienie facetowi ze jest fajnym kutasem to nie to samo (odniesc
      to by mozna bylo do hasla "masz fajna cipke" - bez sensu, nie o to chodzi! Dupe
      ma kazdy (tak sadze:P)wiec facetowi tez mozna smialo powiedziec ze z niego
      fajna dupa! Pozdro dla Arnolda!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka