Dodaj do ulubionych

Otwieram się tylko w Internecie

08.02.06, 18:38
Pani psycholog ostatnio mi powiedziała,że nawet jak się kogoś boję, to że i
tak ten ktoś nie będzie o tym wiedział, bo tak dobrze potrafię skrywać swoje
emocje. Poza tym nikt z moich kolegów, ani nawet rodzice, nie wiedzą jak
spędzam wolny czas, ani jaki w danej chwili mam nastrój.
Obserwuj wątek
    • Gość: zygii Re: Otwieram się tylko w Internecie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 18:46
      mamy cie pozałowac czy zazdroscic, bo nie bardzo kumam:P
    • Gość: Saimma Re: Otwieram się tylko w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:13
      Ja mam tak samo. Podobno do perfekcji potrafie przybierac różne maski. Raz w
      zyciu byłam tak naprawdę załamana, nie jakis tam dół. Po kilku miesiacach
      skonczylo sie to moja proba samobójczą. Przez tamte kilka miesiecy nikt sie nie
      zorientował nawet ze cos jest nie tak. Bo przeciez ja przy nich tryskałam
      humorem, sama staralam sie rozwiazywac ich problemy, bylam najlepszym kompanem
      do zabawy i rozrywki.. Ukrywam swoje uczucia doskonale, sama nie wiem dlaczego.
      • lukwas80 Re: Otwieram się tylko w Internecie 09.02.06, 12:09
        Ja też próbowałem popełnić samobójstwo. Prawie 2 lata temu.
        • jurek_dzbonie Re: Otwieram się tylko w Internecie 09.02.06, 12:19
          Jak widac sie nie udalo - szkoda....
    • Gość: mala_khaboo Re: Otwieram się tylko w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:20
      to zrzuc ta zaslone i otworz sie na innych!skad ludzie maja wiedziec co ci
      dolega jesli tego nie okazujesz??nie mozesz miec do nich pretesji o to ze malo
      o tobie wiedza:(
    • camaca1 Re: Otwieram się tylko w Internecie 09.02.06, 11:30
      Pamietaj, ze nic na sile. Sa zarowno ekstrawertycy, jak i ludzie, ktorzy nie
      uzewnetrzniaja swoich emocji. Moja siostra jest osoba, ktora nie mowi wiele o
      swoich uczuciach. Ale mozna do tego przywyknac i nikomu to nie sprawia
      problemu...
      Jesli stanowi to dla Ciebie problem, mozesz sprobowac troche sie otworzyc
      malymi kroczkami:)
      Powodzenia
      Pozdrawiam
    • lilarose Re: Otwieram się tylko w Internecie 09.02.06, 11:38
      To, że przełamałeś lody i zacząłeś sie otwierać przed ludźmi w ogóle (pani
      psycholog, internet) , to juz polowa sukcesu. Jestes na dobrej drodze, ale to
      nie przychodzi od razu, stopniowo. Bądź cierpliwy i walcz z barierą która cię
      hamuje.
      • Gość: madzia Re: Otwieram się tylko w Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:40
        a ja jestem bardzo silna, po tym wszystkim co przeszłam az sama się dziwie że
        umiem normalnie zyć. Psycholog mi powiedział że to dlatego iż potrafię mówić o
        tym co mi doskwiera.
        • Gość: :/ Re: Otwieram się tylko w Internecie IP: 80.54.176.* 09.02.06, 15:50
          trzeba miec komu to mowic, bo ppalac byle komu tylko zeby paplac to nie o to
          chodzi chyba, mi np. ciezko jest mowic i nie wiem czy sie kidy kolwiek naucze
          mowic :/
          • dzioobi Re: Otwieram się tylko w Internecie 09.02.06, 17:15
            "Otwieram sie tylko w internecie"- powiedziala strona internetowa :)
    • wyuzdana1 Re: Otwieram się tylko w Internecie 10.02.06, 19:48
      A ja w toalecie i wannie:)
    • Gość: julkaa Re: Otwieram się tylko w Internecie IP: *.orange.pl 10.02.06, 21:18
      Zaloz sobie bloga,bo to moze byc twoja ostatnia deska ratunku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka