lala9999 24.02.06, 23:26 jest tu ktos kto wie cos o Szkółce Oficerskiej we Wrocławiu?? chodzi mi konkretnie o kryterium wiekowe.. dla facetów..od 18 lat ale do ilu????? dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miss sauron Re: Wojsko!!!!! IP: *.dsV.agh.edu.pl 25.02.06, 11:26 mysle, ze nie ma tam gornego limitu wieku; a co do dolnego to wydaje mi sie, ze w zaleznosci od trybu "nauczania" moze on byc nawet mniejszy niz 18; ale najlepiej zajrzyj sobie na stronki internetowe: Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych we Wrocławiu www.wso.wroc.pl/WSOWL.htm Szkoła Podoficerska Wojsk Lądowych we Wrocławiu www.wso.wroc.pl/SPWL/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss sauron Re: Wojsko!!!!! IP: *.dsV.agh.edu.pl 25.02.06, 11:43 poprawka; dolny limit 18 lat jednak istnieje; co do górnego - ponizej masz wyjatki z regulaminu rekrutacji: "Do Szkoły Podoficerskiej może ubiegać się osoba: - ... - posiadająca odpowiednią zdolność fizyczną i psychiczną do pełnienia zawodowej służby wojskowej; - ..." "O przyjęcie do Studium Oficerskiego może ubiegać się kandydat(ka) który(a): - ... - posiada odpowiednią zdolność psychiczną i fizyczną do zawodowej służby wojskowej orzeczoną przez wojskową komisję lekarską i pracownię psychologiczną, - ..." jak 60-latek spelni te wymogi to tez go pewnie przyjma ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: Wojsko!!!!! 25.02.06, 13:19 DZiekuje.... sopadłes/as mi jak grom z jasnego nieba z ta wiadomośćia:) Miłego weekendu papa Odpowiedz Link Zgłoś