czarnaa997 27.02.06, 20:53 znacie jakiś domowy sposób, bądź też dobry preparat na gęstsze włosy??? mam słabe, zniszczone i rzadkie włoski ;( a zagęszczanie u fryzjerki kosztuje mnóstwo kasy ehhh... help me :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neska Re: GĘSTE włosy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:12 hmmm ja mam geste wlosy,wdł mnie moze i za geste bo przeszkadzaja mi nie raz i nie mam co z nimi robic ale praktycznie zadnych zabiegow nie robie... Powiem Ci,ze jak bylam duuuzo mlodsza mialam bardzo cienkie wlosy,wypadajace "piórka" no i mama myła mi je w naparze z pokrzyw czesto.Widac poskutkowalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Rtratata 28.02.06, 16:43 a ja mam wsłoski cienkie ale mam ich duzo ... czyli taka równowaga... powiem ci ze to w genach przechodzi... ale sa sposoby DOBRE SZAMPONY! ELSEVE, PANTIN itp ja uzywam i naprawde wiem za co płace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna;) gęste wlosy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:51 dzieki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: gęste wlosy.. IP: 194.246.107.* 28.02.06, 19:04 merz specjal z apteki-tabletki, efekty po ok 2 miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: GĘSTE włosy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:33 na cipciuni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
1jujka1 Re: GĘSTE włosy!!!!! 01.03.06, 10:14 Ja zawsze mialam geste wlosy. Ale tez wydaje mi sie ze takie sa pzrez to ze czesto byly skracane, bo jak bylam mala to rodzice obcinali mi je na krutko. Wiec proponuje zebys skracala je i same sie wzmocnia :) Odpowiedz Link Zgłoś