mikizon23 19.03.06, 12:06 brałam pigulki yasmin wczesniej logest ale po ostatnim opakowaniu po 7 dniowej przerwie nie wzielam 5 pigulek (lekarz mial urlop) teraz wzielam juz 4 pigulki czy jestem bezpieczna????????????? POMOCYYYY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNE! !!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 19.03.06, 12:11 załóż ochraniacz na sczękę, będziesz bezpieczniejsza. Możesz też założyc dodatkowy zamek w drzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binia Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNE! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:10 to dlaczego nie spytalas sie lekarza?? do niego trzaba bylo zwrocic sie z tym pytaniem chcialabym pomoc ale niestety nie wiem.. moze ktos inny udzieli info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satkaaa Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNE! !!!!!!!!!! IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:12 idz do ginekologa albo wejdz na jakies forum ginekologiczne gdzie odpowiadaja na pytania specjalisci.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNE! !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:25 Należało poczekać do kolejnej miesiączki z rozpoczęcim bania tabletek. Idx do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
misiorybka Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNE! !!!!!!!!!!! 19.03.06, 18:30 Nawet gdybyś nie zmniniała tabletek na inne, tylko nie wzięła 5 tabletek z nowego opakowania tych co brałaś wcześniej to nie byłabyś bezpieczna. Raczej wątpliwe jest Twoje zabezpieczenie przed niechciną ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
misiorybka Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNE! !!!!!!!!!!! 19.03.06, 18:32 Przepraszam, nie zrozumiałam do końca Twojego pytania. Myślałam, że teraz zmieniasz tabletki:) Ale w sumie odpowiedź ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś